1. Metallituotteiden valmistaja

Et af vores hovedprodukter er vores egenudviklede Viting420 redskabsophæng. Det er en enkel og pladsbesparende løsning til opbevaring af blandt andet haveredskaber og rengøringsredskaber. Ophænget er udviklet med fokus på, at det skal være nemt at holde orden, samtidig med at det enkelte redskab nemt kan tages ud, uden at de øvrige redskaber skal flyttes. Viting420 fås i flere størrelser og kan bruges både privat og professionelt. Hos Viting.dk finder du også produkter i cortenstål til hus og have, blandt andet dekorative juletræer, havetræer og anden udsmykning. Derudover tilbyder vi blandt andet husnumre og bogstaver i stål samt andre praktiske og dekorative produkter. Vi lægger stor vægt på funktionalitet, kvalitet og godt design. Alle vores produkter er vores eget design og produceres lokalt i Danmark. Vores mål er at udvikle og finde produkter, der løser praktiske problemer på en enkel måde – produkter, som vi selv synes giver mening at have i hjemmet, haven eller på arbejdspladsen. Vi sælger både til private og virksomheder og arbejder hele tiden på nye løsninger til praktisk opbevaring og indretning. Vi ønsker, at vores produkter skal være nemme at bruge, holdbare og samtidig have et enkelt design. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan se hele vores udvalg og læse mere om produkterne på Viting.dk.

4,4

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Supergodt produkt og service

Varen (redskabsophæng) kom hurtigt, var nem at montere og er en hel genial opfindelse, som gør det meget nemmere at komme til haveredskaberne.

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viting

Hvor er det dejligt at høre. Mange tak for stjernerne

Nu er der orden på 11 stk

Nu er der orden på 11 stk. Redskaber koste , skovle, spader, river, løsriver, mopper og greb.
Set på livstilsmessen ved Frederiksborg slot. Personalet var meget vidende og svarede på et utal af spørgsmål

16. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viting

Hvor er vi glade for at høre du har fået styr på redskaberne med vores ophæng. Mange tak for din anmeldelse.

Konge fedt produkt

God kundeservice og bare et konge fedt produkt. Nyder hver gang jeg skal have et redskab!

6. syyskuuta 2026

Hvor er det dejligt at høre, 1000 tak

Velfungerende ophæng til haveredskaber

Fik en demo af jeres ophæng til haveredskaber på Kr. Himmelfarts marked under Den ny Lillebæltsbro. Købte to stk med hjem og glædes stadig over dén orden jeg nu har på haveredskaberne. Endelig et produkt som lever op til det lovede.

14. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Viting

Det er vi rigtig glade for at høre. Mange tak

Hurtig levering og alt var perfekt

Meget fint juletræ i rusten stål og det er perfekt på vores terrasse.
Træet blev leveret meget hurtigt og alt var perfekt.
Jeg vil helt klart handle hos jer igen.

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Viting

1000 tak. Vi bestræber os på at sende varerne så hurtig som muligt.

Vi bestilte to tal til vores husgavl en…

Vi bestilte to tal til vores husgavl en hverdagsaften og allerede næste dag var pakken klar i pakkeshoppen.
Tallene er sorte, og utrolig flotte, og vi er meget tilfredse.
Desværre var der, ved en fejl medsendt hvide skruer til det ene tal. Jeg skrev til Viting, og næste dag lå der nye skruer i vores postkasse.
Vi oplevede en meget hurtig ekspedition og endnu hurtigere udbedring af den lille fejl i leveringen.
Vi giver vores bedste anbefaling og handler gerne igen hos "Viting"

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Viting

Mange mange tak for den fine kommentar. Hvis der bliver lavet en fejl, skal den helst rettes med det samme.

Service helt i top

Service helt i top . Fineste indpakning med kort da det var til gave .
Bliver ikke sidste gang vi handler der 🙏

26. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Viting

Det er vi glade for at høre, mange tak.

Super hængesystem til haveredskaber

Jeres produkt til at hænge haveredskaber op på er det smarteste jeg nogen sinde har prøvet.
19 redskaber hænger nu pænt, fylder markant mindre end tidligere og det er nemt at komme til hvert enkelt redskab.
Sådan 😀👍

24. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Viting

Mange tak. Ja man kan godt blive overrasket over hvor lidt det fylder med vores ophæng.