VitaVita Smykker Danmark Arvostelua 15

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

1. Koruliike

HÅNDLAVEDE SMYKKER OG VIELSESRINGE. MINDER FOR LIVET Vi laver alle vores smykker selv; Fra ideen, til designet og frem til det nænsomme arbejde med tilblivelsen af det enestående smykke, her i værkstedsbutikken. Båret af vores store interesse og passion for smykkerne og håndværket, skaber vi håndlavede smykker i sølv og guld. Smykker med fine ædelsten og perler, små kunstværker, minder for livet. De bedste hilsner Ole og Sisse

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Dejlig lokal butik i Svendborg

Dejlig lokal butik i Svendborg. Unikke og meget smukke smykker. Smilende og imødekommende betjening og alle tiders indehavere, der virkelig gør alt for kunderne, samtidigt med at produktionen af smykker sker i selve butikken. Bestemt et besøg værd. De har også en webbutik og kunderne kommer mange steder fra.

11. marraskuuta 2024
VitaVita Smykker Danmark-logo

Vastaus yritykseltä VitaVita Smykker Danmark

Mange tak for dine fine ord Maja 🌞

Det er altid en fornøjelse at komme ind…

Det er altid en fornøjelse at komme ind i VitaVita i Møllergade i dejlige Svendborg. Sisse og Ole laver de smukkeste smykker og er så skønne mennesker, super kreative selvfølgelig og innovative. Nogle af deres smykker er også ret funky, andre er bare så smukke. Jeg har fået et par flotte smykker lavet og er meget tilfreds. VitaVita er altid et besøg værd.

3. heinäkuuta 2024
VitaVita Smykker Danmark-logo

Vastaus yritykseltä VitaVita Smykker Danmark

Hej Susanne
Mange tak for de fine ord, og tak fordi du kom forbi butikken og viste os din fine nye ring med de blå topas'er - på din finger med matchende negle.
Det var en fornøjelse at lave denne ring specielt til dig.
Vh Ole og Sisse

Den perfekte gave - og bedste service.

Jeg havde længe ledt efter den helt unikke gave, til min niece i konfirmationsgave. Det endte med at Sisse og Ole designede en smuk ring, med præg fra min bedstemors smukke blonder. Det blev lige den kærlige, personlige og smukke gave jeg gerne ville give. Sisse og Ole er super gode til at ramme det man søger, og de giver den bedste service.

24. marraskuuta 2021

En idyllisk oplevelsesgave!

Hos Vivita fik vi en dag, vi aldrig vil glemme. Vi var 13 piger der skulle fejre vores veninde i anledning af hendes bryllup og ville derfor give hende en uforglemmelig dag, hvilket lykkedes takket være Sisse og Ole. Vi blev overvældet af deres gæstfrihed og manér og blev budt velkomne i deres eget hjem, mere personligt bliver det ikke. Ikke kun vores kreativitet blev udfordret hvad angår det at designe smykker, vi fik også, det jeg vil kalde en coaching session, mens den kommende brud blev forkælet med wellness af den faglærte Ole. Vi, veninderne, fik hver designet et smykke der symboliserer vores forhold til bruden, hvilket resulterede i følelsesmæssig rutsjetur med både tårer og latter. Hele pakken var sammenlagt helt perfekt, der ingen finger at sætte.

Ønsker I at give en uforglemmelig dag til Jeres kære, vil jeg varmt anbefale Vivita.

31. heinäkuuta 2015

Helt unik og personlig oplevelse

Vi tilbragte en uforglemmelig eftermiddag hos Sisse og hendes mand, i forbindelse med min venindes polterabend. Deres smykkeværksted ligger i deres store og hyggelige have, og der er den mest behagelige atmosfære. Fra det øjeblik vi trådte ind, følte vi os velkomne og taget rigtig godt af. Både Sisse og hendes mand er nogle af de mest kærlige og åbne mennesker vi har mødt. Vi fik i fællesskab skabt en smuk halskæde til vores kommende brud, delt rørende øjeblikke og fik en dag vi aldrig vil glemme. Tak for det!

31. heinäkuuta 2015