Saanut 5/5 tähteä

Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Gick på en telefon försäljning där jag skulle få prova deras produkt. Man hade 20 dagar på sig att säga upp produkten. Dom väntade med att skicka så innan man fått produkten hade dagarna gått och... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag fick ett första erbjudande, att jag skulle få ett erbjudande för 99 kr och vara med om en tävling och vinna produkter från rituals. Sedan ringde en till och sa samma sak( ingen koll på vilka man r... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ringde mig och sa att jag fick testa på en månad för bara fraktkostnaden och jag frågade killen jag pratade med 3 gånger om det var någon bindningstid och alla gångerna sa han nej men ändå blev jag fa... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.

2,3

1 tähti

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Varning för Vitalplus

Företag som luras vid telefonförsäljning. Verkar som att de har som strategi att vid försäljning säga en sak muntligt och en annan i avtalet. På gränsen till bedrägeri. Varning!

25. toukokuuta 2024

Oseriöst

Säljaren sa att jag inte band mig till något. Frågade om flera gånger för att vara säker. Kundtjänst menar att alla säljare säger som det är, undanhåller inget. Nu är jag bunden till något jag inte vill ha i 1 år. Så dåligt!!

13. toukokuuta 2024

Väldigt dåligt företag

Väldigt dålig upplevelse av detta väldigt dåliga företag. Säljaren som ringde sa att jag inte hade någon uppsägningstid utan kunde ta den tid jag behövde. Hon nämnde ingenting om att jag efter 20 dagar blir bunden 1år.... Hon "läste upp" vad som stod i avtalet och jag va dum och svarade JA då hon aldrig nämnt att jag blir bunden till Vital+ ett helt år om jag inte använder ångerrätten på 20 dagar. Så jag har skrivit under ett avtal som hon läste upp fel och är nu bunden 1 år till något jag inte kommer ha råd att betala. Tack Vital+ för den dåliga försäljningen. Ni gör verkligen allt för att människor ska gå på erat strunt!! Till och med ljuger.

22. maaliskuuta 2024

De sysslar med bedrägeri

De sysslar med bedrägeri! Man blir erbjuden gratisprover och när man tackar ja till det, täcknar man ett långt avtal som är omöjligt att säga upp!

9. huhtikuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Carl på kundtjänst var bra när jag…

Carl på kundtjänst var bra när jag ville avsluta abbonemanget efter den första "gratis" leveransen för 60 kronor, han är anledningen till att jag ger 3 stjärnor, men själva företaget ger jag inte mycket för, dessutom otydlig information på hemsidan, länken till "ångerblanketten" gick till en tom sida och man fick vänta länge i luren med störande musik innan någon svarade, och skulle man säga upp med mail behövdes visst ett medlemsnummer enligt hemsidan som jag inte kunde hitta någonstans i dokumentet kag signerade. Men som sagt, Carl på kundtjänst var supertrevlig och hjälpsam!

13. toukokuuta 2024

Supernöjd

Fick hjälp av Carl S med mitt ärende. Mycket trevligt bemötande, snabb o proffsig lösning på mitt ärende. 👍🏻

10. toukokuuta 2024

Enastånde support from Jessica

Jag kom i kontakt med Jessica när jag skulle återaktivera ett Omega 3 abonnemang. Det gick hur smidigt som helst. Jessica ställde många bra frågor för att försäkra sig att det blir så som jag vill ha det, och det blev :). Om det samlas för mycket och man vill pausa abonnemanget så fint denna möjlighet. Tack för enastånde support Jessica!

6. toukokuuta 2024

Ren lurendrejeri.

Ren lurendrejeri.
Blir uppringd av en snacksalig försäljare som lovar och svär att du kan avsluta närsomhelst. Det skulle räcka med ett email eller ett snabbt telefonsamtal.
Vad man upptäcker lite senare när man väl tänkt efter ordentligt.
Det här är för mycket pengar för lite vitaminer och omega3 tabletter.
Gör som försäljaren sa. Hör av mig med ett email och ska säga upp abonnemanget så det inte kostar mer.
Då får man reda på, att nej det går inte! Vadå går inte? Jag skulle ju kunna säga upp närsom? Nej.. det där närsom, gäller bara under 2 veckor. Dvs minsta möjliga ånger tiden enligt lag. Jag hörde av mig några dagar för sent. Så nu sitter du fast i ett år..!
Jag börjar försöka resonera utan resultat. Du skulle ha läst innan du skrev under. Det spelar ingen roll vad försäljaren sa.. Enligt dom själva är det helt ok för honom att dra rena rama historierna och lögner.
Du skulle skulle ha kontrollerat, att det deras egen försäljare sa, är sant! Du får skylla dig själv som trodde på honom.
Alltså fyfan.
Sen miljöavgiften.
Dom tar ut en miljöavgift på 69kr för varje leverans. Visst.. bra att tänka på miljön.
Men.... Du får 60 tabletter omega3. Så 60 dagar. Grejen är bara att dom lägger på denna avgift varje månad och inte vid varje leverans. Så 60 tabletter. 2 månader. Du får månad 1 och en månad ingenting.
Men du betalar 69kr den månaden du inte fick någonting, iallafall! Så du kan få för 6månader. Då betalar du 5x69kr för ingenting! Sånt mygel!
Så 159kr i månaden stämmer inte.
Du blir tvungen att betala 2800 på ett år!
För 2800 får du en herrans massa vitaminer från apoteket istället. Där vet du vad du får. Dom här skickar vilket skräp som helst.

2. huhtikuuta 2024

När det inte fungerar..

Hej! När jag missade att avsluta en testomgång med mag/cal så gick det automatiskt över till ett fast abonemang. Då jag pga hälsa inte kunde ta mina vitaminer så kom jag i kontakt med Carl. Han hjälpte mig att lösa det och var mkt trevlig, förstående och hjälpsam 😊. Bästa betyg för Carl 😊. Ps er andra har jag inte talat med men ni är säkert också trevliga 😊

1. toukokuuta 2024

Skriver som alla andra

Skriver som alla andra, BLUFF BLUFF. Godtrogen signerar som man blir ombedd av pratkvarnen. Vad händer, man sitter med ett 12 månaders abonnemang.
Ringer dit och det ända som man får höra är att du måste läsa avtalet. Jäkligt dåligt, hoppas de inte ringer igen.

26. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin