Bestilte først 4 stk bambus boxere i størrelse medium som viste seg å være for små for meg, kontaktet vipåtur ang dette og lurte på om det gikk ann å returnere de 3 jeg ikke hadde prøvd i bytte mot... Näytä lisää
Litt problemer knyttet til retur. Fulgte oppskriften på nettet, fikk ikke skrevet ut returlapp. Etter en del ringing, fikk jeg vite at det gjøres ikke lenge. Du må gå til Helthjem utleveringssted og... Näytä lisää
Jeg fikk veldig god hjelp pr telefon av en hyggelig mann, Alexander. Ikke ofte at en treffer på så hjelpsomme mennesker. Jeg er veldig fornøyd.
Vi gleder oss til å dele ekte turglede med deg! Hos oss i Vipåtur.no er vi dedikert til å gi deg den beste opplevelsen, både på tur og i møte med vår nettbutikk. Vi på tur drives av Skjelland Group AS. Bli med oss ut og opplev naturen på sitt beste med våre kvalitetsrike turklær 👟
Jarlsøveien 50, 3124, Tønsberg, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bestilte "Move on Vrådal"-buksen og oppdaget noen uventede flekker og nupper, nesten som om buksen hadde vært på en liten test tur. Ønsket å returnere buksen, men følte jeg måtte ringe å si ifra angående flekkene da dette går imot dere retur betingelser. Kundeservicen var fantastisk; de beklaget ovenfor opplevelsen, og ga meg ekstremt god hjelp og kompensasjon på mitt neste kjøp. Deres respons og service fortjener uten tvil 5 stjerner!

Vastaus yritykseltä Vipåtur.no
Har ventet lenge ifht retur vedrørende at dere sendte feil vare. Lurer på når dette blir tatt tak i?

Vastaus yritykseltä Vipåtur.no
Rask levering, enkel og grei servise. Varene som kom var normale i str.
Gode bukser til en rimelig pris og rask levering 😊
Kjempe rask og god service. Størrelsene er «riktige» og jeg er kjempefornøyd med de varene jeg har kjøpt 😊
Superrask levering. Turshortsen satt som et skudd og er behagelig å ha på
En liten tastefeil i varebeholdningen slik at jakken jeg bestilte på salg var ikke på lager, men det gjorde altså ingenting: Butikken ringte meg og tilbudte meg å endre farge til årets nyeste farge (ikke på salg) til samme pris. En perfekt løsning og jeg var superfornøyd og takknemmelig. Opplevde butikken som en godt drevet butikk med meget god kundeservice. Handler gjerne her igjen. Jakken ble levert dagen etter telefonsamtalen.
Først vil jeg si utrolig god kundeservice og rask sending 😀Bestilte først 1 jakke.Var super fornøyd.Så bestilte 2 til i et nr større da jeg ikke liker de nesten tettsittende.Gleder meg til pakken som kommer neste uke.Anbefales 😻😻