VIOFO BeneluxArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ich habe Viofo a119 pro. Verpackung und Inhalt sind echt hochwertig. Montage ist super einfach. Mit CPL Filter nur die Belichtung um +1,5 erhöhen und schon hat man super Videos. Bedienung einwandfrei,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich habe bei VIOFO die Dashcam A229 Plus gekauft und habe sie bereits getestet. Sowohl die Front- als auch die Heckkamera haben ein Top-Bild. Besonders hervor zu heben ist die Sprachsteuerung die ich... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich habe mich für die VIOFO dashcam A329S 2CH entscheiden. Das Paket kam sehr zügig und die Anleitung ist genau. Die Installation war einfach durchzuführen. Jetzt überwacht die dashcam den Raum vor m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Extrem schneller Versand (Deutschland). Tolle, durchdachte Produkte was nicht all zu viel vermissen lässt. Videoqualität mit den Sony Starvis 2 Sensoren ein echter Mehrwert. Auch der Einsatz der... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

99 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

229Pro Fantastisch apparaat

Besteld de 229Pro 2ch met 64gb Max endurance en hardwirekit. Dag later geleverd. Dat is de 1e ster.
Duidelijke gebruiksaanwijzing, nummer 2. Uiterst makkelijke installatie zonder schroevendraaier en eerlijk is eerlijk de auto ook simpel A-lijstje los en zo langs de rubbers zonder ook straks hier problemen mee, ook naar de achterruit, ster nummer 3. Koppeling met telefoon appeltje eitje, nummer 4 en de 5e ster voor superscherp beeld en ook simpel bediening op de basis.....Viofo bedankt.

28. helmikuuta 2026

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Die Dashcam funktioniert auch nach knapp 2 Jahren, hervorragend. Die Lieferung und Bestellung waren unkompliziert und schnell. Demnach kann ich mich in keiner Weise Beschweren. Meines Erachtens eine wirklich Gute Firma, mit Produkten von Guter Qualität.

28. helmikuuta 2026

Viofo A119 Duo Plus - Top Dashcam

Ich habe mir nach 7 Jahren eine neue Viofo A129 Duo Plus gegönnt.

Direkt bei Viofo.nl bestellt und das Set kam innerhalb der angegebenen Zeit bei mir in Deutschland an.

Die Kabel waren schnell verlegt und die beiden Kameras zügig auf die jeweiligen Halter gesteckt.

Ich bin nach wie vor begeistert von der Qualität, der Bildschärfe und auch von der einfach Handhabung der Software.

Sollte ich wieder mal eine neue Dashcam benötigen, werde ich definitiv wieder bei Viofo zuschlagen.

25. helmikuuta 2026

30 days to return it without giving a reason

I tried contacting VIOFO Benelux support five times between February 9–12 and never received a single response. Each time the web form confirms submission with a polite “thank you, we will get back to you” — but no one ever does.
Their “30 days money back” policy sounds reassuring. In reality, the return form claims the order does not exist, redirects you to a contact form with an endless CAPTCHA challenge (buses, crosswalks, fire hydrants… you name it), and when you finally find an email address, that goes unanswered as well.
Interestingly, they seem to have time to reply to reviews here on Trustpilot, but not to actual customer support requests sent through their official channels.
As a paying customer, basic communication should not be this difficult. At this point, it’s complete silence.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VIOFO Benelux

Unfortunately, your emails did not arrive, apologies for this. Your last email did arrive, however, and I assisted you immediately. I hope this was satisfactory for you.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service en kwaliteit dashcam

Zeer tevreden over zowel de VIOFO A329S 2CH dashcam als de service van VIOFO Benelux.

Het beeldkwaliteit van de dashcam is uitstekend, maar vooral blij met de snelle en nette afhandeling rondom accessoires. Verkeerde zekeringen en een niet passend CPL filter werden zonder gedoe opgelost (CPL-500 past niet op de A329S), inclusief nalevering (CPL-600) en retourlabel.

Topservice en een kwalitatief product. Zeker aan te raden.

10. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Reageren totaal niet op mails

Slecht.
Ik heb meerdere keren geprobeerd contact te zoeken via de mail om het product retour te sturen maar deze firma heeft schijnbaar een zero reactie beleid.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VIOFO Benelux

Beste, we antwoorden altijd alle mails die we krijgen. Als ik uw naam opzoek krijg ik geen enkele inbox uw mails te zien. U kunt een mail sturen naar info@viofo.nl of via het contactformulier contact openemen. Anders kunt u uw mailadres delen en zal ik contact met u opnemen.

Am 27.1.2026 bestellt, bis 07.02. keine Lieferung

Am 27.01.2026 habe ich eine VIOFO A229 Plus 2CH bestellt.
Bis heute (07.02.2026) habe ich die Kamera nicht erhalten.

Bei einer Bestellung von mehr als 200 € und der Angabe von einer Versanddauer von 1-2 Tagen auf der Website ist das dreist.

Auf meine E-Mail an den Kundendienst vom 02.01. erhielt ich am 03.02. die Antwort, dass man eine Untersuchung einleitet.

Wenn der Händler derzeit bspw. unter Lieferschwierigkeiten leidet, fände ich eine Information für die Kunden angebracht.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VIOFO Benelux

Sehr geehrte Damen und Herren, wir verstehen Ihre Verärgerung sehr gut. Wir können jedoch wenig tun, außer Nachforschungen anzustellen und mit DHL in Kontakt zu bleiben. Dies ist derzeit die Schuld des Postunternehmens, und wir tun unser Bestes, um dies für Sie zu korrigieren!

Saanut 2/5 tähteä

Bestellprozess eine komplette Farce

Der Bestellprozess ist leider eine absolute Farce.
Ich habe eine Kamera inklusive Zubehör bestellt. Eine Trackingnummer habe ich bis heute nicht erhalten. Die Sendung wurde stattdessen direkt an eine Filiale versendet (keine Umleitung), ohne dass ich davon wusste. Ohne Tracking natürlich keine Chance, das nachzuvollziehen.

Der Support hilft kaum weiter. Auf Nachfragen kommen nur Standardantworten wie „Es gab ein Problem beim Versand“ oder „Wir haben einen Fall bei DHL eröffnet“, ohne konkrete Informationen oder Lösungen.

Nach Wochen erhalte ich dann plötzlich eine E-Mail von DHL mit einer anderen Trackingnummer. Ich hole das Paket ab und dann fehlt das Zubehör.
Jetzt beginnt das Ganze wieder von vorne.

So stelle ich mir weder Versand noch Kundenservice vor. Sehr enttäuschend.

22. tammikuuta 2026

Goeie Dashcam

Was aan het twijfelen tussen VIOFO en een andere merk dashcam.
Na het vergelijken en lezen van vele reviews heb ik toch voor de VIOFO gekozen.
Ben zeer tevreden met mij keuze en raadt iedereen ook aan om voor de VIOFO te gaan.

13. tammikuuta 2026

Scammed of the SD-Card

Ordered a Dashcam with SD-Card and Hardwire Kit. Everything but the SD-Card arrived. Only after many attemps to communicate they wrote that the missing SD-Card is correct and that they juust dont have any. Still its marked as delivered. Even after weeks I didnt get a Card or any informationen.
Feels like a Scam.
Hope PayPal gives me my money back. They havent reacted in the opened case for the whole time.

16. joulukuuta 2025

Snelle en betrouwbare service

Zeer positieve ervaring met VIOFO Benelux. Ik ben uitstekend geholpen en de respons was uitermate snel, ik kreeg al antwoord binnen één werkdag. Alles werd vlot en correct opgevolgd. Het is duidelijk een zeer betrouwbaar bedrijf, wat ook bevestigd wordt door de vele positieve reviews die ze hier al hebben. Helemaal top.

15. joulukuuta 2025

Sehr unzuverlässig

Sehr unzuverlässig. Ich habe eine teure Dashcam bestellt und nun nach über einer Woche wurde sie noch nicht einmal verschickt. Geht lieber zu einem seriösen Händler.

1. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Compré una cámara para incorporar a una…

Compré una cámara para incorporar a una moto, regalo de cumpleaños a un familiar, cuando se la dimos nos manifestó que ya tenía una instalada y tuvimos que devolverla. He de manifestar que la compra fue rápida y llegó en tiempo y la devolución y abono fue igualmente rápida, gratuita y sin ningún problema, creo que se merece cinco puntos por su excelente servicio y gestión.

11. marraskuuta 2025

Onbruikbare Viofo A229 pro 2CH

Door Viofo gevraagd naar mijn mening over mijn nieuw aangeschafte dashcam Viofo A229 pro 2CH, kan ik zeggen dat ik denk dat het een heel fijne set van voor- en achtercamera is, maar ik heb de grootste moeite met de bevestiging op voor- en achterruit.
Ten eerste: het bevestigen op de achterruit lijkt mij in principe geen probleem, maar op de (vrije schuine) voorruit van mijn Peugeot 3008 is het dat wel. Je kunt de camerahoek weliswaar verticaal bijdraaien, maar mij lukt dat niet zodanig dat ik op het vrij kleine schermpje vanaf de bestuurderspositie de informatie duidelijk kan aflezen onder het rijden. De lens kijkt dan weliswaar mooi recht vooruit, maar het schermpje hangt schuin voorover. Daarvoor zou de positie van de camera verticaal moeten zijn, maar je plakt hem pal tegen de voorruit, waardoor hij voor de bestuurder voorovergebogen vast zit en niet goed leesbaar is. Ik mis dus zo gezegd een soort wig tussen de camera en de voorruit waardoor de positiecorrectie van minimaal ±35˜ wordt verkregen als ik hem recht onder de binnenspiegel goed afleesbaar wil geplaatst krijgen. Hebben jullie een oplossing daarvoor? Ik denk dat iets dergelijks ook nodig is voor bevestiging op de achterruit, die immers ook schuin is en de camera daardoor niet naar een achterligger en het wegdek kijkt, maar eerder naar de sterrenhemel. Dat heb ik nog niet kunnen proberen.
Graag jullie mening en een advies van jullie kant. Vooralsnog heb ik de set nog helemaal niet kunnen gebruiken.
Ik heb navraag gedaan bij Viofo Benelux en kreeg vrij snel hun 'oplossing':

"Helaas hebben we nog niets wat ervoor kan zorgen dat u uw dashcam in de gewenste houding krijgt.
We hebben natuurlijk verschillende modellen die allemaal een andere hoek hebben maar niet een oplossing voor uw dashcam.
Excuses voor het ongemak."

De hele set (kosten € 299,95) ligt nu dus onbruikbaar in de kofferbak.

1. syyskuuta 2025

Rundum zufrieden

Schneller Versand, sehr guter Kundenservice bei Klärung eines vergessenen Zubehörteils, das unverzüglich nachgeschickt wurde.
Das Produkt ist ebenso 1A.
Ich würde jederzeit bei dieser Firma wieder bestellen.
Vielen Dank für das tolle Produkt und den guten Service.

28. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin