Vintess Vintage  Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heldere website met goede omschrijvingen van de items. Voor mijn gevoel echte parels gescoord! Geluk gehad met dat alle maten passen. Super snelle en keurige verzending en kicken briefje erbij met dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

She is the sweetest and always has the best and most high quality vintage!! Also fair prices and Tessa is so fun on social media. Definitely check out her instagrams! (Psssst also often amazing vin... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik volg Tessa al een ruime tijd op instagram en wordt altijd vrolijk van de storysales! Afgelopen week voor het eerst een blouse en waistcoat besteld, snelle levering en oh wat een fantastische kledi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lovely shop

Shipping was super fast and the package came with a handwritten note and an adorable little charm/doll for goodluck. Would order from here again!

16. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vintess Vintage

Thanks so much! Hope it will bring much luck!!

Top!

Unieke en mooie vintage kleding van zeer goede kwaliteit.
Fijne website met uitgebreide info en afmetingen.
Snelle levering.

14. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Feestje om de mooie stukken van Tessa te ontvangen

Al twee keer bij Tessa besteld en beide keren verrast door de kwaliteit van de mooie stukken, boven verwachting! Blijft altijd spannend om zoiets online te bestellen maar ik ben tot nu toe zeeeer tevreden en onder de indruk, ik heb steeds het idee gehad dat ik precies krijg (of meer dan) wat ik verwacht. Dat is knap met een online bedrijf!

25. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

An truly heartwarming vintage shopping experience

Tessa really sells incredibly special vintage finds! She is very helpful and friendly and knows how to take care of beautiful vintage pieces. A few of my most beautiful vintage items in my closet are items I bought from her! Highly recommended 🩷

13. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Al een tijdje volgde ik Tessa op…

Al een tijdje volgde ik Tessa op instagram, heerlijk om haar te volgen. Vorige week vond ik bij haar een fantastische trui. Het contact met Tessa verliep heel fijn. Het pakje was sbek in huis, netjes verpakt met een persoonlijke tintje!
Tessa darling, dat doe je goed!

16. marraskuuta 2023

Best vintage cowboy boots

I was a bit skeptical before ordering from Tessa but the boots I got were just as described and showed on the photos. Tessa was also really helpful with helping me track the package when it seemed like it was stuck in transit. Can't thank her enough

17. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al meerdere prachtige pareltjes…

Ik heb al meerdere prachtige pareltjes besteld en keer op keer verbaasd over de kwaliteit. De kledingstukken zijn nog mooier dan op de foto's. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de manier waarop het wordt verpakt en is er een snelle levering. Absoluut een van mijn favo adresjes op vintage kleding te scoren.

20. syyskuuta 2023

Beste online vintage store

Beste online vintage store! Tessa zoekt alle kledingstukken met zo veel passie en liefde uit en heb mijn bestellingen met een personal touch binnen gekregen. Love love love it 💕

23. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Vintess Vintage

Hel erg veel plezier ervan lieverd. Zo leuk om ook een foto van je e ontvangen. Dat vind ik het alles leukste om te zien. Heel veel plezier ervan! 🌸

Saanut 5/5 tähteä

Pareltjes en een glimlach!

Ik heb laatst mijn eerste Vintess Vintage pareltje (hello cowboy Carl) via de Instagram storysale gekocht, wat een cadeautje was dit om uit te pakken! Tessa stopt er echt veel liefde en zorg in, heeft een hele leuke western stijl en ik ga gewoon goed op haar energie. Ik raad je zeker aan om haar te volgen, al is het maar voor een dagelijkse dosis vrolijkheid op je feed!

14. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Vintess Vintage

Ik straal helemaal van jouw lieve woorden⭐️! Bedankt voor jouw review dit is heel erg leuk om te horen. Dikke kus!

Saanut 5/5 tähteä

Deze week weer een super fijn vest…

Deze week weer een super fijn vest ontvangen! Alle vesten/truien zijn stuk voor stuk parels!
Producten zijn precies zoals omschreven/gefotografeerd. Praktisch geen sporen van gebruik te zien. De geur is heel aangenaam.
Ik ben er helemaal vol van! Please ga hier mee door :)

21. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Vintess Vintage

Wat een geweldig lieve woorden! Heel erg bedankt voor jouw mooie review en heel veel plezier ervan lieverd 🌸

Saanut 5/5 tähteä

Fijne vibe en prachtige parels

Hele fijne vibe heeft Tessa en je voelt je echt gezien en gehoord door haar persoonlijke touch 🥰 en ze heeft echt altijd prachtige parels!

13. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Vintess Vintage

Wat een lieve woorden. Heel heel erg bedankt voor jouw review. Dikke kus!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin