Vinmonopolet Haugesund har den flotteste og vennligste betjeningen det går ann å få . Flinke og vennlige og topp service og sjefen en vennlig og snill mann som virkelig forstår seg på folk .dette er... Näytä lisää
kjøpte en flaske tommasi viticoltore 1902 med en sprekk i flasken. fikk hjelp til og bytte og god service. hyggelige kunnskapsrike fagfolk. fikk med en vin kasse som plaster på såret. anbefalt.
Vinmonopolet på Sverresborg er nærpolet mitt. Jeg skulle kjøpe musserende vin og var litt usikker på hva jeg skulle velge. Jeg henvendte meg til en av ekspeditørene, som forklarte forskjellen på de... Näytä lisää
Denne er til Vinmonopolet Gjesdal, Ålgård. Vi var i butikken før jul 2021, har handlet der i noen år nå. Butikksjefen regelrett hang over skuldrene på oss når vi gikk rundt å kikket. Begynte til og... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Denne er til Vinmonopolet Gjesdal
Denne er til Vinmonopolet Gjesdal, Ålgård.
Vi var i butikken før jul 2021, har handlet der i noen år nå. Butikksjefen regelrett hang over skuldrene på oss når vi gikk rundt å kikket. Begynte til og med å sjekke handlevognen vår før vi kom til kassen. Han er nok vant med mye stjeling i landet han kommer fra. Rett og slett forferdelig ubehagelig oppførsel. Takk for oss.
Jeg kjøpte noen drinker
Jeg kjøpte vin, lokkene var ikke lukket, og jeg kunne ta det med tilbake i hvilken som helst butikk.
Kansellering av ordrer
Kansellering av ordrer er et problem. Virker som om nettbutikken burde få bedre oversikt over varebeholdning slik at man slipper kanselleringer.
Leveringsservicen dere bruker fra Hagan…
Leveringsservicen dere bruker fra Hagan var en katastrofe. Makan har jeg aldri vært borti. Men fornøyd med produktet
Denne er til Polet på Ålgård
Denne er til Polet på Ålgård, gjesdal.
Elendig service, spør om hjelp får til svar (dårlig norsk) "ser du ikke i hylle, jeg ikke ha"
Og overhørte en setning fra bakrommet om baksnakking av kunde.
Nå fikk de en kunde mindre.
kjøpte en flaske tommasi viticoltore…
Veldig fornøyd med både ansatte på polet og prisnivå
Det er kanskje ikke spesielt vanlig å være fornøyd med at man har et vinmonopol, men jeg har kun positive opplevelser med polet. Først og fremst oppfatter jeg alle de ansatte som ekstremt kunnskapsrike og villige til å dele denne kunnskapen.
Jeg oppfatter også prisnivået som bra i motsetning til de fleste andre som uttaler seg. Med utgangspunkt i avgiftene her i landet så er startprisen for de billigste produktene svært høy. Når jeg sammenligner prisen på godsakene blir imidlertid historien en helt annen. Jeg kjøpte nettopp 6 flasker på whiskyslippet, og samtlige av de det var mulig å skaffe fra andre steder lå godt over det jeg betalte. Tilogmed over dobbel pris i to tilfeller.
Butikkene har stort sett svært god…
Butikkene har stort sett svært god service, og det er gode priser på "dyr" vin i Norge. Svært godt fornøyd