Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Der er altid en god service i butikke, uanset om man skal bruge vin til en særlig lejlighed, en god whisky eller bare tapas til en hverdag. Udover service og viden er der altid et godt tilbud.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Når Vinfordig.dk skriver: "Vi stræber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste køb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Skulle holde 50års fødselsdag hjemme for 20 gæster. Bestilte lux tapas og vinsmagning af 3 stk vine som vinfordig havde udvalgt. De unge gutter fra vinfordig leverer rigtig god service hele vejen igen... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Viinimyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brænder for at levere jordnær service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Meget for pengene!

Rigtig lækker tapas, hvor der var mere end rigeligt. Kan klart anbefales!!!

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Tusind tak for de flotte ord! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du syntes der var lækkert 💛
Skønt at du vil anbefale os – det betyder meget!

De bedste hilsner
Rasmus fra Vin For Dig 🧀🍷

Saanut 5/5 tähteä

Super Go og hurtig handel ..👌👌👌handler…

Super Go og hurtig handel ..👌👌👌handler helt sikkert der igen ..👌👌

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Sikke en anmeldelse – tusind tak for de gode ord og alle de 👌👌👌
Du skal have en stor tak direkte tilbage fra os 🙏🙏🙏

Det er kunder som dig, der gør det ekstra fedt at lave vinhandel – vi glæder os allerede til næste gang! 🍷

Tapas og kundeservice

Havde bestilt tapas til en større gruppe - men ramte desværre i sygdom på dagen .... her var bare smil på og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte mad alligevel og fik det afsat til familie og venner. SUPER fokus på mig som kunde i en træls situation - SUPER mad !

14. maaliskuuta 2025

Hej Jesper,

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt taget hånd om – selv i en træls situation! 👏
Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er glad for, at det hele endte med den løsning der passede dig bedst.

Tusind tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse – og ikke mindst for de pæne ord! Vi sætter stor pris på det og håber, vi får lov til at lave tapas til dig igen en anden gang (forhåbentlig uden sygdom denne gang! 😉).

Rasmus fra Vin For Dig 🍷✨

5 STORE ⭐⭐⭐⭐⭐

Marco og Mathias er sammen med staben af dygtige medarbejdere en fantastisk vinhandel at handle med.
Super hurtig levering og kunden føler sig absolut i centrum hele tiden. Mine bedste anbefalinger.
Vinfordig får 5 STORE ⭐⭐⭐⭐⭐

3. maaliskuuta 2025

Kære Mogens,

WOW! Det varmer virkelig!🙌
Marco, Mathias og resten af holdet sætter en ære i at give den bedste service, og vi er MEGA glade for, at du har mærket det.

Vi håber, du får masser af gode stunder med dine vine 🥂🍇 og glæder os til at handle med dig igen.

Team Vin For Dig 🍷

Saanut 5/5 tähteä

Et hyggeligt sted med rigtig god betjening

Er hyggeligt sted med rigtig god betjening og en masse gode tilbud og arrangementer. Deres tapas er fantastisk 😍

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Hvor er det skønt at høre! 🥰 Vi elsker at skabe en hyggelig atmosfære, hvor både gode vine og lækker tapas går hånd i hånd 🍷🧀
Vi er så glade at du har haft en god oplevelse - og vil dele det med os. Tak for det 🙏

Vi håber at se dig igen snart til endnu en hyggelig stund! 🤩

May fra Vin For Dig 🎉

Saanut 5/5 tähteä

Det har været en fornøjelse at være hos…

Det har været en fornøjelse at være hos jer, vi har smagt og købt ud over vin også en fantastisk RUM.
1000 tak for jer!

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Sikke en dejlig besked at modtage! 😊🍷 Det var en fornøjelse at have dig forbi – og skønt at høre, at både vin og rom faldt i god smag! 🥃
Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og vi håber at se dig igen snart! 🙌✨

Hilsen May Børding, Ecom manager Vin For DIg

Saanut 5/5 tähteä

Skarp pris og hurtig levering

Skarp pris og hurtig levering. Anbefalingsværdigt.

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både pris og levering. Det betyder meget for os! 🍷

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart – og skulle du få brug for anbefalinger til din næste bestilling, så står vi altid klar!

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt
Varen levede helt op til forventningerne

13. tammikuuta 2025

Tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger – det betyder meget for os 😊

May fra Vin For Dig 🍷

Saanut 3/5 tähteä

Vi var godt nok skuffet over nytårs…

Vi var godt nok skuffet over nytårs tapas slette ikke de penge hver. Købt i brørup

31. joulukuuta 2024

Hej Tove,
Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at nytårstapassen ikke levede op til dine forventninger.
Vi gør meget for at forklare, hvad man kan forvente af vores tapas – både via gode beskrivelser og billeder af anretningen og indholdet på vores hjemmeside og sociale medier. Hvis du har lyst, vil vi meget gerne høre, hvad der skuffede dig, så vi bedre kan forstå din oplevelse og tage det med i vores evaluering.
Du er altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@vinfordig.dk.

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Delikatessen ved Vin For Dig

Saanut 2/5 tähteä

Har fået tapas det lignede noget man…

Har fået tapas det lignede noget man har købt i lidl for at smide på plastfad og champagne smage ikke godt det bliver ikke et sted vi støtter og vil anbefale

31. joulukuuta 2024

Hej Jan,
Tak for din feedback. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at vores tapas og champagne ikke levede op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på kvalitet og på at give vores kunder en god oplevelse.
Vores tapasanretning er sammensat af blandt andet pølser, oste og tapenade af rigtig høj kvalitet, importeret direkte fra vores Italienske leverandører.
På vores hjemmeside og sociale medier gør vi meget for at beskrive og vise, hvad man kan forvente af vores tapas – både gennem detaljerede beskrivelser og billeder af anretningen og indholdet.
Du kan læse mere her: https://vinfordig.dk/tapas/laes-mere-om-vores-tapas/

Hvis man foretrækker en anretning på træfade frem for den praktiske to-go emballage, tilbyder vi også denne mulighed. Dette kan vælges ved minimum 6 kuverter, og der opkræves et depositum på 300 kr. pr. fad.

Som en del af nytårstapas-oplevelsen fulgte der gratis bobler med. Vi ved, at smag i vin kan være meget individuelt, og hvis boblerne ikke falder i din smag, kan man efter forespørgsel altid vælge at bytte dem til rødvin, rosévin, hvidvin eller andre bobler. Vi ønsker, at alle får den bedst mulige oplevelse.

Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse. Hvis du har yderligere spørgsmål eller input, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@vinfordig.dk

Delikatessen ved Vin For Dig

Er yderst tilfreds

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Det glæder os virkelig meget at høre, at du er så tilfreds – det er præcis det, vi arbejder for hver dag 🍷👏

Som forventet

Som forventet, hurtig, god kvalitet.

13. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Tak for din anmeldelse! ⭐ Det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger – både med kvaliteten og leveringen. Vi glæder os til at give dig endnu flere gode oplevelser fremover! 🍷😊

Varerne svarede til forventning

Varerne svarede til forventning - god pris/kvalitet. Kanon hurtig levering.

6. joulukuuta 2024

Hej Morten🌟

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige levering 🚚🍷. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive – og vi glæder os til at handle med dig igen!

May Børding,
Vin For Dig ✨

Saanut 2/5 tähteä

Blev lidt skuffet over indholdet i…

Blev lidt skuffet over indholdet i overraskelses pakken.
Første og sidste gang ,
Jeg handlede på jeres live udsendelse, købte den største kasse. I forhold til hvad der blev omtalt i udsendelse svarede det ikke til indhold

30. marraskuuta 2024

Hej 😊

Vi er rigtig kede af at høre, at overraskelsespakken ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du har lyst, må du meget gerne dele, hvad der skuffede dig og præcis hvad du modtog i din pakke – vi tager din feedback seriøst og vil gøre vores bedste for at forbedre os 💪🍷

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@vinfordig.dk, hvis vi kan hjælpe dig med noget 🙏✨

May Børding
Vin For Dig

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og fremragende produkt

8. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Tusind tak for de fem flotte stjerner! ⭐ Vi er så glade for, at både levering og produktet har levet op til dine forventninger 🙌. Det betyder meget for os at kunne give dig en god oplevelse hele vejen rundt.

Vi håber, du nyder dine varer – og glæder os allerede til at handle med dig igen! 🥂😊

Saanut 4/5 tähteä

Nem bestilling til butik og god dialog om levering.

Bestilte champagne adventskalender på hjemmesiden. Nem bestilling til butik og god dialog om levering.
Manglede måske tilbud om indpakning, da det var en adventsgave, men måske ekspedienten mente, at kassen var indpakning nok i sig selv ;) Men fine flasker champagne og godkendt pris.

26. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk

Tusind tak for din anmeldelse og de fire flotte stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at både bestillingen og dialogen omkring levering gik godt – og at adventskalenderen blev en succes 🥂🎄.

Vi elsker at gøre lidt ekstra ud af indpakning, især gavekurve og lignende, som vi pakker smukt ind i folie. Gavepapir er desværre ikke noget, vi tilbyder endnu, men din feedback er virkelig værdifuld, og vi vil bestemt overveje, om det er noget, vi skal have som mulighed i fremtiden. Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os 🙌.

Rigtig god jul – vi håber, champagnen spreder lidt ekstra glæde i adventstiden! 🎁✨

May Børding,
Vin For Dig 💫

Saanut 3/5 tähteä

Har haft lidt for travlt

Har haft lidt for travlt, glemte velkomstgave, skrev til dem derom. Skal nu handle igen for at få velkomstgave, god måde at få ekstra salg.

22. marraskuuta 2024

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er selvfølgelig kede af, at velkomstgaven ikke kom med i din ordre. Som vi har nævnt tidligere, skyldtes det desværre, at du ikke tilføjede rabatkoden ved din ordre, hvilket gjorde, at vi ikke kunne se du skulle have en velkomstgave.
Vi har forlænget din rabatkode, så du kan bruge den, når det passer dig, uden stress. Hvis du oplever problemer med at få koden til at virke, er du altid velkommen til at kontakte os – vi sørger for, at det bliver løst. 😊

Alternativt kan du hente velkomstgaven i vores butik i Brørup - skriv en mail mere til kundeservice@vinfordig.dk, så ligger vi den klar til dig.
Vi håber, du vil give os en ny chance for at vise dig, hvor nemt det kan være at handle hos os. Vi sætter pris på din feedback, den hjælper os med at blive bedre.

Kolding Vidunderlige oplevelse.

Vidunderlige oplevelse med Tapas og vin i Kolding. Dejligt koncept og vi nød alle de forskellige vine. Friske unge mennesker. I gør det så godt.

29. marraskuuta 2024

Hej Allan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det er fantastisk at høre, at du havde en vidunderlig oplevelse med tapas og vin i Kolding butikken. Jeg har allerede sendt dine skønne ord videre til teamet i Kolding – de bliver uden tvivl glade for at høre det 🙌🍷

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til flere gode oplevelser!

portvinssmagning i Kolding…

Jeg var til portvinssmagning i Kolding . Rigtig god oplevelse og der blev serveret en fantastisk tapas til. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale butikken

28. marraskuuta 2024

Hej Helle,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det er en fornøjelse at høre, at du havde en dejlig aften hos os. Vi glæder os allerede til at se dig igen til flere hyggelige smagninger og gode stunder 🥂✨
Jeg har sendt din ros videre til gutterne i Kolding.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin