Der er altid en god service i butikke, uanset om man skal bruge vin til en særlig lejlighed, en god whisky eller bare tapas til en hverdag. Udover service og viden er der altid et godt tilbud.... Näytä lisää
Når Vinfordig.dk skriver: "Vi stræber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste køb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... Näytä lisää
Skulle holde 50års fødselsdag hjemme for 20 gæster. Bestilte lux tapas og vinsmagning af 3 stk vine som vinfordig havde udvalgt. De unge gutter fra vinfordig leverer rigtig god service hele vejen igen... Näytä lisää
Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brænder for at levere jordnær service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!
Torvegade 1, 6650, Brørup, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rigtig lækker tapas, hvor der var mere end rigeligt. Kan klart anbefales!!!

Super Go og hurtig handel ..👌👌👌handler helt sikkert der igen ..👌👌

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Havde bestilt tapas til en større gruppe - men ramte desværre i sygdom på dagen .... her var bare smil på og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte mad alligevel og fik det afsat til familie og venner. SUPER fokus på mig som kunde i en træls situation - SUPER mad !

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Marco og Mathias er sammen med staben af dygtige medarbejdere en fantastisk vinhandel at handle med.
Super hurtig levering og kunden føler sig absolut i centrum hele tiden. Mine bedste anbefalinger.
Vinfordig får 5 STORE ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Er hyggeligt sted med rigtig god betjening og en masse gode tilbud og arrangementer. Deres tapas er fantastisk 😍

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Det har været en fornøjelse at være hos jer, vi har smagt og købt ud over vin også en fantastisk RUM.
1000 tak for jer!

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Skarp pris og hurtig levering. Anbefalingsværdigt.

Nemt og bekvemt
Varen levede helt op til forventningerne

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Vi var godt nok skuffet over nytårs tapas slette ikke de penge hver. Købt i brørup

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Har fået tapas det lignede noget man har købt i lidl for at smide på plastfad og champagne smage ikke godt det bliver ikke et sted vi støtter og vil anbefale

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Varerne svarede til forventning - god pris/kvalitet. Kanon hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Blev lidt skuffet over indholdet i overraskelses pakken.
Første og sidste gang ,
Jeg handlede på jeres live udsendelse, købte den største kasse. I forhold til hvad der blev omtalt i udsendelse svarede det ikke til indhold

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Bestilte champagne adventskalender på hjemmesiden. Nem bestilling til butik og god dialog om levering.
Manglede måske tilbud om indpakning, da det var en adventsgave, men måske ekspedienten mente, at kassen var indpakning nok i sig selv ;) Men fine flasker champagne og godkendt pris.

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Har haft lidt for travlt, glemte velkomstgave, skrev til dem derom. Skal nu handle igen for at få velkomstgave, god måde at få ekstra salg.

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Vidunderlige oplevelse med Tapas og vin i Kolding. Dejligt koncept og vi nød alle de forskellige vine. Friske unge mennesker. I gør det så godt.

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Jeg var til portvinssmagning i Kolding . Rigtig god oplevelse og der blev serveret en fantastisk tapas til. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale butikken

Vastaus yritykseltä Vinfordig.dk
Gode varer til en fornuftig pris.