Arbejdet blev udført til fuld tilfredshed. Fik pudset både ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sød overfor vores hvalp på 4 måneder. Alt blev husket, hvilket er så dejligt, da jeg ellers... Näytä lisää

Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besøget af vinduespudseren. Og resul... Näytä lisää

Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - så blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - så aftalte vi... Näytä lisää

Kan på det varmeste anbefale Vinduespudserxperten. Jeg ringede torsdag og fik super behagelig service og en tid til pudsning allerede dagen efter. William, der kom ud, var super grundig og omhyggelig... Näytä lisää

1. Ikkunanpesupalvelu

Hvem er VinduespudserXperten? Godt så. Du står og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille håndfuld klik på din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma på Google. Du ringer til firmaet, og får booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sådan… Desværre er det nødvendigvis ikke tilfældet. Vinduespudserforretninger består nemlig af en masse små aktører – ofte enkeltmandvirksomheder. De større vinduespudservirksomheder, fokuserer primært på større virksomheder, og går derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkøb af materialer, markedsføring og fakturering. Som du nok kan tænke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at være svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandør. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder målrettet på at blive branchens etablerede spiller, når det kommer til privat Vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skånsomme for dit hjem Har nøje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle være ude Eller sagt på en anden måde: vinduespudsning under ordnede forhold

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

De behandler ikke deres ansatte ordentlig

De behandler ikke deres ansatte ordentligt.

Vi havde en ung mand på besøg for at pudse vore vinduer. Han havde ondt da han ankom, men havde fået st vide af sin arbejdsgiver at han skulle vaske vinduer.

Efter at have set ham i arbejde, kunne vi konstatere at han virkelig havde slemme smerter. Derfor besluttede min hustru og jeg at vi ville sende ham hjem, så han kunne komme til læge.

Det ringede vi og fortalte Malene, deres CEO (administrerende direktør) for at fortælle at vi have bedt hende mand om at gå hjem, selv om han insisterede at ville gøre arbejdet færdigt.. Malene fortalte at hun selvfølgelig kunne forstå hvorfor at vi havde sendt ham til læge og at hun jo ikke var en slavepisker.

Da vi senere kontakede den unge mand for at høre hvordan det gik, fik vi at vide at han var blevet fyret.. Vi bad ham straks at kontakte sin fagforening.

Der er ikke i orden at behandle sine ansatte på den måde.

Vi har straks opsagt vort samarbejde og vores vinduespudserkontrakt med vinduespudserexperten

1. toukokuuta 2026

Altid ordentligt arbejde

Vi fik vinduerne pudset endnu en gang ind- og udvendigt af samme vinduespudser, som er meget omhyggelig med at ordne efter sig, så der ikke er våde vinduesrammer og snavsede karme, når han er færdig.

12. joulukuuta 2025