Husnumre
De husnumre man bestiller, svarer overhoved ikke overens med det de reklamerer for.
De er mindre, dårlig kvalitet og alt for dyrt Kina bras.
De svare overhovedet ikke på mail, når man skriver til dem. 😡
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
De er mindre, dårlig kvalitet og alt for dyrt Kina bras.
De svare overhovedet ikke på mail, når man skriver til dem. 😡
Received a broken item and wrote. P
To them 4 times now with no response. It’s a scam website.
Jeg købte tre solcelle-husnumre hos Vindahlshome og er desværre meget skuffet over hele oplevelsen.
Der blev lovet levering inden for 3 dage, men jeg modtog først min ordre efter 11 dage. Da jeg kontaktede virksomheden, fik jeg oplyst, at ordren blev sendt fra et lager i Portugal på grund af stor efterspørgsel. Sporingen viste dog, at pakken blev håndteret af Hong Kong Yunexpress Logistics, hvilket ikke stemte overens med de forventninger, jeg havde ved købet.
Selve produkterne levede heller ikke op til det, der blev vist på hjemmesiden. Husnummeret 7 har et andet design end på produktbillederne, varerne blev leveret i en anonym hvid æske i stedet for den viste emballage, og den monteringsskabelon, som burde have været med, manglede.
Jeg har reklameret over købet og afventer nu virksomhedens svar. Min oplevelse er desværre, at produktet ikke lever op til markedsføringen, og at både leveringstid og kvalitet har været skuffende.
På den baggrund kan jeg desværre ikke anbefale at handle hos Vindahlshome.