Banner for VillaHus.dk

VillaHus.dkArvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Vi har bestilt dørhåndtag til vores nyrenoverede hjem gennem Villahus. Vi har kun positivt at sige om oplevelsen. Vi havde et par spørgsmål, som vi hurtigt fik svar på fra deres kundeservice in... Näytä lisää

Jeg må desværre tilslutte mig dem med 1 stjerne eller mindre. Har forsøgt at få fat i et håndtag i snart 3-4 måneder, man ringer, sender sms og ved ikke hvor mange mails og der sker bare ingenting... Näytä lisää

Vi har bestilt 6 østerbro almuehåndtag i olieret eg og messing, som vi modtog 2 dage efter bestilling. De er i helt vildt lækker kvalitet. Kæmpe opgradering i forhold til vores byggemarkeds-håndtag... Näytä lisää

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Näytä lisää

1. Sisustusliike

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Gratis levering til GLS Pakkeshop v. køb over 499 kr.

Levering 6 dage om ugen!

Alle varer med en afsendelsestid på 1-2 hverdage, leveres efterfølgende hverdag. hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage. Der leveres også til GLS Pakkeshop lørdage.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Sebastian var hurtig til at hjælpe mig med at ændre min ordre så jeg kunne få nogle ekstra ting med på trods af at min bestilling var blevet afsendt. Jeg vil helt bestemt bruge villahus igen :)

18. toukokuuta 2021

For dyr og få sendt

Skulle bruge to skruer,villahus var det eneste sted jeg kunne finde
Meeeeen 49 kr i forsendelse,lidt frækt
Hvis jeg kunne få dem andre steder ville jeg det for og spare forsendelsen
To skruer 30 kr også 1,5 gange mere for og få dem sendt

29. huhtikuuta 2021

Venlig og god kundeservice

Venlig og nærværende kundservice, når man ringer ind. Vi bestilte et håndtag, der var i restordre. Der var fin kommunikation om forsinkelsen på leveringen.

19. huhtikuuta 2021

Spurgte ind til nogle dørhåndtag

Spurgte ind til nogle dørhåndtag over telefon, og forventede egentligt ikke det store. Blev meget overrasket over det høje service niveau, og det dybdegående svar jeg fik på tilbagemelding. Tak for en god anbefaling til Sebastian, super glad for rådgivningen!

14. huhtikuuta 2021

Venlig og personlig kundeservice

Jeg er meget tilfreds med min købsoplevelse hos VillaHus.
Jeg fik hurtig svar på min henvendelse af en venlig og serviceminded sælger.
Jeg vil klart anbefale VillaHus til andre. Både pga. deres fede greb og håndtag, der passer til ældre huse, men også pga. deres kundeservice :-)

12. huhtikuuta 2021

Luksus

Luksus!
Fantastiske produkter! 👍🏼
Servicen er super, de sender selv deres sidste Buster+Punch Pull bar afsted som skulle have været i udstillingen, hvor men ellers altid hører den: “Det er udstilling og må ikke sælges” Nogen af de få firmaet som sætter kunden i højsædet frem for en udstilling af varer de ikke har hjemme. Det kunne flere lære af.
De sender hver gang samme dag, og vi har det dagen efter, Så fedt! Tak til jer VillaHus ansatte. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. maaliskuuta 2021

Hurtig levering og god kundeservice.

Hurtig levering og behjælpsom kundeservice. Jeg bestilte fire Arne Jacobsen dørgreb, to skabsknopper og en kahytskrog. Det hele blev leveret hurtigt, men en af skruerne til dørgrebene var der fejl på fra fabrikkens side. Jeg sendte derfor en mail med billeder af skruen om aftenen, dagen efter havde jeg fået svar om, at de ville sende en ny med det samme, og dagen efter det lå den nye skrue i min postkasse :D

22. maaliskuuta 2021

Højt serviceniveau

Jeg har købt en del greb til døre og skabe hos Villahus og kun oplevet et meget højt serviceniveau og kvalitet👌🏼

10. maaliskuuta 2021

Næsten som at være der selv - i en coronatid

Jeg fik virkelig god vejledning ad flere omgange af Sebastian ifm. at jeg skulle bruge rosetter/dørgrebsjern/nøgleskilte til nogle håndtag som støbes andetsteds. Virkelig tålmodighed og forståelse for, hvad det var, jeg skulle bruge.
Det var næsten som at være i en fysisk butik så Sebastian får de bedste anbefalinger herfra :-)

9. maaliskuuta 2021