The toys are very nice just like the pictures. And we appreciate the little gift that came with the purchase. The delivery seems to take a long time though. And I received 2 request to review when... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ringde er o pratade med en trevlig tjej (Josefine) för att få ut mitt packet eftersom jag tappat mitt körkort. Hela löste sig med lantbrevbärarna Uppskattar verkligen att man kan få tag i en perso... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Cute rider är världens bästa åkleksak. Har gett bort flertalet till släkt och vänner. De har varit mycket populära. Blev så populär bland mina brorsbarn att de var tvungna att köpa varsin till syskone... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Viking Toys är ett litet familjeägt och familjedrivet leksaksföretag baserat i de småländska skogarna i Sverige. Företaget grundades 1974 och säljer idag leksaker i över 40 länder. Viking Toys står för säkra, väldesignade leksaker av högsta kvalitet. Vårt uppdrag är att skapa leksaker på ett hållbart sätt med huvudmålet att hjälpa barn i utforskande lek. Alla våra leksaker uppfyller våra fem värdeord; säker, mjuk, tyst, enkel och stark. Värdeorden återspeglas i allt vi gör; design, syfte, produktion, material och egenskaper. Våra leksaker håller att lekas med i generationer. De är giftfria, tillverkade av livsmedelsgodkända material och 100% diskmaskinsäkra.
Ruotsi
- vikingtoys.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Snabb leverans och bra kommunikation
Mycket snabb leverans och så hade dom skickat med en liten extra leksak.
Bra och roliga leksaker
Bra och roliga leksaker. Det är lätt att beställa från hemsidan.
Mycket nöjd kund.
Jättefin panda. Motsvarade förväntningar. Snabb leverans. Kommer garanterat handla från er igen.
Underbara bilar...och en på köpet tack!😘
Superbra kvalitet och jag gillar de…
Superbra kvalitet och jag gillar de ”tysta” däcken. 🤗😁
Min dotter gillar att leka med Viking…
Min dotter gillar att leka med Viking Toys, det är bästa och unika leksaker 👍
Super nöjd.
Barnen tycker den är rolig
So fina söta lekbilar
En stor tack till Viking toys. De har en jätte bra kundservice och jätte fina leksaker. Jag och mitt barn är mycket nöjd med beställning!
Otroligt fina bilar o snabb leverans!
Ni var super snälla och prioriterade…
Ni var super snälla och prioriterade min sent beställning så att den kom i tid till mig.
Snabb leverans i julveckan!
Alltid så bra bemötande i butiken
Alltid så bra bemötande i butiken! Guld värt att kunna hämta lokalt
Fantastiskt
Mina barn älskar de fantastiska miniknubbisarna. Så fina färger och inbjudande till lek. Har flera sedan tidigare men för husfridens skull får lillebror en egen hink i julklapp. Överraskande fint förpackat med julhälsning och present, kan inte annat än varmt rekommendera.
Väl packad,snabb leverans.Och en extra…
Väl packad,snabb leverans.Och en extra liten present plus ett litet brev.
Överraskande.