Vijverplanten Online Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering via de post, alles keurig ingepakt in een doos. Eén plant tijdens transport beschadigd maar deze werd na een e-mail van mij aan Vijverplanten Online binnen twee dagen kosteloos vervan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gerne wieder! Alles sehr reibungslos abgelaufen. Die Pflanzen waren allerdings 4 Tage mit NL Post unterwegs, was allerdings wohl dem Coronavirus geschuldet war. Die Pflanzen haben daher zum Teil etwas... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Behulpzaam bij de keuze: Ik kreeg zelf fotos doorgestuurd van de planten om te weten per hoeveel ze zouden komen. Snelle service: zelf voor verzending naar België. Besteld op woensdagochtend heel vr... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

overzichtelijke website. Besteld in begin december. Prima snelle levering, goed verpakt, alles voorzien van label met naam en richtlijnen. Alle plantjes in goede 'gezondheid' klaar om te planten. Na e... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Allastarvikemyymälä

Yrityksen kirjoittama

De beste planten voor uw vijver! Rechtstreeks van onze kwekerij bij u thuis geleverd.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Al vaker hier besteld

Al vaker hier besteld. Ruim assortiment, snelle levering, netjes verpakt. Nu moet de natuur zijn werk doen.

16. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Dank u wel voor deze fijne beoordeling. Op naar bloeiende Pontederia's!

Saanut 3/5 tähteä

Gunnera tinctoria ipv manicata...

Gunnera tinctoria ipv manicata...

Echter goed opgelost!

2. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Dank u wel voor uw feedback. Wilt u ons laten weten via info@vijverplantenonline.nl hoe u heeft gedetermineerd?

Kan niet beter

Zeer mooie planten ontvangen en super snel

1. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Wat een fraaie review, dank u wel!

Heel fijn

Heel fijn, de keuze aan planten, hoe het geleverd is en de snelheid waarmee bezorg is.
Ik was even teleurgesteld omdat ik jullie site niet meer vond, wel een foutmeldingscode, maar ineens was de site terug. Top!

23. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Dank u wel! Prachtig om te horen dat u onze passie waardeert.
Onze site was inderdaad even uit de lucht, maar gelukkig herstelde onze developper de error. Bedankt voor uw geduld daarmee!

Uitgebreid assortiment

Ontzettend mooi assortiment aan vijverplanten, ook minder courante soorten zijn beschikbaar in de uitgebreide webshop.
Alles prima verpakt, stevige en goed doorwortelde planten. Ook leuk dat als je bv 10 dezelfde planten besteld, je 1 label krijgt, waardoor er niet onnodig 9 labels de vuilbak ingaan.
Een tevreden klant !

1. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Dank u wel voor deze prachtige review. Wij zijn heel blij met een tevreden klant zoals u!

Saanut 4/5 tähteä

Goed bezorgd

Goed bezorgd, netjes verpakt alleen wat langere bezorgtijd dan op de site vermeld staat

10. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Hartelijk dank voor uw feedback mevrouw van Hoof. Het klaarmaken van uw bestelling duurde helaas langer dan gewoonlijk in deze vakantieperiode. Ook neemt een bestelling op overboeking iets meer tijd, omdat de betaling niet direct bij ons binnen is. Nogmaals dank voor uw geduld!

Saanut 2/5 tähteä

Heel weinig info over planten

25. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Beste klant, hartelijk dank voor de feedback. Wij hebben aankomend najaar gepland om meer informatie toevoegen aan onze website. Vragen beantwoorden wij tot die tijd van harte via de e-mail!

bezorgen via DPD

Het bezorgen via DPD ging 2x keer mis.

Vijverplanten online reageerde snel op mijn e-mails en heeft op een andere manier het bezorgen geregeld. Erg tevreden hoe ze zijn omgegaan met de bezorgproblemen van DPD.

Aanrader!

30. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Vijverplanten Online

Dank u wel voor uw geduld en voor deze fijne review. Veel plezier van de planten!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin