Superbra kundtjänst, råkade beställa fel storlek och det åtgärdades på en gång Fick en jättefin ring som passar perfekt ! Tack snälla ni !
Har köpt både förlovnings ringar och sedan ringde till själva vigseln och servicen har varit kanon. Trevligt och mysigt ställe och man behöver inte känna sig stressad när man är där. Ställde även upp... Näytä lisää
Ny har ett fantastiskt bemötande, ni är aldrig omöjliga och ni vet att som i mitt fall, ett bröllop är den största händelse man får i livet om man inte rälknar sin egen begravning men så långt har ja... Näytä lisää
Köpte en slät bred Schalinsring drygt 2500 billigare än på Guldfynd med 15% rabatt. Fick bra hjälp per telefon med storleken då bred ring kan kräva att man går upp en storlek. Beställde en torsdag kvä... Näytä lisää
Skolgatan 1, 262 24, Ängelholm
- 0431-47 88 50
- info@vigselbutiken.se
- vigselbutiken.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bra priser & snabba leveranser!
Överlägset bäst i Sverige gällande både utbud & priser! Trevlig & kunnig personal
Bra priser, stort utbud och trevlig service!
Mycket trevligt bemötande av kunnig personal. Stort utbud att välja bland till bra priser. Snabb leverans!
Snabbt, smidigt och billigt
Mycket bra priser, stort sortiment och snabb leverans. Mycket nöjd
Kanonbutik
Jätteglad för ringen. Fick hjälp med det jag behövde. Beställde och ringen kom med värderingspapper och allt. Jättenöjd!
Väl långsam leverans annars bra
bra priser och bra bemötande
snabb och saklig info.bra service
Supernöjd kund.
Snabb leverans. Supernöjd med ringarna. Precis som man ville ha dom!
Guldstjärna!
Kan varmt rekommendera Vigselbutiken. Trevlig service. Snabb leverans och utmärkt vara.
Bra och snabb service på varor med finkvalitet!
Alltid lika nöjd!
Ett personligt bemötande och man känner sig väl bemött vid telefonkontakt. Ni tar er tid! Jag rekommenderar er varmt!
Super
Alltid trevliga o hjälpsamma. Köpte förlovningsringarna här för 5 år sedan och nu bröllopsringar. Fixade också en ring med personliga önskemål. Supernöjd!
Specialbeställd ring
Jag specialbeställde min förlovningsring och den blev precis som jag önskade och levererades en vecka innan jag väntade den!
Jättenöjd
Skickade först efter ett ringmått för att få exakt storlek på min ring. Det kom på två dagar, och returkuvert fanns med.
Beställde diamantringen, som kom på en vecka. Smidigt och snabbt! Kan inte annat, än att vara supernöjd. Rekommenderas
Upåklagelig
Ingen problemer med bestilling eller levering. Kjapp og grei kundeservice.
bästa butik.
Fått det jag beställt i tid. Samma ringar som i andra butiker, fast till mycket lägre pris. Beställt förlovn.ringar -08 och vigs.ringar -16.
Mycket bra service varje gång jag ringt in och ställt frågor.
Fantastisk service
Tog ett par dagar så fick jag frieri ringen på posten i en fin liten ask jätte fin ring blev verkligen nöjd. Servicen vi fick både över mail och i butiken när vi var där var verkligen kanon. Mona är fantastisk på alla sätt hon gav oss en rolig glad upplevelse proffessionell otroligt hjälpsam hon svarade på alla våra frågor och på allt vi ville ha hjälp med. Man kände sig otroligt glad när vi gick ut från butiken. 100% nöjda. När det är dags för våra riktiga vigselringar då kommer vi garanterat att återvända!!
Rekommenderas
Bra service, kunnig personal och bra priser! Inget att klaga på! Rekommenderas varmt.