Superbra kundtjänst, råkade beställa fel storlek och det åtgärdades på en gång Fick en jättefin ring som passar perfekt ! Tack snälla ni !
Har köpt både förlovnings ringar och sedan ringde till själva vigseln och servicen har varit kanon. Trevligt och mysigt ställe och man behöver inte känna sig stressad när man är där. Ställde även upp... Näytä lisää
Ny har ett fantastiskt bemötande, ni är aldrig omöjliga och ni vet att som i mitt fall, ett bröllop är den största händelse man får i livet om man inte rälknar sin egen begravning men så långt har ja... Näytä lisää
Köpte en slät bred Schalinsring drygt 2500 billigare än på Guldfynd med 15% rabatt. Fick bra hjälp per telefon med storleken då bred ring kan kräva att man går upp en storlek. Beställde en torsdag kvä... Näytä lisää
Skolgatan 1, 262 24, Ängelholm
- 0431-47 88 50
- info@vigselbutiken.se
- vigselbutiken.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Helt perfekt!
Smidigt o enkelt att beställa o leveransen gick superfort!
Rekommenderas!
Mycket hjälpsam personal! Vi hade både personlig kontakt och telefonkontakt. SNABB leverans, fick våra ringar inom 1 v.
är så nöjd!!
Det finns ringar i alla storlekar och prisklasser, snabb leverans och snygg gravering, tummen upp
Bra service
Bra service! Snabb leverans! Allt blev rätt!
Mycket bra service
Mycket bra bemötande, kunnande och lyhördhet för mina önskemål som kund. Tydlig information om priser, leveranstider och mått. Den av personalen uppskattade leveranstiden hölls. Mycket snabb och bra service. Kan varmt rekommendera vigselbutiken.
Mycket bra service
Bra och snabb serviceoch priserna är oslagbara! Jag ville ha en specialvariant av en schalinsring och det var inget problem. Enda minuset var möjligtvis att asken som ringen kom i inte var så snygg, hade varit roligare med en original ask.
Mycket bra sida!
Bra priser. Hitta samma ring här för 4.000:- mindre än i stan där ja bor.
Bra service, snabba leveranser. Finns inget att klaga på.
mycket bra service
Hej kollade runt på vigsel ring fanns inga som var i närheten av era priser +mycket bra service mvhfredrik
Jättenöjd!!
Allt gick smidigt, tog cirka 5 vardagar innan jag fick ringen, och jag ÄLSKAR min nya ring. 👍👍😃
Köpte vigselringar!
Beställde våra vigselringar här. Är mycket nöjd!
Toppenbra
Lånade hem ringmått och mätte våra fingrar! Där efter beställde vi ett par supersnygga titanringar till ett verkligen bra pris!
Ringarna kom efter ett par dag som utlovat och vi supernöjda med dem!
Alla hjärtans dag kommer dom att träs på våra fingrar!
Mycket seriös och hjälpsam samt proffsig.
Hjälpsam, seriösa, kompetent, proffsig med trevligt bemötande.
Snabb och perfekt service
Ringarna kom efter 4 arbetsdagar och är jättefina
Seriöst och gott kundbemötande med god info om varan
Vackra ringar till mycket generösa priser. Möjligen skulle gravyren kunna vara tydligare