VignetNodig.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Schrijven Ik ben erg tevreden over de service van VignetNodig.nl. Het bestellen van de milieusticker voor Frankrijk verliep eenvoudig en overzichtelijk. De bestelling werd snel verwerkt en ik werd go... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Helaas hebben wij slechts één van de vignetten welke zijn besteld ontvangen. Het vignet voor auto met kenteken JVG-16-L ontbrak.

Saanut 5/5 tähteä

Doordat degene die zou rijden zijn groene kaart kwijt was, moesten we ineens op korte termijn een vignet regelen voor mijn auto. Via VignetNodig heel snel online een tijdelijk vignet gekregen in afwa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel snel had ik bedacht nog een vignet voor Frankrijk te moeten regelen. Snel en makkelijk besteld maar toch daarna even opgezocht hoelang zo’n vignet eigenlijk geldig is. Blijkt dus gewoon onbeperk... Näytä lisää

1. Välityspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Vignetnodig is een jong, groeiend en innovatief bedrijf die tot stand is gekomen tijdens de voorbereidingen van een vakantie naar Frankrijk. Het bleek voor vertrek een lastig en tijdrovend proces om een milieusticker aan te vragen. Vignetnodig speelt in op deze lastigheid. Vignetnodig maakt het voor de nederlandstalige vakantiegangers en zakelijke reizigers mogelijk om binnen 1 minuut een aanvraagformulier te voltooien voor een Milieusticker of Vignet. Wat wij doen? Wij gebruiken uw ingediende aanvraagformulier en zetten dit middels intelligente software om in een aanvraag voor het milieuvignet Frankrijk en Duitsland of een Tolvignet Oostenrijk. Vignetnodig treedt dus op als intermediair tussen u en de Franse, Duitse en Oostenrijkse overheid. Zo voorkomt u het doorlopen van tijdrovend en onduidelijk proces bij de overheid en maakt u gebruik van onze software en expertise op dit gebied. Ons doel is om alle nederlandstalige reizigers op een eenvoudige en snelle wijze te ondersteunen in de aanvraag van een milieusticker. Onze beschikbare betaalmethoden dragen bij aan deze doelstelling vanwege de gangbaarheid en eenvoud. U kunt bij ons betalen met: IDEAL, Paypal, Klarna en Bancontact. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen via info@vignetnodig.nl. Vergeet voordat u de vraag stelt niet eerst de FAQ te bekijken. 95% van de gestelde vragen wordt beantwoord in de FAQ.

Erinomainen

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Is oké

Is oké! Jammer genoeg hadden wij een bus gehuurd.
Op het laatste moment konden wij pas een Vignet aanvragen!
Kenteken bewijs hadden net niet optijd in handen…

14. heinäkuuta 2023

Duidelijk website

Duidelijk website, bestellen redelijk simpel. Vignet snel geleverd. Midden in de zomervakantietijd.

25. heinäkuuta 2023
VignetNodig.nl-logo

Vastaus yritykseltä VignetNodig.nl

Dag Chiel, Bedankt voor je goede review! Dit wordt enorm gewaardeerd! you made our day :)

Super!

Super!
Eenvoudig om te bestellen omdat alles in het Nederlands kan. Je hoeft verder niets te doen, het wordt allemaal voor je geregeld.
Top dat je geen verplicht account hoeft aan te maken.
Binnen ca 2 weken geleverd inclusief de plakfolie.

20. heinäkuuta 2023

Snell levering!

Eigenlijk te laat er achter gekomen dat we een vignet nodig hadden voor onze vakantie in Frankrijk. Vignet besteld bij dit bedrijf en het heel snel in orde gemaakt en geleverd! Top!

5. lokakuuta 2023

Scheelt 'gedoe'

Fijn dat op deze manier voor relatieve lage kosten het werk voor het aanvragen van het vignet uit handen werd genomen. Website erg duidelijk, afspraken worden op tijd nagekomen.

10. heinäkuuta 2023

Top geregeld.

Top. Digitale versie was snel binnen. De stikker zelf kwam ook ruim optijd binnen. Mocht ik in de toekomst nog een keer zoiets nodig hebben bestel ik dat zeker op deze site. Ga zo door!!

19. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin