Maden er mildt sagt elendig. Bollen til Crispy kylling var temmelig tør. Måtte bede om mere dressing. Det var begrænset hvad det gjorde ved tørheden af bollen. Desuden passer menu kortet slet ikke m... Näytä lisää
Cafe K i Viborg var proppet til bristepunktet på åbningsdagen, men vi fik alligevel en rigtig god og smilende betjening og drikkevarer og mad kom hurtigt. De flotteste lokaler i Viborg og måske i hele... Näytä lisää
Fik et stjerneskud og brødet var meget tørt og den stegte fisk var over tilberedt samt næsten ingen dressing
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Det var smilende og sødt personalee
Det var smilende og sødt personale, maden smagte fantastisk og helt igennem en god oplevelse. Jeg ved de havde travlt og det eneste vi måske tænker der kunne gøres anderledes er at bordet ved siden af ikke blev ryddet op men det betyder ikke det store for os så længe personalet er imødekommende og at man får lækker mad
Godt og god betjening
Godt og god betjening. Ja nogle af råvarerne er fra frost, men generelt godt.
Trist oplevelse
Triste råvarer, som bærer præg af industriel frostopvarmning. Særligt brødet. Lidt ligegyldig betjening, som ikke opfattede at man ønskede betjening. Derudover passer priserne på skiltet ved vejen ikke ift det man skal betale.
Eksta betaling for tilbehør som burde være en del af retten
Vi var ude at spise i Viborg igår.Vi bestilte en gryderet til 135kr .Tjeneren spurgte om vi vil have pommesfritter eller ris til retten. Til sådan slags gryde høre der normalt et stykke brød eller ris til men det skal man bestile ved siden af og betale 20kr ekstra .Servering manglede spiseske da det var en ret med meget sovs.Ellers var det hyggeligt og maden smagte godt .
Rigtig god oplevelse!
Vi ventede på maden 3/4time
Vi ventede på maden 3/4time og får en steak til 250 kr som slet ikke havde set en pande , nærmere en opti grill og bearnaisesaucen var så tyk at en ske ville kunne stå op i det , men ikke nok med det men der er godt nok mega kold hos jer , jeg sad med jakke på , og det gjorde jeg også i januar, det burde i godt nok tænke over , det er ingen fornøjelse at spise i sådan kulde. Vi kommer aldrig mere derind og vi anbefaler bestemt ikke stedet
Vi forsøgte også at ringe til jer i 2 1/2 time , men telefonen var gået ud, enten havde i slukket den ellers var der ikke mere strøm på den , det er bare ikke ok
Burger-deal
Vi var 4 (meget voksne 😊) personer som havde købt en deal til burgere. Maden var der ikke noget at sætte en finger på. Betjeningen var fin og vi blev også ret hurtigt betjent og vi fik maden rimelig hurtig.
Personalet var meget ungt……Tænker det kunne være fint med et mere voksent personale. I hvert fald en moden person som ville have et blik for nogle detaljer så som rengøring.
…. Der var meget nusset i cafeteriet og på toiletterne. Lampen på bordet kunne godt trænge til rengøring, blomster/-kumme som stod lige op ad bordet var meget støvet. Meget beskidt kost og fejeblad kunne vi ikke undgå at bemærke ved åbningen til ekspeditionsdisken, hvor også noget personale stod og spiste….
Gør det lige en tand bedre så oplevelsen kan blive 100% god!!
Hyggeligt sted
Var med min kone ude fredag aften
Var med min kone ude fredag aften, bestemte os for at gå ind. Søde og høflige piger, super god mad og god atmosfære.
Der er noget at forbedre
Meget lang ventetid (for få medarbejdere i fronten), umodent personale i fronten, konsekvent manglende brød til brunch, personale i køkken ryger e-cigaret (i køkkenet).
Helt enormt dårlig oplevelse
Helt enormt dårlig oplevelse. Ventede 30 min på at få drikkevarer og over 1 time på maden. Da vores burger endelig kom, var bøffen kold og pommes frites kun lune. Kommer der aldrig igen
Enormt talentløst
Vi var 4 personer på Café K i dag i Viborg (17/12/23). Det var godt nok er trist oplevelse på alle måder. Vi blev taget fint imod af meget ungt personale og anvist et bord. Herefter skete der intet. Da der var gået ca. 15 min. var der fortsat ingen der havde havde taget imod bestilling, heller ikke på drikkevarer. De unge piger/tjenere havde mere travlt med at rydde borde af, end at betjene de sultne gæster. Det skal lige siges, at stedet kun var max 10-15% belagt, så der var på ingen måde tryk på. Da vi omsider fik afgivet bestilling, skete der igen ingen ting. Vi efterspurgte vores drikkevarer, men de kom ikke, og ej heller maden. Vi forlod stedet for at finde et andet sted, for på så talentløst et sted, gider vi ikke lægge vores penge. Det er simpelthen utroligt, at man som ejer forventer at kunne drive en succesfuld forretning med kun børn ansat. Ansæt dog voksent personale, der har erfaring inden for restaurationsbranchen og som kan tænke selv. Det koster lidt mere, men de penge er helt sikkert godt givet ud, hvis man altså som ejer har forstand på at drive forretning. Rammerne på Café K er fine og ret hyggelige, så det er virkelig en skam, at de fejler med at drive selve forretningen. Det er ret utænkeligt, at vi vi finder vej til Café K igen nogen sinde. Vi fandt ihvertfald ud af, hvorfor der ikke var flere gæster, end der var. Der er sikkert andre, der også har haft en nedturs-oplevelse....
Rigtig god oplevelse 😊
Trods de mindre gode anmeldelser, havde vi bestemt at besøge Cafe K i Viborg - og heldigvis for det 👍 utrolig søde og imødekomme personale, lækkert brunch ( 15 min efter bestilling) 2 gange forbi vores bord ( og de andre gæster) for at høre om alt var ok 😊 rigtig god oplevelse 👍
go mad og sød betjening
Fik min mad efter 40 minutter
Fik min mad efter 40 minutter - fuldstændig uspiselig 🤷🏻♀️ sætter aldrig mine be der igen !
Inkompetent servering.
Havde besøgt cafe K en gang før og var bestemt ikke imponeret, men besluttede mig for at give det en chance mere. Serverings personalet er søde piger, men har intet overblik!! Kan kun gøre en ting ad gangen. Når de rydder af efter en hoveret, hvis de i det hele taget når at rydde af inden man forlader restauranten, spørger de ikke til kaffe eller dessert!? Elementært i restaurant faget for at få et højere mersalg. Som sagt søde piger, men mangler kompetent oplæring. Maden sådan ok til prisen. Toiletterne burde være renere.
Dejlig oplevelse på Cafe k
Dejlig oplevelse på Cafe k. Smilende og hurtig betjening. God café mad. og hyggelig atmosfære.
2 gange dårlig oplevelse
2 gange dårlig oplevelse. Første gang fik vi forkert mad. Da det blev rettet, var alle andre færdige med at spise, og det der kom var koldt. De var nye, så vi bestemte os for at give dem en ny chance. Bestille bord på nettet - man kan ikke få svar med det samme, blot besked om at de tjekker 3 gange om dagen. Klokken 16 bestilte vi et bord til klokken 18. Hørte ingenting. Da vi var i byen, gik vi bare derind. 3 ekspedienter bag disken og max 8 mennesker i den store restaurant. Vi fik et bord. Det tog meget lang tid før vi fik lov at bestille, og det tog 35 minutter til maden kom. Også denne gang var Cafe K gryden kold. Betjeningen var dorsk. Vi fik i øvrigt bekræftet vores bordreservation klokken 18:07 :-). Vi kommer IKKE igen - det fungerer ganske enkelt ikke.
Dårlig oplevelse i fine rammer.
Jeg havde glædet mig til et besøg på Cafe`´K. Min veninde og jeg bestilte et stjerneskud, som langt fra levede op til forventningerne om et lækkert måltid.
Det var et tykt stykke brød der lagde et stykke fisk på, som aldrig har været en fiskefilet, men sammenpresset fisk. Der var mange rejer og de var fine. Alt for mange asparges og noget plukfisk til laks, som ikke smagte særlig godt. Dressing var der næsten ikke noget af og det var meget lidt vi fik, da vi bad om mere. Jeg vil anbefale, at der bruges rigtige fiskefileter. Pynt det pænt med lidt citron mm. Personalet var smilende og venlige. Pæne omgivelser.
Sikkert fint hvis du har god tid
Præcis samme oplevelse som resterende anmeldelser👍🏼
ventede i 40 min, hvorefter der kom en sølle undskyldning med en kommentar “det bliver yderligere 35 min”.
Vi måtte også forlade restauranten, med en stor skuffelse og uden mad i maven.