Deskundig, snel, goed bereikbaar
Daan heeft onze website gebouwd: hij is deskundig, werkt snel en is altijd bereikbaar.
WordPress bureau voor een Doeltreffende & Unieke Wordpress website of webshop met Impact Het stopt niet bij het bouwen. Wij willen dat u gevonden wordt! Een website of webshop is immers nutteloos als niemand ze kan vinden. Daarom bieden we ook diensten aan om uw site of webshop beter vindbaar te maken.
Ijsselstraat 37, 9725GB, Groningen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Daan werkt snel en was gedurende het hele traject goed bereikbaar. De site scoort goed, tevreden met het eindresultaat!
Daan van ViaDev Media begrijpt de behoeften van de klant. Hij werkt snel en is technisch heel goed. Daarnaast is hij ook nog heel flexibel en een plezier om mee samen te werken! Dank je wel Daan! Je bent een absolute aanrader! :-)
2 websites laten maken door ViaDev. We zijn super geholpen van begin tot eind. Daan was altijd bereikbaar om zo feedback te geven. Echt top service en heel mooi eindresultaat.
Ook de service na dat de website waren opgeleverd is top. Hij kwam even langs op kantoor om even te kijken hoe alles is.
Al met al een top bedrijf die niet het geld in de zakken stopt en daarna weinig doet en een simpel website’tje opzet. Maar echt samen het beste resultaat wil neerzetten. Zeker een aanrader voor anderen!!!
Daan heeft onze website van a tm z gemaakt en ook bijgehouden. Er wordt snel gehandeld wanneer kleine aanpassingen op de website nodig zijn. Daan is zeer toegankelijk en goed bereikbaar. Voor ons Top!! Ga zo door Daan!
Viadev is een heel goed bedrijf. Daan Kats maakt prachtige websites, webshops, etc. Daarbij is de service is top en je wordt snel geholpen. Ik raad het zeker aan!
ViaDev heeft onze website een fantastische update gegeven. Daan is meedenkend en makkelijk in de omgang, ik zou zo weer een website door ViaDev laten maken.
Viadev heeft altijd onze websites snel en professioneel voor een goede prijs afgehandeld.
Fantastische service! Luisterde erg goed naar mijn wensen en gaf goed advies