Wij hebbenb nog nooit zo een slecht bedrijf meegemaakt. Wij kregen aanmaningen van rekeningen waarvan er geen werkzaamheden waren verricht. Ze zouden ons mailen. Maar tot op heden geen mail van deze o... Näytä lisää
Offerte kwam snel binnen, contact was makkelijk. De werkzaamheden zijn ons ook goed bevallen. Elvir heeft bij ons de werkzaamheden uitgevoerd, het contact verliep prettig. Nette man die netjes wer... Näytä lisää
Vgo garant benadert omdat wij als buren met elkaar onze huizen geschilderd wilden hebben aan de buitenkant. Nadat er een afspraak was gemaakt voor bezichtiging nam de adviseur alle tijd om het ons lan... Näytä lisää
Er is snel iemand gekomen voor een opname en de offerte volgde de volgende dag. Diverse aanpassingen werden per omgaande bijgesteld in de offerte. De offerte was duidelijk en goed gespecificeerd. De... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.
Hollanti
- vgo-garant.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 13 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle reactie en fijne communicatie
Snelle reactie en fijne communicatie. Afspraken worden nagekomen en de schilders hebben goed werk geleverd.
Erg prettige ervaring via VGO Garant.
Erg prettige ervaring via VGO Garant.
De communicatie verliep goed.
Het schilderwerk is netjes en naar wens uitgevoerd.
VGO heeft keurig rekening gehouden met…
VGO heeft keurig rekening gehouden met onze tijdsplanning en wensen. Daarnaast een vriendelijke prijs voor prima geleverd werk.
Via VGO Garant prima ervaring
Via VGO Garant als VvE een schilder ingehuurd voor het schilderen van stalen hekwerken van balkons en railingen. Via een groepsapp werd er eenvoudig gecommuniceerd met alle bewoners. Schilders waren er steeds vroeg en op tijd. Netjes gewerkt.
Ben erg tevreden over de communicatie…
Ben erg tevreden over de communicatie via VGO, netjes en snel. Binnen een paar dagen kwamen de schilders en hebben topwerk afgeleverd.
I had a fantastic result and service
I had a fantastic result and service! Will definitely use this company again and again! Thank you!
VGO heeft bij ons het…schilderwerk netjes afgeleverd.
VGO heeft bij ons het buitenschilderwerk van het huis keurig afgeleverd volgens afspraak.
De schilders waren beleefd en netjes naar ons toe.
Is voor ons zeker aan te bevelen.
Heldere en vriendelijke service
Heldere en vriendelijke service. Contact via mail en telefonisch als prettig ervaren. De schilder die is geregeld heeft mooi werk geleverd en was nel klaar. Heel blij mee
Tevreden klant
Wij willen, via deze weg, graag laten weten dat we zéér tevreden zijn, over het uitgevoerde werk,
namelijk het plafond schilderen . En de verzorging er omheen zoals het afplakken van vloeren,
muren en meubilair . Cijfer: 10.
Sterren 5.
Op het moment dat ik een aanvraag had…
Op het moment dat ik een aanvraag had gedaan bij VGO Garant BV, werd alles netjes en snel besproken wat mijn wensen waren en werd alles op de mail gezet in een offerte.
De schilder die hier is geweest heeft zijn werk prima en keurig uitgevoerd, heel blij mee.
Kwaliteit geweldig
Kwaliteit geweldig.
De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord
Tijd en datum. Geweldig
Schilders netjes werk afgeleverd.
Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geruimt
Dus vakmensen die begrijpen hoe bij een klant moet werken.
Voor iedereen die die hep geregeld. 10+
Gr Wessel Visser.
Wat een geweldige goeie schilders
Wat een geweldige goeie schilders ! Heel netjes en zeer vriendelijk ! Echt top gedaan ! 👌 Deze zou ik zeker adviseren !
Netjes gewerkt
Netjes gewerkt, prima resultaat. Ik ben er heel blij mee
Volgens offerte uitgevoerd, snel en netjes werk
De voorman sprak alles met ons door en zo nodig werd er overlegd. Alle schilders waren beleefd, vriendelijk. hadden plezier onderling maar werkten vooral hard door ondanks de hitte. Er werd steeds opgeruimd. Wij zijn tevreden over het resultaat en blij met de zeer korte doorlooptijd van het werk.
Perfect gedaan
De buitenschilderklus in mijn huis is prima gedaan. Het was niet makkelijk aangezien de dakkapel aangepakt moest worden waar zonnepanelen onder liggen. Marciano en het team hebben het prima opgelost met hun eigen steiger. Ook de andere delen zijn mooi geschilderd. Het team is zeer gemotiveerd en werkte zelfs in het weekeinde om de klus af te maken.
Dit bedrijf heeft ons 3 geweldige dagen…
Dit bedrijf heeft ons 3 geweldige dagen bezorgd. De werkzaamheden waren zeer professioneel en netjes afgeleverd. Mijn aanbeveling is dan ook; maak gebruik van VGO- GARANT BV.
Super
Snelle reacties van het kantoor.De schilders werkten netjes en waren heelbeleefd.
Ze hebben meer gedaan dan in de offerte stond
Beleefd en vaardig personeel
Beleefd en vaardig personeel, van opname tot aflevering.
Nav een geweldig mooi stylingadvies van…
Nav een geweldig mooi stylingadvies van 1 van de stylistes van Roos, bekend van t programma op tv, heb ik VGO ingeschakeld voor deze schilder- en behang klus. Ook nieuw meubilair in aantocht. Na een kleine omweg, heeft VGO ervoor gezorgd dat er op tijd n schilder kwam. Dus vóórdat de nieuwe meubels kwamen. Die afspraak kwamen ze heel goed na. Hij werkte heel netjes, zeer ervaren. En heeft echt uitmuntend behangwerk afgeleverd, want t was n heel moeilijk patroon. Zeer tevreden dus!