Al maanden last van uitstelgedrag, tot ik de gummies probeerde. Ik heb weer de energie en motivatie om de kleine en grote taken uit te voeren
Na maandenlang afgeleid te zijn bij alles wat ik deed heb ik eindelijk iets gevonden wat voor mij echt werkt. De gummies van Vgnmy zorgen voor mij een positief effect op werk maar ook in het dagelijks... Näytä lisää
Ja werkt geloof ik wel erg mooi, Met de juiste mindset kan je dit net even die extra kracht en focus maar ook rust geven. Moeilijk precies te omschrijven, Maar ik geloof dat ik zeker productiever en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was wat skeptisch vooraf maar ben net een bbl opleidingen begonnen ( 46jaar) en focus en leren ben ik nooit heel goed in geweest dus dacht "Lets tray" ik neem het nu al 2 maand en moet echt zegge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
VGNMY is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige, veganistische vitaminegummies, speciaal ontwikkeld om zowel lichaam als geest in balans te brengen. Onze best-seller is samengesteld uit een krachtige mix van 10 biologische paddenstoelen, waaronder Lion’s Mane, Cordyceps, Reishi en Chaga, die elk unieke gezondheidsvoordelen bieden, zoals verbeterde focus, verhoogde energieniveaus en versterking van het immuunsysteem. Onze gummies zijn volledig vrij van GMO’s en suiker, en zijn daarnaast halal en glutenvrij. Bij VGNMY staan duurzaamheid en kwaliteit voorop; we gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Onze klanten waarderen onze producten waarbij vooral de effectiviteit en smaak worden geprezen. Met een 60-dagen geld-terug-garantie en diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, Klarna en Apple Pay, streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Kies voor VGNMY en ervaar de lekkerste manier om dagelijks uw essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.
Deltapromenade 266, 2554GX, ‘s-Gravenhage, Hollanti
- info@vgnmy.com
- vgnmy.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Muut katsoivat myös näitä
De smaak is gewoon geweldig
De smaak is gewoon geweldig! Niet te zoet en niet chemisch! Focus verbeterd, minder moe en darmen in balans.

Top product
Ik ben zelf als adhd’er en toch HD je gestopt met de medicatie maar was toch opzoek naar en natuurlijke manier om en beetje die rust in mijn hoofd te houden en ik kan je vertellen ik merk na en week al verschil

Lekkere en handige gums
Lekkere en handige gums. Je merkt ook echt het verschil en dat ze werken.

Vastaus yritykseltä VGNMY
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product! Kben nu 70r maar het lijkt wel meer energie te geven en onderliggende kwaaltjes lijken de kop ingedrukt te worden.

Vastaus yritykseltä VGNMY
Het product is precies zoals het…
Het product is precies zoals het verteld wordt, heerlijke gummy's met de juiste dosering. Je merkt wat het verschil is wanneer je het niet meer neemt. De mist was weg ,helderder meer focus. Toen een week niet genomen, kon het verschil duidelijk merken geen focus continu dingen kwijt minder energie.
Dus geweldig product!!!

Ervaring VGNMY
Snel en makkelijk een order plaatsen. Levering verliep soepel maar bovenal erg tevreden met het product. Hele positieve ervaring.

Heel goed product
Heel goed product
En helpt zeker bij het slapen
En voor de rest van het lichaam merk je ook verschil

Vgnmy is Notting but sugar
I bought a few packages because of the lower price for a few. I think its just liquor. Sweet Notting. It does really Notting. And if you want to try, buy mine.
Think twice before you buy. Read the right reviews.
Snelle response en realisatie nav het aangeven dat mijn bestelling niet kompleet was.
Mijn bestelling was niet kompleet aangekomen. Ik heb meteen gemaild en foto's bijgevoegd. Het is meteen opgepakt en binnen no-time kreeg ik het aanvullende deel opgestuurd. Een mail van de verzending met track & trace ter bevestiging.
Zeer snelle verwerking van mijn klacht.

Vastaus yritykseltä VGNMY
Ik krijg geen antwoord op zowel het…
Ik krijg geen antwoord op zowel het contactformulier als op een email naar het info adres, dat moet beter! Levertijd is ook 2 weken, dat kan beter, want dat wordt nergens gemeld!
Geweldig Product en Service!
Het is vaak een uitdaging om kwalitatieve supplementen te vinden die voldoen aan bepaalde dieetbehoeften, en ik ben zo blij dat ik deze gummies gevonden heb..
Het abonnementssysteem is ook een gamechanger voor mij. Het gemak van automatische leveringen zonder me zorgen te hoeven maken over het opraken van mijn voorraad vitamines is helemaaal top
Blij met de vgnmy vitamines
Blij met de vgnmy vitamines! Heerlijk om geen grote pillen in te hoeven slikken. Ook voor de kids makkelijk en lekker. Wat ik ook belangrijk vind is dat de gummies Halal zijn!
Super goede vitamines
Super goede vitamines! Ik ben zelf vegetarisch en eindelijk is er een goed vegan vitamine merk. Erg blij mee en voor alle vegetariërs of veganisten een absolute aanrader!
Vegan vitamins bij VGNYMY zijn een…
Vegan vitamins bij VGNYMY zijn een absolute aanrader! De kwaliteit en zuiverheid van hun producten is indrukwekkend, en ik voel me gerustgesteld dat ze volledig plantaardig zijn. Bovendien hebben ze een breed assortiment aan vitamines en supplementen om aan alle behoeften te voldoen.
Dat in tegenstelling tot vitakruid of lucovitaal, een enorm verschil in kwaliteit!
Veel energieker
Ik moet vaak op werk om 6 of 7 uur beginnen en voorheen redde ik dat niet zonder 2 redbull te halen op de dag.
Ik heb deze week de B12 gummies genomen en dacht gister ineens hey ik ben niet eens moe geweest, veel energieker!
Top product!
Vorige maand een abonnement afgesloten…
Vorige maand een abonnement afgesloten op de mushroom brain gummies. Enorm blij dat ik nu elke maand mijn vaste dosis binnenkrijg!
Super handig!
Handig om al je extra vitamines binnen te krijgen zonder een pil te hoeven slikken.
Zeker een aanrader!
Voor mij en mijn kinderen vitamines…
Voor mij en mijn kinderen vitamines gekocht. We zijn er superblij mee nu vergeten we onze vitamines niet meer in te nemen :)
Top product
Ik was eerst een beetje sceptisch, maar sinds ik eraan begonnen ben merk ik echt dat ik veel energieker ben. Waar ik voorheen last had van haaruitval, is dat gelukkig helemaal over nu.
Nice vitamins great taste
Nice vitamins great taste, and very good customer service!