Altid søde og rart personale som er hjælpsomme og altid smilende!! Kan varmt anbefale dem!!
Yritys on vastannut
Rigtig god oplevelse - akut besøg en fredag eftermiddag og det var så fin en service.
Yritys on vastannut
Sundhedstjek og vaccine af hund. Hurtig og effektiv. Kom ind til tiden. Venligt personale. Nemt at parkere lige udenfor.
Yritys on vastannut
Som sædvanligt fik vi rigtig god vejledning. En fremmed kat gik hele tiden ind af vores 20 år gamle kattelem. - Efter to dage havde vi ny kattelem (chip) og to chippede katte, som heldigvis straks tog... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Ry Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Ry & Galten. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Skanderborgvej 22 A, 8680, Ry, Midtjylland, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Virkelig dygtig og omhyggelig dyrlæge. Alt godt

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Jeg skulle have aflivet min hund, som ikke er en god oplevelse, men den måde I tog jer af hunden og mig var til UG

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Nemt at få tid, god behandling og god kontakt med både ejer og dyr.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
meget venlig, omsorgsfuld, trygge rammer, kompetent behandling

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Et personale som har et super “tag” på vores kæledyr

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Verdens sødeste personale. Man føler sig nærmest hjemme.

Glad hund
Professionelt høfligt personale på klinikken! Vores hund var glad efter at have besøgt den😊

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Ry dyreklinik behandler både os og vores hund nøjagtig som vi forventer.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
For mig er det vigtigt at min dyrlæge forstår min erfaring og sparrer med mig vedr mine hunde, og det føler jeg inger trier gør. Udover det er hun en rutineret dygtig dyrlæge

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Super hurtig og god behandling af hund og ejer.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Hurtig og faglig hjælp til vores gamle mis

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Ry Dyreklinik
Fik rigtig god hjælp til behandling af min hund. Sød og venligt personale.