En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spi... Näytä lisää
Selve oplevelsen er der ikke noget at udsætte på syntes bare i er blevet for dyre efter I er kommet med i vet gruppen
Helt fantastisk behandling. Vi kendte ikke dyreklinikken, men blev henvist hertil i weekenden med vores dreng (læs: hund 🫣). Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsulta... Näytä lisää
Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... Näytä lisää
Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Min gamle hund kunne ikke mere, så skulle have hjælp. Blev modtaget af en sød ung dyrlæge som havde lagt et tæppe på gulvet hvor hunden og jeg kunne tage en kærlig afsked.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Nanna er den bedste dyrlæge til vores hund. Alle i teamet er supergode til at servicere med et smil

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
I er bare søde og dygtige, og giver Julle den bedste behandling.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
At de havde en tid samme dag som vi havde behov, samt at vores hund fik det hurtigt bedre efter besøget. Det var også rart at de gerne ville høre fra os et par dage efter ift vores hunds helbred

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Der blev vist omsorg for både min kat og mig. Behageligt personale. Kommer gerne hos jer igen.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
De er altid gode og hurtige når ens bedste ven har brug for hjælp

Verdens bedste klinik!
Det sødeste og skønneste personale, som altid tager godt imod en ❤️

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Altid kompetent behandling af mine hunde/hvalpe ❤️

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Jeg følte mig tryk og min hund blev undersøgt og ikke overundersøgt tusind tak

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Virker professionelle og omsorgsfulde. Tog sig tid til undersøgelse i roligt miljø. God til at give information om vidner forløb.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Fint og søde mennesker til min hund . ikke billigt , men er dyrlægebesøg nok bare ikke