En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spi... Näytä lisää
Selve oplevelsen er der ikke noget at udsætte på syntes bare i er blevet for dyre efter I er kommet med i vet gruppen
Helt fantastisk behandling. Vi kendte ikke dyreklinikken, men blev henvist hertil i weekenden med vores dreng (læs: hund 🫣). Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsulta... Näytä lisää
Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... Näytä lisää
Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Super prof og altid med hjertet til vores dyr. Tak for jer 🐶😘

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Jeg kan på det varmeste anbefale Gimlinge Dyreklinik. Vi skulle desværre aflive vores 18 år gamle kat, og klinikken var behjælpelig med at se video og tale med os op til vores svære beslutning. Da vores kat er en meget selvstændig udekat, besluttede vi at dyrlægen skulle komme til os, så den sidste tid ikke blev præget af stress og utryghed, Det blev, takket være en meget empatisk og professionel dyrlæge, en meget fin og fredelig oplevelse, på trods af den svære situation. Det var tydeligt at mærke, at for ham var det ikke bare en kat, men et levende væsen med en livshistorie. Så tusind tak til Gimlinge Dyreklinik

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Altid virkelig flinke og rare samt giver sig god tid ❤️
Godt sted komme med min hund og vil fortsætte med i mange år endnu ❤️🐕🐾🐾

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Venlig personale, god pleje af vores katte og vejledning til efter operationen. Tak.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Venlig og rolig dyrlæge, det gav mine katte et sundhedstjek.
De er begge sky overfor fremmede, men det var ingen problem forsyrlægen var ganske nænsom og tig det i kattenes tempo.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Altid en god oplevelse og god behandling og kompetent personale 🌹🌹

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Altid venlige og gode til at informere og god tid til undersøgelser.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Supergod service altid søde og flinke når man kommer og ringer til dem

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
En positiv oplevelse fra dyrlægen.
Selvom katten måtte aflives.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Gode at snakke med ‘ tog sig tid ‘ rigtig søde og jeg følte mig i trygge hænder med min kat ❤️

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Man bliver altid taget i mod med et smil.
Man føler de har hjertet med i det de arbejder med. Vores hund er også glad for at komme der.
Vi vil klart anbefale klinikken til andre.😀

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Jeg har altid fået god en behandling af mine hunde. Både telefonisk når der skulle bestilles tid og i klinikken😘

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
God omsorgsfuld og behagelig behandling af vores dyr samt os selv

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
De var søde og rare til at formidle forløbet med min hund og ringede og fulgte op på ham. Det var meget betryggende

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik
Yderst professionel hjælp fra akut visitation til operation. Alt håndteret MEGET tilfredsstillende for vores elskede hund. Meget taknemmelig. TAK.