VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Viborgvej 86, 7400 Herning, Midtjylland, DK

Allerede ved telefonsamtalen( tidsbestilling ) følte jeg mig velkommen. Det samme skete da vi ankom, både hvalp og jeg blev mødt med hilsen og snak. Undersøgelsen og vaccinationen forgik også stil... Näytä lisää

1. Eläinlääkäri
  2. Eläinsairaala
  3. Eläinlääkäripäivystys

Hos Dyrlæge Mikkelsen tager vi os af familiens dyr i Herning. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Viborgvej 86, 7400, Herning, Midtjylland, Tanska

Kaikki arvostelut

1 872 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tryg og behagelig stemning

Man bliver altid mødt af et sødt, venligt og storsmilende personale, som skaber en tryg og behagelig stemning for både kæledyr og ejer. Personlaet er utroligt pålidelig og dygtig til at informere om alt undervejs, så man altid føler sig helt tryg og velinformeret om sit kæledyrs behandling.

1. syyskuuta 2026

Hej Mehmet

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Højt fagligt niveau,godt humør

Højt fagligt niveau,godt humør, skaber tryghed. Altid venligt bemødende Kan virkelig anbfales

31. elokuuta 2026

Kære Eva

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Det venlige personale

Super venligt personale og gode forklaringer både undervejs i forløbet, men også bagefter.

22. elokuuta 2026

Kære Anette

Tak for din positive anmeldelse og for de pæne ord – vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet.

Dyrlæge Mikkelsen

Helt igennem god oplevelse og…

Helt igennem god oplevelse og behandling i forbindelse med sygdom ved vores hund

14. elokuuta 2026

Kære Janni

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Dyrlæge Mikkelsen

God tid-gode forklaringer og grundig.

God tid-gode forklaringer og grundig.
Smilende og god ved vores hund

11. elokuuta 2026

Kære mette

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Super venlige og hjælpsomme

Super venlige og hjælpsomme. Undersøgelsen og diagnosen var ikke nemme, da vores hund havde stærke smerter (forstuvet tå). Alligevel blev han undersøgt meget grundigt og med stor indlevelse. Malene har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

4. elokuuta 2026

Hej Guest

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Dyrlæge Mikkelsen

Altid god og professionel behandling og…

Altid god og professionel behandling og dialog med fokus på dyret

27. kesäkuuta 2026

Kære Mette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

De er altid velkomne

De er altid velkomne, professionelle og super dygtige. Vil aldrig tage mine hunde et andet sted end Dyrlæge Mikkelsen.

14. kesäkuuta 2026

Hej Diana

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Friendly staff

Friendly staff who look after Lucy’s interests as though she is their own dog.

11. kesäkuuta 2026

Kære Gary

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Søde dyrelære

Søde dyrelære, rigtig dygtige piger.

15. kesäkuuta 2026

Hej Christian

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Dyrlæge Mikkelsen

Professional and kind staff.

Professional and kind staff.

6. toukokuuta 2026

Hej Andrei

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

God servic og god info

God servic og god info

10. kesäkuuta 2026

Hej Lene

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Dyrlæge Mikkelsen

Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet…

Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet end professionalisme, varme, omsorg og en helt igennem fantastisk dyrlæge hos Dyrlæge Mikkelsen. Det gælder for alle dem der arbejder der. Der er altid gode råd at hente hos jer, og er man i tvivl om noget, så skal man bare ringe. Det giver en kæmpe ro I sindet. Vil til enhver tid anbefale Dyrlæge Mikkelsen til alle der spørger.

12. kesäkuuta 2026

Kære Diana

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Dyrlæge Mikkelsen

God service og meget venlig personale

Meget venlig personale og professionel service.

27. toukokuuta 2026

Kære Brian

Dyrlæge Mikkelsen

Vi er så glade for vores dyrelæge

Vi er så glade for vores dyrelæge. Hun er så go til vores lille pige (kat). Hun er grundig, omsorgsfuld og dygtigt.

22. toukokuuta 2026

Hej Kristensen

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

en rigtig god service

en rigtig god service. havde problem med vores egen dyrlæge, derfor blev vi anbefalet at finde en anden dyrlæge. og vi har ikke fortrudt at det blev Mikkelsen der overtager vores hund, sikke en service man får der.

13. toukokuuta 2026

Kære Vadh.Mona

Jeg er meget tilfreds

5. toukokuuta 2026

Kære Svetlana

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.