Fantastisk modtagelse rigtig god opfølgning efter operation og tid til at se os da vi var lidt bekymret, og Dobby er helt vild med jer så👍👍👍👍👍
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Kongevejen 134, 3000, Helsingør, Nordsjælland, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
Hver gang vores katte har haft brug for dyrlæge, har både de og vi fået den mest professionelle og omsorgsfulde hjælp. Det er virkelig trygt og godt at komme hos Arken. Vi er spændte på, om det fortsætter i det nye setup på Fabriksvej🤞

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
gode til at berolige minne katte så de føler sig sikre. Gode til at følge op og besvare spørgsmål.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
Fik medicin til min hund
Han har det noget bedre med maven

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
Altid god service der ude . God personale der altid er klar til at hjælpe en når der er noget med sine kæle dyr

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
I tager altid godt imod os, senest her med vores lille nye hvalp, hun skulle have sin 16 ugers vaccination og lavet pas så hun må komme med til Sverige. I har gjort det til en god oplevelse for hende at komme hos jer.
Vores ældste hund elsker også at komme hos jer og er slet ikke bange for dyrlæger, og det er helt sikkert til jeres fortjeneste, der er altid godbidder i rigelige mængder.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
They are professional but we were adviced to check teeth on our dog twice a year in full anesthesia. We have a little pomeranian. The pricing is 8000kr to be taken out. Yep. Twice a year.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
Hos Dyrlægehuset Arken får man altid en fantastisk modtagelse. Deres store kærlighed til dyrene skinner tydeligt igennem og gør min kat mere rolig og mindre stresset. Er super tilfreds og vil varmt anbefale Dyrlægehuset Arken.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
Arken er et dejligt sted at komme med sin hund. Der er stor service og hjælpsomhed, og man føler sig genkendt. De virker utroligt faglige dyglige.

Vastaus yritykseltä VetGruppen - Arken Dyrlægehuset
Hos Arken er der altid god tid til vores hund og alle er søde og imødekommende