VesterhavsCaminoenArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi startede i Løkken, hvor vi blev taget godt i mod, afleverede vores bagage og modtog kort og anden information. Vi vandrede i 3 dage ( via Lønstrup og Hirtshals til Tversted ) i utrolig varieret la... Näytä lisää

Er lige kommet hjem fra cykelferie fra SletteStrand til Skagen på elcykel. En super dejlig tur i det dejligste vejr og skønne oplevelser første overnatning i Løkken på KalleHaveGaard med de sødest... Näytä lisää

Thorsminde til Agger på 4 dage. Fantastisk smuk natur og alt fungerede. Søde mennesker hos Vesterhavscaminoen. Harboøre er en trist by men turen dertil nok den smukkeste. Kunne være skønt om der var l... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling. Det er 3. gang vi tager en vandretur med VesterhavsCaminoen. Denne gang fra Houvig til Årgab, gennem Ringkøbing og Hvide Sande. Vi gik mest på stranden og så grusvej mere eller mi... Näytä lisää

1. Matkatoimistot
  2. Matkanjärjestäjä
  3. Matkatoimisto

VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

217 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dejlig tur i naturen fra Lønstrup til…

Dejlig tur i naturen fra Lønstrup til Tversted og alt fungerede.

24. lokakuuta 2025

Hej Kirsten,

TUSIND TAK - det er vi bare så glade for at læse og hvor er det dejligt, at du havde en skøn tur langs Skagerrak :-)

Dbh Kasper
VesterhavsCaminoen

En fantastisk investering og en skøn…

En fantastisk investering og en skøn oplevelse hvor alt bare spiller maks, så du kan fokusere på at få det meste ud af din naturoplevelse i skønne Danmark.

1. lokakuuta 2025

Hej Johnny,

Tusind tak. Du gjorde lige vores dag endnu bedre med den anmeldelse :-)

Det er bare så dejligt, at I har nydt turen og fået gode oplevelser med hjem i rygsækken.

Ha' det godt.

VesterhavsCaminoen

Fantastisk bare at kunne gå derud af…

Fantastisk bare at kunne gå derud af uden selv at skulle planlægge og tænke, og stadig med mulighed for at variere både i forhold til at forkorte eller forlænge en rute og vælge varieret natur.

11. lokakuuta 2025

Hej Sophie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det lyder som en skøn tur på VesterhavsCaminoen :-)

I sol og blæst fra Agger til Vigsø

Min hustru og jeg gik ruten fra Agger til Vigsø i sol og blæst. Vi havde en helt fantastisk tur, godt hjulpet på ved af det omfattende materiale fra VesterhavsCamino arrangørerne Stine og Malthe, som vi hilste på under turen. Overnatningsstederne var ret forskellige og rigtig gode. Vi vil helt sikkert tage den næste etape også.
Ps. Appen var rigtig god at gå efter.

15. lokakuuta 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at læse, at I har haft en god tur i Nationalpark Thy og at alt spillede undervejs :-)

3 fantastiske dage

Vi havde 3 fantastiske dage fra Slette Strand til Lønstrup.
Vi var meget glade for, at dagene bød på så meget forskelligt natur. Det gjorde turen spændende og det ene sted var smukkere end det andet.
Alt fungerede fint. Både med transport af bagage og retur til Slette Strand.
Vi vi fremhæve Strand Hotellet i Blokhus. Et dejligt sted med en hjemmelig stemning og det sødeste personale.
Morgenmaden var super lækker og en ekstra service, at vi måtte smøre en madpakke til dagens strabadser.
Vi kan varmt anbefale denne tur, hvor alt bare fungerer.

16. lokakuuta 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.
Det glæder os meget at høre om jeres vandreferie langs Nordvestkysten :-)

Mange tak for denne gang og forhåbentlig på gensyn.

Kasper fra VesterhavsCaminoen

Fantastisk tur

Fantastisk tur i Nationalpark Thy Agger-Vigsø. Sidste år Thorsminde-Agger. God service. Alt klappede. Varm anbefaling.

13. lokakuuta 2025

Hej Tina,

Mange tak. Det er altså bare skønt at få sådan en anmeldelse.

Professionelt tilrettelagt

Professionelt tilrettelagt. Der er en utrolig smuk natur, overnatnings stederne er rigtig gode.
Vi prøver igen til næste år.

28. syyskuuta 2025

Hej Lilli,

TUSIND tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på VesterhavsCaminoen :-)

Vi glæder os til at se dig i 2026.

Malthe fra VesterhavsCaminoen

Fantastisk dejlig tur fra Slettestrand…

Fantastisk dejlig tur fra Slettestrand til Lønstrup
Gode hoteller og fine beskrivelser om ruterne.
Jeg kommer helt sikker igen på en anden tur.

15. lokakuuta 2025

Hej Vivi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det lyder som en skøn tur langs Nordvestkysten :-)

Vi glæder os til at se dig igen.

VesterhavsCaminoen

Rigtig fin mulighed for af koble af fra…

Rigtig fin mulighed for af koble af fra hvedagens jag med sådan en fantastisk tur. Superlækre hoteller med flinke personale - kan klart anbefales.

9. lokakuuta 2025

Hej Jeppe,

Super koncept ☀️Virkelig fine hoteller

Super koncept ☀️Virkelig fine hoteller, ruter og anbefalinger.
Vi glæder os til næste tur.

Hej,

Mange tak for at dele jeres oplevelse med os.
Det lyder som den skønneste tur langs Vestkysten :-)

Stine fra VesterhavsCaminoen

National park Thy

Vi har denne gang gået ruten fra Agger til Vigsø. En fantastisk flot tur gennem National park Thy; og i forskelligt terræn.
De 3 steder vi overnattede undevejs; havde hver især deres “udtryk”; hvilket også var meget spændende. Alt var godt tilrettelagt og guidet af VesterhavsCaminoen.

12. lokakuuta 2025

Hej Jette,

TUSIND TAK - det er altså skønt at få sådan en anmeldelse.
Vi er bare rigtig glade for at læse, at I har haft en god tur i Nationalpark Thy og at alt spillede undervejs :-)

VesterhavsCaminoen

God kommunikation og højt informationsniveau

God kommunikation og orientering om tur og praktisk info.
Fantastisk hotel i Blokhus men lidt mere skrabet i Løkken.
Alt fungerede efter planen.

9. lokakuuta 2025

Hej Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse på Nordvestkysten (Slettestrand-Lønstrup) :-)

Vi tager din evaluering med videre i vores planlægning af den kommende sæson i 2026.

Dbh Kasper

Fantastic trip

Fantastic trip. I went with my wife and our 12 year old daughter. All of us loved it:-)

Hello Henrik,

Thank you so much for sharing your experience with us.
We are very pleased to hear about your holiday :-)

Thank you for this time, and take care.

Stine from VesterhavsCaminoen

Fantastic Nature

Fantastic Nature, Well organised, this was our second time - can recommend it to all

12. lokakuuta 2025

Hello Michael,

Thank you very much for sharing your experience with us.
It sounds like the most wonderful trip along the West Coast :-)

Thank you for this time.

Malthe from VesterhavsCaminoen

En smuk tur - men alt for dyr. Manglende værdi for pengene.

En rigtig smuk vandretur.
Dog en dyr vandretur - manglende værdi for pengene, udover en i forvejen høj pris for at vandre i det fri, skal man tilkøbe bagagetransport. Udover morgenmad som var indkluderet, skal man betale for aftensmad på hotellet.
Vi fik et kort sendt på mail med forskellige vandreruter. Dog ingen garanti for, at man følger præcis en af de ruter 😉 ingen GPS koordinater, som der ellers er reklameret med.

Vi går gerne turen igen, men det er langt billigere selv at booke værelser på de pågældende hoteller også inkl. morgenmad.

11. lokakuuta 2025

Hej Christina,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en smuk tur langs Vestkysten :-)

Vi forstår dine input og tager dem naturligvis med videre i vores evaluering af sæsonen. Tak for denne gang og ha' det godt.

VesterhavsCaminoen

A lovely well-organized hiking trip

"Nordvestkystruten" from Slettestrand to Lønstrup is 3 days of hiking in very different landscapes. The trip is extremely well organized with luxury accommodation and an easy-to-follow route description.
I recommend this trip to everyone who wants to experience the beautiful of Nordjylland.

10. lokakuuta 2025

Hello Vibeke,

Thank you very much for sharing your experience with us.
It sounds like the most wonderful trip along the West Coast :-)

Thank you for this time, and take care.

Stine from VesterhavsCaminoen

Dejligt minde

Fantastisk oplevelse.
Ømme fødder og jublende hjerte.
Meget fin intro inden start på vandretur

Hej Marianne,

Mange tak for at dele din oplevelse med os.
Det lyder som den skønneste tur langs Vestkysten :-)

Malthe fra VesterhavsCaminoen

Vesterhavsanseoplevelse

En tur jeg måtte opleve, jeg savnede bruset og kraften bag bølgernes lyd.
Jeg har aldrig være ude for en betjening og en respons, så hurtigt på mine henvendelser og mødt med venlighed og forståelse for mine spørgsmål og udfordringer. Tak også til Rene som er med til at bestyre Fjaltrings gæstehus, så jeg fik lidt historie med på vejen. /claus

8. lokakuuta 2025

Hej Klaus,

Tusind tak. Du gjorde lige vores dag endnu bedre med den anmeldelse :-)

Det er bare så dejligt, at du har nydt turen og fået gode oplevelser med hjem i rygsækken.

Ha' det godt.

Fantastisk koncept - super service

Fantastisk planlagt. Gode rute muligheder samt kort vejledning. Meget god service. Ikke mindst Blokhus Strandhotel er et unikt overnatningssted på rute.
Stor anbefaling til hele konceptet.

8. lokakuuta 2025

Hej Allan,

TUSIND TAK - det er altså skønt at få sådan en anmeldelse.

Vi er bare rigtig glade for at læse, at I har haft en god tur på Nordvestkysten og at alt spillede undervejs :-)

VesterhavsCaminoen

Super concept med at både kunne få en…

Super concept med at både kunne få en vandretur og så et dejligt hotel og middag på diverse Vesterhavs badehoteller.

3. lokakuuta 2025

Hej Bjarne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Godt nytår.

Stine fra VesterhavsCaminoen