Het liefst zou ik 6 sterren geven; prima werk geleverd,uitstekende kennis van zaken en aardige gasten. Één nadeel, ze drinken geen koffie!
Gewoon hoe het hoort. Warmtepomp netjes onderhouden, duidelijk uitgelegd wat hij deed en geen gekke kosten. In het verleden betaalde ik bij een andere partij 3 a 4 keer zoveel voor dezelfde filte... Näytä lisää
Door VSH nieuwe ketel laten installeren. Na goed advies met ook oog op de toekomst om eventueel verder te verduurzamen werd de ketel op korte termijn geïnstalleerd. Hebben netjes werk afgeleverd en bi... Näytä lisää
Ik ben erg fijn en snel geholpen. Ik vond het prettig dat er meegedacht werd en advies gegeven werd.
Yrityksen kirjoittama
VSH Verwarming Service Helmond is uw betrouwbare partner voor cv-installaties en warm water in huis. Of het nu gaat om het plaatsen van een cv-ketel, het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van storingen: wij zorgen ervoor dat uw woning altijd comfortabel warm blijft. Met jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit staan wij klaar voor particulieren én bedrijven in Helmond en omgeving.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Uitstekende service
Uitstekende service.
Monteur constateerde tijdens onderhoud een probleem met de warmtepomp. Hij heeft contact opgenomen met fabrikant en gezorgd dat de een fabrieksmonteur voor garantieclaim langs kwam, uiteindelijk een vervangend toestel ontvangen.
Goed opgepakt en alles netjes geregeld.
Wij zijn erg tevreden met de service.
Toppers
Top
Komt afspraken na en geeft gewoon eerlijk advies
Zeker een aanrader
Op korte termijn een afspraak kunnen maken welke goed aansloot aan mijn agenda voor het vervangen van de CV ketel. Monteurs waren netjes optijd zoals afgesproken en hebben alles zowel netjes geïnstalleerd als opgeruimd achteraf.
Zeker een aanrader!
Goed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goed. Duidelijk. Geen verrassingen achteraf. Precies zoals het hoort. Goed betaalbaar.
Ik ben super tevreden over de service…
Ik ben super tevreden over de service van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact voelde het al vertrouwd, ze dachten goed mee, gaven eerlijk advies en namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De monteurs waren vriendelijk, werkten netjes en hebben de ketel perfect geïnstalleerd.
Alles werd schoon achtergelaten en alles werkt top. Absoluut een aanrader voor iedereen die een nieuwe ketel nodig heeft!
Zeer tevreden over de dienstverlening
Zeer tevreden over de dienstverlening. Afspraken werden nagekomen en de communicatie was snel en vriendelijk. De klanttevredenheid heeft hier echt prioriteit.
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf. Reageert heel snel.
Professionals die hun afspraken na…
Professionals die hun afspraken na komen. En bij een storing optijd reageren . Zeer aan te raden
Fijne ervaren monteurs
Fijne ervaren monteurs, had snel een afspraak voor een nieuwe ketel te plaatsen, alles is vakkundig aangesloten en kreeg goede tips voor het onderhoud van de ketel.
Top bedrijf.
Mijn pomp van de vloerverwarming was kapot dus aan vervanging toe. Dhr. Bogaerts heeft dit snel en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden over dit bedrijf. Kevin je bent een topper 👍
Onlangs heeft dit bedrijf bij ons een…
Onlangs heeft dit bedrijf bij ons een CV geinstalleerd en voortreffelijk werk geleverd! Vriendelijk en betrouwbaar personeel dat voor de aanschaf meedenkt over de evt mogelijkheden wat betreft keuze CV en plaatsing.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen een ieder dit bedrijf aanraden!!👌Toppers!
Ik ken kevin al lang altijd goed werk
Al jaren super tevreden.
Gr rick
Heel blij met de monteur van VSH
Heel blij met de monteur van VSH! Vakkundig, vriendelijk en heeft ons goed vooruit geholpen met onze ketel! Wij blijven zeker klant.