Eindelijk een fietshelm die ik wil opdoen en ook echt dagelijks gebruik.
Goede website, vriendelijke klantenservice. Wáánzinnige helmen en covers. Heb nu 2 covers, ga snel nog een andere bestellen. Meer dan tevreden!
Yrityksen kirjoittama
Vero Helmets combineert veiligheid met stijl voor de nieuwe generatie riders. Wij ontwerpen CE-gecertificeerde helmen die niet alleen beschermen, maar ook echt passen bij je outfit en lifestyle. ✔ CE-gecertificeerd ✔ Premium uitstraling ✔ Ontworpen voor dagelijks gebruik ✔ Snelle verzending vanuit Nederland
Krimweg 68, 7351 AZ, Hoenderloo, Hollanti
- +31850604789
- info@verohelmen.nl
- verohelmets.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Eindelijk een fietshelm die ik wil…
Eindelijk een fietshelm die ik wil opdoen en ook echt dagelijks gebruik.
Mooie helm,met pet
Mooie helm,met pet
Ook met slecht weer goeie bescherming!
Snel en netjes verpakt geleverd!
Allemaal top!
Goede service, snel antwoord, mooie leuke producten!
Mooie helm, zeker anders dan alle anderen!
Eenvoudig bestellen, vlotte levering, mooie helm, fijne communicatie bij vragen, prima ervaring!
Bestelling NIET ontvangen
Jullie vragen om een beoordeling,,, maar het bestelde product heb ik nog steeds niet ontvangen. Helaas.

Vastaus yritykseltä Vero Helmen
Mooie helm met leuke cover én goede service
Kwalitatief goede helm, leuke covers om uit te kiezen én een fantastische service; per abuis had ik 2 dezelfde covers besteld. Na een email aan Vero Helmen kwam er een hele snelle reactie en een super oplossing-de andere cover (de Bucket Hat) wordt zonder extra kosten toegestuurd! Chapeau voor Vero Helmen - wat een klantvriendelijkheid!
Ik ben vooral blij dat het een leuk…
Ik ben vooral blij dat het een leuk model is i.p.v. een echte helm.
De helm werd snel en goed verpakt…
De helm werd snel en goed verpakt geleverd , zit lekker . Grootste plus is dat hij goed staat en ik er nu geen moeite mee heb om me met helm te vertonen ;) Dat was namelijk wat me altijd het meeste tegen stond. Helemaal top dus
Goede website
Meer dan tevreden!
Leuke beanie
Leuke beanie , ik had wel fleece verwacht en geen katoen, maar het is evengoed leuk.
Leuke helm past goed
Snelle levering en geen problemen met…
Snelle levering en geen problemen met retourneren.
Goede en snelle levering