VerkoopVink.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Doen wat er op de website gezegd wordt over levertijd. Vandaag besteld morgen in huis. Product is zoals het wordt aangeboden op de site. Prima spul en nog een aextra accu erbij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sowieso werd de bestelling al zeer snel geleverd. Na een tijdje bleek er een defect (ontstaan) te zijn. Ik heb contact opgenomen en er werd totaal niet moeilijk gedaan en het werd super netjes... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende kruislijnlaser – professioneel en gebruiksvriendelijk De levering was razendsnel en de laser zelf overtrof mijn verwachtingen: strak design, nauwkeurige lijnen en direct inzetbaar voo... Näytä lisää

1. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Voltooi projecten in een fractie van de tijd met de bouwlaser van VerkoopVink. 16 groene laserlijnen, stelt automatisch waterpas en is 4x beter zichtbaar dan andere bouwlasers.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Doen wat er op de website gezegd wordt over levertijd.
Vandaag besteld morgen in huis.
Product is zoals het wordt aangeboden op de site.
Prima spul en nog een aextra accu erbij ook.
Zee blij mee en ook gelijk in gebruik genomen.
Aanrader deze site .

2. marraskuuta 2025

Uitstekende kruislijnlaser

Uitstekende kruislijnlaser – professioneel en gebruiksvriendelijk
De levering was razendsnel en de laser zelf overtrof mijn verwachtingen: strak design, nauwkeurige lijnen en direct inzetbaar voor technische toepassingen. Het meegeleverde statief is robuust en staat als een huis – ideaal voor precisiewerk.
Na een klein technisch hobbeltje werd ik uitstekend geholpen door een bijzonder klantvriendelijke en deskundige klantenservice. Snel, oplossingsgericht en met oog voor de gebruiker.
Kortom: een absolute aanrader voor zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver.
J. Koopman, ing. – docent techniek

18. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super product en super service!

Ik heb contact opgenomen en er werd totaal niet moeilijk gedaan en het werd super netjes opgelost!

Verkopen is natuurlijk één ding, maar after sales service een ander ding, maar wel net zo belangrijk, zo niet nog belangrijker.

Kan ze alleen maar meer dan aanraden en zal zeker ooit weer een nieuwe bestelling plaatsen!

Ook niet onbelangrijk trouwens, maar het product werkt fantastisch! :-)

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Het minste wat we kunnen doen, is het zo snel mogelijk oplossen zodat je direct kunt genieten van de bouwlaser. Bedankt voor je positieve review en veel klusplezier! :)

Cheng
[Team VerkoopVink]

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie op mail en blij met de…

Snelle reactie op mail en blij met de snelle service en levering als ze twijfelen werd gevraagd of er een foto van het product meegestuurd kan worden zodat ik het goede product krijg Supper bedankt voor de service

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren! Het minste wat we kunnen doen, is een goede ervaring bieden. Bedankt voor je review, Peter!

Prima bouwlaser!

Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een mooie laser voor verbouwingen en dergelijke.
Netjes in een hoek van de ruimte zetten en je hebt overal een mooie leeslijn.
2 accu's dus je kunt altijd vooruit.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Ranny, hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een review achter te laten. Goed om te horen dat je tevreden bent, daar doen wij het voor!

Saanut 1/5 tähteä

Voor je betaald hebt beloven ze dat de…

Voor je betaald hebt beloven ze dat de levering indien je voor 19u besteld de dag erna bezorgd word maar na betaling kunnen het er plots 5 worden . Communicatie 0,0 en nog steeds aan het wachten op mijn levering!
Benieuwd naar de kwaliteit van het product hopelijk beter als de communicatie! Schrijf dus de review voor ik de levering heb ontvangen misschien dat ze dan zin hebben om te antwoorden om mijn e-mail

16. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Beste Jos, bedankt voor je review! Fijn dat het product alsnog is aangekomen. Helaas door het weekend/vakantieperiode heeft GLS er iets langer over gedaan. Echter, we begrijpen dat dit natuurlijk erg vervelend is! Zie daarom ook onze mail met reactie en compensatievoorstel.

Top service

Top service, heb nog nooit zo snel en zo’n kwaliteit aan materiaal ontvangen van iemand, ik heb hier alleen maar respect voor!!!
Ik zal zeker nog bestellen

15. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Super om te horen, Mohamed! We zien je graag een keer terug en veel plezier met je huidige bestelling.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle Levering en waar voor je geld.

Snelle Levering en waar voor je geld.

Goede laser met veel mogelijkheden!

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen.

Gewoon goed

Ik ben erg tevreden over mijn lazer, na dat hij van een trap ( 13 trede ) naar beneden was gestuiterd was er wel een ( hoedje) van de lazer stuk maar werkte hij nog steeds goed en heb hem gecontroleerd met een andere lazer .

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Beste Ed, jammer om te horen dat de laser is gevallen. Gelukkig dat het nog goed werkt!

Saanut 5/5 tähteä

VerkoopVink laser geweldig apparaat.

De laser is snel geleverd. Voldoet aan de omschrijving. Navraag over handleiding werd keurig en direct beantwoord. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

15. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen.

Prima geregeld

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Tom, bedankt voor het achterlaten van een review!

Saanut 5/5 tähteä

mijn oplader van de kruislijnlaser was…

mijn oplader van de kruislijnlaser was kapot gegaan, mailtje gestuurd en gevraagd kan ik een nieuwe oplader bestellen. antwoord kan niet. maar omdat ik vaker bestel het is mijn derde laser stuurde ze hem gratis toe.

30. tammikuuta 2025

Beste Arjan,

Trouwe klanten dienen goed behandeld te worden. Hartelijk dank voor het schrijven van een mooie review!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd. Met dit apparaat kan ik snel en makkelijk mijn boorgaten aan stippen zonder al het meten en uitlijnen. Alles wijst zich zelf uit , dus een zeer goed product

5. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Precies waarom de bouwlaser erg handig is! Fijn om te horen dat het goed gebruikt wordt. Bedankt voor je review!

Top geregeld

Makkelijk met het bestellen en heel snel geleverd. netjes verpakt. Dus zeer tevreden.

2. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Sabine, fijn dat je een review hebt geschreven, dankjewel!

Onmisbaar zo’n kruislijnlaser

Mooi product, zeker met de opties zoals het beweegbare platform, de magnetische muurbeugel en het statief wat ik bijbesteld heb. En daar zit nog het enige verbeterpuntje. Het is een mooi statief alleen heeft hij een ring nodig om het lasertje fatsoenlijk te monteren. Dat is jammer omdat dat net wat minder praktisch is. Verder geen klachten. Snelle levering, net etui/opberg.

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Beste Niels, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Je hebt gelijk m.b.t. het ringetje, dit is alleen bij de huidige voorraad. In de toekomst is dit opgelost, dankjewel voor de tip!

Saanut 5/5 tähteä

Een super ervaring en een prachtig product rijker.

Plaatsen van de order was simpel, en next day delivery was een feit. Ik heb gelukkig geen service nodig gehad maar ga er blind vanuit dat dat ook perfect verzorgd is.

Ik ben een super ervaring en een prachtig product rijker.

29. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Beste Hans, dat is fijn om te horen! Super dat je onze producten waardeert! Bedankt voor je duidelijke review.

Gewoon goed

Zeer snelle verzending, ook vlak voor de feestdagen. Ben er erg blij mee. Zeer duidelijke laserlijn, en invoudige bediening.

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl

Vriendelijk bedankt voor de fijne review Mick, goed om te horen dat je tevreden bent!

Cheng [Team VerkoopVink]

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin