Snelle levering. Doen wat er op de website gezegd wordt over levertijd. Vandaag besteld morgen in huis. Product is zoals het wordt aangeboden op de site. Prima spul en nog een aextra accu erbij... Näytä lisää
Sowieso werd de bestelling al zeer snel geleverd. Na een tijdje bleek er een defect (ontstaan) te zijn. Ik heb contact opgenomen en er werd totaal niet moeilijk gedaan en het werd super netjes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Uitstekende kruislijnlaser – professioneel en gebruiksvriendelijk De levering was razendsnel en de laser zelf overtrof mijn verwachtingen: strak design, nauwkeurige lijnen en direct inzetbaar voo... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Voltooi projecten in een fractie van de tijd met de bouwlaser van VerkoopVink. 16 groene laserlijnen, stelt automatisch waterpas en is 4x beter zichtbaar dan andere bouwlasers.
Disketteweg, 1033 NW, Amsterdam, Hollanti
- info@verkoopvink.nl
- verkoopvink.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Snel en goed geleverd.
Snel en goed geleverd.
voldoet aan de verwachting, statief van de laser is super.
Snelle levering. Doen wat er op de website gezegd wordt over levertijd.
Vandaag besteld morgen in huis.
Product is zoals het wordt aangeboden op de site.
Prima spul en nog een aextra accu erbij ook.
Zee blij mee en ook gelijk in gebruik genomen.
Aanrader deze site .
Uitstekende kruislijnlaser
Uitstekende kruislijnlaser – professioneel en gebruiksvriendelijk
De levering was razendsnel en de laser zelf overtrof mijn verwachtingen: strak design, nauwkeurige lijnen en direct inzetbaar voor technische toepassingen. Het meegeleverde statief is robuust en staat als een huis – ideaal voor precisiewerk.
Na een klein technisch hobbeltje werd ik uitstekend geholpen door een bijzonder klantvriendelijke en deskundige klantenservice. Snel, oplossingsgericht en met oog voor de gebruiker.
Kortom: een absolute aanrader voor zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver.
J. Koopman, ing. – docent techniek
Super product en super service!
Ik heb contact opgenomen en er werd totaal niet moeilijk gedaan en het werd super netjes opgelost!
Verkopen is natuurlijk één ding, maar after sales service een ander ding, maar wel net zo belangrijk, zo niet nog belangrijker.
Kan ze alleen maar meer dan aanraden en zal zeker ooit weer een nieuwe bestelling plaatsen!
Ook niet onbelangrijk trouwens, maar het product werkt fantastisch! :-)

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl
Snelle reactie op mail en blij met de…
Snelle reactie op mail en blij met de snelle service en levering als ze twijfelen werd gevraagd of er een foto van het product meegestuurd kan worden zodat ik het goede product krijg Supper bedankt voor de service

Prima bouwlaser!
Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een mooie laser voor verbouwingen en dergelijke.
Netjes in een hoek van de ruimte zetten en je hebt overal een mooie leeslijn.
2 accu's dus je kunt altijd vooruit.

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl
Voor je betaald hebt beloven ze dat de…
Voor je betaald hebt beloven ze dat de levering indien je voor 19u besteld de dag erna bezorgd word maar na betaling kunnen het er plots 5 worden . Communicatie 0,0 en nog steeds aan het wachten op mijn levering!
Benieuwd naar de kwaliteit van het product hopelijk beter als de communicatie! Schrijf dus de review voor ik de levering heb ontvangen misschien dat ze dan zin hebben om te antwoorden om mijn e-mail

Top service
Top service, heb nog nooit zo snel en zo’n kwaliteit aan materiaal ontvangen van iemand, ik heb hier alleen maar respect voor!!!
Ik zal zeker nog bestellen

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl
Snelle Levering en waar voor je geld.
Snelle Levering en waar voor je geld.
Goede laser met veel mogelijkheden!

Gewoon goed
Ik ben erg tevreden over mijn lazer, na dat hij van een trap ( 13 trede ) naar beneden was gestuiterd was er wel een ( hoedje) van de lazer stuk maar werkte hij nog steeds goed en heb hem gecontroleerd met een andere lazer .

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl
VerkoopVink laser geweldig apparaat.
De laser is snel geleverd. Voldoet aan de omschrijving. Navraag over handleiding werd keurig en direct beantwoord. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl
mijn oplader van de kruislijnlaser was…
mijn oplader van de kruislijnlaser was kapot gegaan, mailtje gestuurd en gevraagd kan ik een nieuwe oplader bestellen. antwoord kan niet. maar omdat ik vaker bestel het is mijn derde laser stuurde ze hem gratis toe.

Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd. Met dit apparaat kan ik snel en makkelijk mijn boorgaten aan stippen zonder al het meten en uitlijnen. Alles wijst zich zelf uit , dus een zeer goed product

Top geregeld
Makkelijk met het bestellen en heel snel geleverd. netjes verpakt. Dus zeer tevreden.

Onmisbaar zo’n kruislijnlaser
Mooi product, zeker met de opties zoals het beweegbare platform, de magnetische muurbeugel en het statief wat ik bijbesteld heb. En daar zit nog het enige verbeterpuntje. Het is een mooi statief alleen heeft hij een ring nodig om het lasertje fatsoenlijk te monteren. Dat is jammer omdat dat net wat minder praktisch is. Verder geen klachten. Snelle levering, net etui/opberg.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd
Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Vastaus yritykseltä VerkoopVink.nl
Een super ervaring en een prachtig product rijker.
Plaatsen van de order was simpel, en next day delivery was een feit. Ik heb gelukkig geen service nodig gehad maar ga er blind vanuit dat dat ook perfect verzorgd is.
Ik ben een super ervaring en een prachtig product rijker.

Gewoon goed
Zeer snelle verzending, ook vlak voor de feestdagen. Ben er erg blij mee. Zeer duidelijke laserlijn, en invoudige bediening.