Scherpe prijs, snelle levering. Op zondag besteld, op maandag geleverd. Top! Het enige hele kleine verbeterpuntje wat mij betreft zijn de korte meng stokjes die mee geleverd worden. Bij een 2,5 liter... Näytä lisää
Snelle levering, alles volledig geleverd, website geeft het nodige advies. Of de verf voor buiten goed is, zal de tijd uitwijzen. Die voor binnen van Akzo Nobel gaf een zeer goede dekking.
Snel en doelgericht geholpen. Was opgeschreven kleurcode kwijt en had ook geen verfblik meer. De jarenlang geleden (>8 jr.)bestelde verf stond nog keurig in het bestand! Toppie.
Eerste ervaring bij Verf.nl. Goedkoper dan de concurrent, mooi en secuur verpakt en snel verzonden. Een dikke 10 voor het bedrijf! Ook een dikke 10 voor de schakelverf van sigma voor buitenwerk! M... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Verf.nl
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Verf.nl, de hoogst gewaardeerde online verfwinkel van Nederland en België! Verf.nl is dé online specialist voor muurverf, lakverf en vele andere soorten verven. Bij ons vind je een breed assortiment aan verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Trimetal en Jotun. Of je nu een professionele schilder bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij Verf.nl vind je altijd de juiste verf voor jouw project. Van muurverf en lak tot primers en beits: wij leveren topkwaliteit tegen scherpe prijzen.
Wat onze verfwinkel onderscheidt? Onze ongeëvenaarde service en klanttevredenheid. Maar geloof ons niet zomaar op ons woord – lees vooral de feedback van onze tevreden klanten en overtuig jezelf. We zijn er trots op dat we dagelijks mensen mogen helpen hun droomprojecten te realiseren, met hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies van echte verfexperts.
Heb je een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat je ervan vindt. Laat een review achter en maak ons blij met jouw feedback. Jouw mening helpt niet alleen ons, maar ook andere klanten bij het maken van de juiste keuze. Mocht er onverhoopt iets zijn dat beter kan, aarzel dan niet om ons te bellen op +31 72 532 3331 of te mailen naar onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen.
Met kleurrijke groet,
Het Verf.nl Team 🌈
Verf.nl
Yrityksen kirjoittama
- ⭐ Vertrouwd & beoordeeld als beste
- Met de allerhoogste TrustScore is Verf.nl de #1 verfwinkel binnen onze categorie.
- 🚚 Gratis verzending vanaf €50
- Bestel voordelig en profiteer van kosteloze standaard levering bij orders boven €50.
- 🛠 Altijd een roerhoutje cadeau
- Bij elke bestelling krijg je een gratis roerhoutje, zodat je meteen aan de slag kunt.
- 📍 Meer dan 3.500 afhaalpunten in NL & 1.200 in BE
- Haal je bestelling op wanneer het jou uitkomt – eenvoudig bij een van de 4.700+ afhaallocaties in Nederland en België.
- 🎨 Persoonlijk advies, online én offline
- Gebruik onze online verfwijzer of neem contact op via telefoon, mail of WhatsApp. Liever persoonlijk advies? Bezoek onze fysieke winkel!
Onze garanties
Zekerheid bij elke aankoop
Probleem met het product of wijkt de kleur af van de kleurstaal? Geniet van onze product- en kleurgarantie.
🎨 Unieke kleurgarantie
Niet tevreden met de kleur op je muur? Voor Sikkens, Flexa, Sigma en Histor sturen we gratis een nieuwe pot verf in de gewenste kleur.
📦 30 dagen retourrecht
Retourneren binnen 30 dagen, behalve op maat gemaakte producten zoals gemengde verf.
📄 Heldere voorwaarden
Altijd duidelijkheid met onze Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.
Boekel 42, 1921 CE, Akersloot, Hollanti
- 0725323331
- klantenservice@verf.nl
- verf.nl
🏆 De beste verf voor jouw klus?
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super snel goede prijs
‘s avonds besteld en voor 11’uur in de ochtend bezorgt. Goede prijs en veel producten
Verf kopen bij verf.nl
Goede online informatie over de te gebruiken materialen. Vlotte levering en heel redelijke prijzen
Goede verf voor uitstekende prijs
Goede verf voor uitstekende prijs. Snel bezorgd en goed advies!
Twee keer een vervolgvraag gesteld over…
Twee keer een vervolgvraag gesteld over technisch advies en beide keren. Binnen 10 minuten het antwoord. Wist niet wat ik meemaakte.👍🏼
Snel en goed
Lekker snel
Helemaal top
Kwaliteit gekochte verfproducten zijn…
Kwaliteit gekochte verfproducten zijn goed. Plus dat het snel geleverd wordt. Vandaag besteld morgen in huis.
Product prima en snel geleverd
goed advies
Zeer tevreden
Zeer vlotte levering, zeer goed verpakt dus volledig schadevrij geleverd, zaterdag besteld en op maandag al geleverd in België dus helemaal top
Bestelling in het weekend
Bestelling in het weekend, geleverd Maandag. Zeer snel op geanticipeerd.
Altijd goede informatie en goede…
Altijd goede informatie en goede kwaliteit verf voor goede prijs.
En vriendelijk personeel!
Goed geholpen met kwijtgeraakte kleurcode.
Was duidelijk en sneller dan verwacht…
Was duidelijk en sneller dan verwacht geleverd
Verf doos werd op zijn kop geleverd
Verf doos werd op zijn kop geleverd. Gelukkig weinig latex gelekt.

Vastaus yritykseltä Verf.nl
Een geduldige en deskundige bediening
Een geduldige en deskundige bediening. Heel netjes geleverd in een doos. Bovendien redelijke prijzen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.