Verder B.V. Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

!! ga nooit in zee met dit bedrijf !! verder groep wil een klant van mij overnemen; wilde hun terugbellen, het vaste nummer op de website bestaat niet, de geboortedatum van de klant klopt n... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mocht U door uw gemeente doorverwezen worden naar Verder groep, adviseer ik U te kijken of er echt geen andere wegen zijn voor budgetbeheer. Verder helpt U van de regen in de drup. U bent vooral (teve... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Verder Bewind Toen ik Anja Arbeider &John Prins had bij Comfidio zo hete het bedrijf eerst had ik niets te klagen goede communicatie en ze waren erg vriendelijk ook met thuis bezoek geen sl... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Hele goede ervaring met verder b.v. Mede door hun zijn wij uit onze schulden gekomen. Zeer goed bereikbaar op bepaalde tijden en via mail op kantoor uren bereikbaar. Zeer behulpzaam en duidelijk waar... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Beste bezoeker, Dit profiel wordt niet meer actief beheerd door Verder BV. We maken geen gebruik meer van Trustpilot. Reviews kunnen nog steeds geplaatst worden, maar reflecteren niet onze huidige dienstverlening of processen. Voor directe hulp en/of vragen kun je terecht bij info@verdergroep.nl.

Välttävä

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ben al weken om geld aan het vraag…

kan niet mailen kan niet bellen en slecht bereikbaar

Ben al weken om geld aan het vraag terwijl ik schuldenvrij ben zeer slechte Bewind ...........

Hoi mijn airfryer is stuk nu kun je mij 100 euro overmaken anders ga ik vet in een pannetje doen gebeuren er ongelukken met het vet is dat jullie schuld on dat ik geen extra geld krijg voor een nieuwe airfryer vandaag overmaken

Gr klaver

26. maaliskuuta 2025

Beste heer Klaver,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bewindvoerder. Voor vragen over extra geld kunt u het beste contact opnemen met uw bewindvoerder.

Late reactie

Hier wordt gereageerd op mijn review omdat ze alles moesten uitzoeken. In de mail verklaren ze dat er wegens prive omstandigheden door de teammanager niet eerder kon worden gereageerd. Raar toch.

25. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Verder groep heb ik pas paar dagen

Verder groep heb ik pas paar dagen. Zoals eerder aangaf zijn bij starten wat "kinderziektes" bij hun. Het overboeken loopt niet vlekkeloos. Het komt heel laat of zoals nu geval is. Helemaal niet. Twee dagen wachten en geen geld.

Dit maakt het dat zekerheid verminderd is op spoed of noodzakelijke situaties waarop je moet kunnen rekenen op budget beheerder. Als je hond ziek is en moet worden behandeld. Dan heb je wel mooi probleem.

Want geld komt niet aan of veel te laat.

Dus je kan je huisdier dan niet naar dierenarts gaan of als je spoed naar tandarts en moet vooruit betalen dan gaat het ook niet want het duurt uren vorens eventueel echt geld krijgt en erger na 15uur kan je ze niet meer bereiken.

Dit kan echt grote gevolgen hebben als je in nood zit kwa medisch. Hun gebruiken een panx rekening.

Waarom geen normaal Nederlandse ondernemers bank zoals ABN Amro of Rabobank gaat veel sneller en efficiënter en betrouwbaarder.? Mensen moeten hele dag wachten op hun geld wat niet handig is en vooral als je niks meer in huis heb en medische moet halen wat je nodig hebt.

Bellen gaat inderdaad snel, maar elke keer bellen omdat geld niet erop komt of dat mails niet worden beantwoord omdat ze daar 48 uur tijd hebben voor hebben , is echt overdreven. Zou je geen beltegoed hebben dan heb je groot probleem. Mailen kan wel, maar moet je wel paar dagen wachten, dan is kwaad al geschiet. Verder groep heeft een bank wat beduidend langzaam werkt en niet doen wat ze moeten doen, opdrachten worden door bank blijkbaar niet uitgevoerd en of te laat . Waardoor mensen zoals ik dus in problemen komen en lang moeten wachten.
Verder groep is wel vriendelijk, maar zag liever dat ze gewoon zeiden dat ze met bank praten waarom opdrachten niet goed worden uitgevoerd.
Zekerheid word hiermee verkleind.

Wie zegt dat alles netjes word betaald dan?

Wie zegt dat alles zo gaat hoe zou moeten gaan? Heb ik straks wel nog alles en hoever kan zonder zorgen alles doen .dan steeds moet denken of alles wel echt betaald word? Gemeente Heerlen bood mij dit aan en moet ik toch kunnen vertrouwen dat het betrouwbaar is, en dat ik niet steeds moet bellen waar mun geld is of blijft.

Mvg dhr. hendriks

16. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik dankzij Verder mijn motor…

Omdat ik dankzij Verder mijn motor rijbewijs heb gehaald. En uiteindelijk een motor heb kunnen kopen.Was mij niet gelukt ,kan niet met geld omgaan.Ik lees dat andere moeilijk contact krijgen,ik heb hier helemaal geen probleem mee. Ook de e mail fijn op tijd geantwoord.Ben dik tevreden met Verder.

9. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Fijne communicatie en snelle reacties…

Fijne communicatie en snelle reacties op mails. Denken mee over zelfredzaamheid en traject naar zelfstandigheid.

Systeem is transparant. Er is een app waarmee je inzicht hebt in je beheerrekening en je krijgt maandelijks een rekeningoverzicht.

9. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik zit er nu al een typje in en hun…

Ik zit er nu al een typje in en hun werk wat ze voor mij hebben en nog steeds doen is gewoon fijn ze hebben voor me gespaard ben schulden vrij ik heb als er iets is waar ik moeite mee heb lossen hun dat goed en snel op ze zijn duidelijk wat wel en niet kan.Mocht het zo zijn dat me wasmachine of wat dan ook kapot gaat is het nog altyd dat ik meteen een nieuwe kon aanschaffen.Ik wil het nu in korte tyd zelf weer de touwtjes in handen nemen eigenlijk maar ik weet toch nog niet helemaal zeker want nu hoef ik nergens na te kijken alles loopt op rolletjes de de gene die ik als bewindvoerder heb en heb er al een paar gehad waren allemaal even duidelijk en zeer goed in hun taak ik geef hun de 5 sterren omdat ik meer als tevreden en dankbaar ben me ervaring is dus heel goed tot heden dus mocht je een goed bewind zoeken raad ik verder aan.

8. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ze doen daar hun werk gewoon niet en geven alleen maar stress en ellende

Aangezien er niets met klachten gedaan word en ik me totaal niet serieus genomen voelt hoop ik dat het nu wel een keer tot ze door dringt.
Voorheen was Verder Plangroep nooit hadden we problemen we hadden 1 vast persoon die we ook een paar keer gezien hadden die naar je luisterde en ook hart voor haar werk had.
Op het moment dat het Verder werd begon de ellende pas.
Je weet nooit wie je aan de lijn hebt een vast contact persoon is er niet meer . Ze zijn telefonisch heel slecht te bereiken en luisteren doen ze ook maar half. De een zegt dat er niets meer mogelijk is en de ander wel. Maar nu komen de erge zaken. In de zomer had mijn man een rekening ingediend van de tandarts na 2 weken hebben we er maar eens achter aangebeld ze zou het regelen week 3 weer gebeld kreeg ik te horen ja het is zomer en vakantie ja heel fijn maar jullie horen wel gewoon rekeningen te betalen. Post van de woningstichting word niet door gestuurt en ondertussen blijven beweren dat ze nooit wat gehad hebben.
In maart hebnen wij 3 rekeningen gestuurt van waternet 2 zijn er meteen betaalt 1 zou overlegd worden met de gemeente ik dacht nou mooi klaar nou nee dus niet ik kreeg drie weken geleden een aanmaning ik er weer achteraan de gemeente is er mee bezig geweest vorige week weer een aanmaning met dreiging van dwangbevel ik er weer achteraan blijkt vandaag dat Verder nooit hem door gestuurt heeft naar de gemeente.
Maar als ik een dwangbevel krijg mag ik die betalen terwijl hun gun werk niet doen.
Eind maart loopt alles af en ik ben heel heel heel blij ik heb nog nooit zo'n waardeloos bedrijf mee gemaakt.
Ik ga ook kijken wat ik hier juridische mee kan want bij Verder word gewoon nergens geluisterd en er ook zeker niets mee gedaan ik voel me alles behalve serieus genomen.

23. joulukuuta 2024

Beste mevrouw Moerkens,

Inmiddels is er telefonisch contact met u geweest. Mochten er naar aanleiding van dit contact nog vragen zijn, horen we dat uiteraard graag van u.

Hele nare ervaring mee

Hele nare ervaring mee , zogenaamd is het een tussenpersoon tussen werkgever en werknemer maar is totaal niet het geval, dit bedrijf word betaald door werkgever en staat dus achter de werkgever en bemiddeld totaal niet . Als hun informatie of vragen hebben moet je zo snel mogelijk reageren maar als ik wat vragen heb word het totaal genegeerd of krijg je geen antwoord. Ze proberen je ook nog te chanteren met een ander contract te tekenen. Ik herken veel in de negatieve reacties die ik hier lees want heb hetzelfde mee gemaakt. Je hebt helemaal niks aan dit bedrijf

29. marraskuuta 2024

Beste mevrouw,

Wat vervelend om te horen, dat u dit zo ervaart. Ik kom graag met u in contact om uw ervaringen te bespreken.

Contact PB-bewindvoering

Als PB-er heb ik veel contact met de bewindvoering. Ik merk dat het belang van client voorop staat. Er is goed te overleggen over de behandelrichting. In mijn beleving is het belangrijk dat begeleiding en bewindvoering hierin als een eenheid optrekken.

1. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Verdergroep voorheen heette het…

Verdergroep voorheen heette het PLANgroep maar het is 1 pot nat. Partner 3 jaar in schuldsanering gezeten en dan een brief krijgen het is helemaal positief afgerond.
Nou niet dus komt er gewoon na twee jaar een deurwaarder geef je netjes aan dit klopt niet, en wat blijkt de instantie die nu geld wil zegt nee wij hebben het traject gestopt omdat er geen betalingen (lees zorgpremie) gedaan zijn door de verzekerde. Geven we aan maar persoon kreeg leefgeld ga dus nu maar naar Verdergroep om te klagen.
Verdergroep zegt nee hoor wij hebben geen fout gemaakt zitten nu al een halfjaar te vechten met juridisch Loket die ook de antwoorden krijgen juridisch Loket is 2 maanden bezig geweest om dossier op te vragen, van ellende zitten we nu bij een advocaat en die wil het hele dossier hebben en wat zegt Verdergroep tja dan moet je wachten want als u geluk heeft heeft u het op 11 november maar we kunnen het dan ook nog 2 maanden uitstellen dus zitten wederom 2 maanden te wachten.
Hie moeilijk is het als je het dossier op je bureau heb liggen om het gelijk naar een advocaat te sturen. Ik persoonlijk denk dat ze papieren uit het dossier aan het halen zijn zodat hun niet opdraaien voor de schuld die nu al is opgelopen tot 10000 euro.

20. elokuuta 2024

Beste heer, mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat u dit zo ervaart. Ik kom graag met u in contact om uw ervaringen te bespreken.

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Ze helpen je VERDER in de problemen!!

Ooit in een informatie gesprek in de '' hulp'' ingetrapt… Mooie schijn…
Na ruim 6 verschillende bewindvoerders gehad te hebben en niet een heeft echt een duidelijk beeld gehad over de situatie. Eerste 2 jaar waren drama... Week geld werd niet betaald, soms de huur niet… Weken zonder gezeten en werd gedreigd dat ik dakloos zou worden.

Meer dan het dubbele aan schulden dan hoe ik er in ben gekomen. Meerdere ook pas ontstaan toen ik in het bewind kwam. Laatste paar maanden had ik pas overzicht wat er gebeurde met het geld en nu alles terug te zien klopt er heel veel niet.

Bedrijven mogen best verdienen, maar dan moeten ze ook laten zien dat ze het beste voor hebben voor een betere toekomst! Ondanks de dubbele schulden heb ik de rechter kunnen overtuigen dat ik beter af ben zonder ze dan met!
Blij dat ik van ze af ben, was de beste keuze ooit! in 6 maanden tijd een schone lei wat hun met de helft in 4 jaar niet hebben kunnen doen…

Wanneer je zo'n bedrijf nodig hebt en je wilt hulp kijk dan alsjeblieft verder. Zijn meer bedrijven die echt om de client geven en willen werken aan een betere, gezonde, financiële toekomst!

7. marraskuuta 2024

Beste mevrouw,

Verder B.V.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin