Verd Begravelse Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Tusen takk for all hjelp. Dere var hyggelige, profesjonelle og lette å få tak i hele veien. Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte, seremonien ble veldig fint gjennomført, og det var også go... Näytä lisää

Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Näytä lisää

1. Hautaustoimisto
  2. Hautausurakoitsija

Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

84 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ett minne vi tar med oss videre i livet.Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå

Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde vi å føle at alle de tingene vi bekymret oss for,ble løst av den representanten vi hadde kontakt med. Vi følte oss trygg på at alt ble ordnet på beste måte. Det ble det også. Begravelsen ble den opplevelsen vi trengte,og ett minne vi tar med oss videre i livet. Med vennlig hilsen Anne Guri Hegre Nørholm

10. heinäkuuta 2026

Alt var veldig godt gjennomført

Alt var veldig godt gjennomført, kun ett minus og var at dødsannonsen ble forsinket pga saksbehsndlingfeil

6. heinäkuuta 2026

Kjære Theis,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du opplevde gjennomføringen som veldig god.

Vi beklager samtidig at dødsannonsen ble forsinket som følge av en saksbehandlingsfeil. Vi forstår at dette var uheldig, og tar tilbakemeldingen med oss for å forbedre rutinene våre slik at dette ikke skjer igjen.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Byråleder

Jeg ble møtt med tålmodighet og varme

Jeg ble møtt med forståelse, respekt og tålmodighet. Veldig varme fine folk som jobber der.

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse

Tusen takk for de varme og gode ordene. Det betyr mye for oss å høre at du opplevde å bli møtt med forståelse, respekt og tålmodighet i en vanskelig tid.

Vi er takknemlige for tilliten du viste oss, og det er godt å vite at vår omsorg og vårt engasjement ble opplevd som trygt og godt.

En fantastisk service

En fantastisk service, og imøtekommende personale. Ble en utrolig fin bisettelse for mamma, noe Verd bidro sterkt til. Anbefales på det sterkeste.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse

Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss at dere opplevde god service og at vi kunne bidra til å gjøre bisettelsen til mammaen din så fin og verdig som mulig. I en vanskelig tid er det viktig for oss å møte hver familie med omtanke og respekt. Takk for anbefalingen og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Byråleder

Tusen takk for all hjelp.

Tusen takk for all hjelp.

Dere var hyggelige, profesjonelle og lette å få tak i hele veien. Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte, seremonien ble veldig fint gjennomført, og det var også godt å vite at dere var der for oss i etterkant hvis vi trengte noe.

Alt i alt er vi veldig fornøyde. Tommel opp fra oss!

26. kesäkuuta 2026

Kjære Erik.

Tusen takk for de fine ordene. Det betyr veldig mye for oss å høre at dere følte dere godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi er glade for at seremonien ble slik dere ønsket, og at dere opplevde oss som tilgjengelige og trygge å ha med på veien. Det er nettopp dette vi ønsker å bidra med i en vanskelig tid.

Takk for tilliten dere viste oss, og for at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres. Vi ønsker dere alt godt videre.

Svært takknemlige.

Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kontakt med var vennlige, profesjonelle og punktlige. Den personlige oppfølgingen gjorde en stor forskjell for oss og ga trygghet gjennom hele prosessen.

Tusen takk for den verdige og omsorgsfulle støtten. Vi kan varmt anbefale Verd Begravelse.

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse

Tusen takk for de varme og fine ordene.

Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde trygghet, omsorg og god oppfølging i en vanskelig tid. Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss, og glade for at vi kunne bidra til å gjøre prosessen så verdig og god som mulig.

Velorganisert

Velorganisert, effektivt og imøtekommende!

3. kesäkuuta 2026

Kjære Henrik,

Tusen takk for din fine tilbakemelding til oss.

Vennlighet

Vennlighet, imøtekommenhet, verdighet. Alt var perfekt.
Jeg vil spesielt takke Maria Øderud Danielsen.

10. kesäkuuta 2026

Kjære Ellen,

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Jeg er glad for at alt ble slik dere ønsket og jeg skal dele din tilbakemelding med Maria.

Behahgelig og hyggelig kontakt

Behagelig og hyggelig kontakt. God oppfølging underveis. Bidro til en flott avslutning - alle 3 fra dere som jeg hadde kontakt med

4. kesäkuuta 2026

Kjære Ann-Karin,

Tusen takk for din fine tilbakemelding til oss. Jeg er glad for at du opplevde at vi fulgte deg opp godt og bidro til at dere fikk en flott avskjed.

Verd anbefales!

Verd anbefales!
Jon var raskt på telefonen etter at jeg sendte henvendelse til dere. Underveis i hele prosessen har jeg hatt en trygg og god opplevelse med følelsen av at dere har god kontroll på alt. Jeg har fått god og nødvendig informasjon underveis, og alle mine ønsker har blitt møtt med positivitet og "vi ordner alt". Jeg bor ikke i Oslo og all dialog har gått knirkefritt på epost, telefon og sms. Dagen før begravelsen ble jeg kontaktet av Jon som ville forsikre seg om at alt var under kontroll. Ikke forventet, men det ga meg igjen en trygghet om at alt var under kontroll. Jeg har underveis fått rask tilbakemelding når jeg har sendt epost og har kunnet ringe kontoret når jeg vil dersom jeg har spørsmål. Alltid en som kan svare. Verd fremstår som et trygt, forutsigbart og ryddig begravelsesbyrå som virkelig gjør sitt ytterste for at vi som familie skulle få en minnerik og fin avslutning. Jeg vil anbefale Verd på det sterkeste og hadde valgt byrået igjen uten å blunke :).

1. kesäkuuta 2026

Kjære Hanne,

Tusen takk for den varme og grundige tilbakemeldingen.

Det betyr mye for oss å høre at du opplevde prosessen som trygg, forutsigbar og godt ivaretatt, spesielt i en tid som ofte er både krevende og følelsesladet. Vi er glade for at vi kunne bidra med den støtten, tilgjengeligheten og oppfølgingen du trengte gjennom hele forløpet.

Det er også hyggelig å høre at dialogen fungerte så godt selv om du ikke bodde i Oslo. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelige og gi tydelig informasjon, slik at familier kan føle seg trygge på at alt blir tatt hånd om, også på avstand.

Takk for tilliten du viste oss, og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Din anbefaling betyr svært mye for oss.

Byråleder

Utrolige dyktige og ikke minst…

Utrolige dyktige og ikke minst omsorgsfulle folk under en veldig tøff periode i livet. Takker for utrolig hjelp og oppfølging

20. toukokuuta 2026

Kjære Violet.

Tusen takk for de utrolig fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at du følte deg godt ivaretatt i en krevende periode. Vi er glade for at vi kunne bidra med støtte, hjelp og oppfølging når du trengte det mest. Vi ønsker deg alt det beste videre ❤️

Jon Eide Stubberud
Byråleder

Verd lagde en begravelse som avdøde og…

Verd lagde en begravelse som avdøde og oss etterlate ønsket

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse

Tusen takk for de varme ordene. Det betyr mye for oss å høre at begravelsen ble slik både avdøde og dere etterlatte ønsket. I en vanskelig tid er det viktig for oss å skape en verdig og personlig ramme, og vi setter stor pris på tilliten dere viste oss. Vi ønsker dere alt godt videre.

Jon Eide-Stubberud

Hyggelige mennesker, gikk prikkfritt.

Veldig hyggelige og profesjonelle mennesker! Ble en fin opplevelse.

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse av oss. Det setter vi pris på.

Byråleder

Dere var raske og kunne svare når jeg…

Dere var raske og kunne svare når jeg trengte info.

19. toukokuuta 2026

Kjære Knut,

Takk for at du du har delt din opplevelse med å bruke oss som begravelsesbyrå.

Bekymringsfri og verdig prosess

Bekymringsfri og verdig prosess. Verd Begravelse hadde et opplegg som gjorde hele prosessen problemfri. Helt fra første kontakt var de hjelpsomme og informative. All veiledning vi fikk og oppfølging underveis, inklusive bra informasjon på nettsidene, var helt perfekt. Her få en alt en trenger til en fornuftig pris. Vil også anbefale seremoni leder Linda fra Tuto.no. Hun var meget dyktig og profesjonell. Anbefales på det sterkeste.

8. toukokuuta 2026

Kjære Bjørn,

Tusen takk for en så fin og grundig tilbakemelding. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde prosessen som både verdig og bekymringsfri, og at dere følte dere godt ivaretatt hele veien.

Vi er glade for at veiledningen, oppfølgingen og informasjonen på nettsidene våre opplevdes som nyttig og trygg i en vanskelig tid. Det er også veldig hyggelig å høre de fine ordene om Linda. Når våre egne seremoniledere ikke er tilgjengelige, samarbeider vi med dyktige og profesjonelle seremoniledere vi har stor tillit til og Linda er absolutt en av dem.

Tusen takk for anbefalingen og for at dere valgte Verd Begravelse.

Mye frem og tilbake

Mye frem og tilbake, skulle jeg skrive det direkte i eposten, på TrustPilot, hvor skulle jeg logge på med hva

11. toukokuuta 2026

Hei Ingrid Marie,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at mye frem og tilbake og uklarhet ikke er noe som ønskes i en slik situasjon.

Det er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal sitte igjen med, og dette tar vi med oss internt for å gjøre prosessen tydeligere og enklere fremover.

Samtidig vil vi også takke for den andre tilbakemeldingen din med full score – det setter vi stor pris på. Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringene dine med oss.

Byråleder

Ble meget god ivaretatt i forhold de…

Ble meget god ivaretatt i forhold de ønsker vi hadde fôr begravelsen.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse

Tusen takk for at du delte opplevelse du hadde med å bruke oss som begravelsesbyrå. Jeg er glad for at du opplevde god støtte fra oss.

Bisettelsen gikk knirkefritt

Bisettelsen gikk knirkefritt. Vi var veldig fornøyde. Med god mat, service og oppdeling på Skøyen meninghetshus

14. huhtikuuta 2026

Kjære Marit,

Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Jeg er glad for at du er fornøyd med vår bistand.