Tusen takk for all hjelp. Dere var hyggelige, profesjonelle og lette å få tak i hele veien. Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte, seremonien ble veldig fint gjennomført, og det var også go... Näytä lisää
Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Näytä lisää
Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.
Eikenga 13, 0579, OSLO, Norja
- kontakt@verdbegravelse.no
- verdbegravelse.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ett minne vi tar med oss videre i livet.Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå
Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde vi å føle at alle de tingene vi bekymret oss for,ble løst av den representanten vi hadde kontakt med. Vi følte oss trygg på at alt ble ordnet på beste måte. Det ble det også. Begravelsen ble den opplevelsen vi trengte,og ett minne vi tar med oss videre i livet. Med vennlig hilsen Anne Guri Hegre Nørholm
Alt var veldig godt gjennomført
Alt var veldig godt gjennomført, kun ett minus og var at dødsannonsen ble forsinket pga saksbehsndlingfeil

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Jeg ble møtt med tålmodighet og varme
Jeg ble møtt med forståelse, respekt og tålmodighet. Veldig varme fine folk som jobber der.

En fantastisk service
En fantastisk service, og imøtekommende personale. Ble en utrolig fin bisettelse for mamma, noe Verd bidro sterkt til. Anbefales på det sterkeste.

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Tusen takk for all hjelp.
Tusen takk for all hjelp.
Dere var hyggelige, profesjonelle og lette å få tak i hele veien. Vi følte oss godt ivaretatt fra første møte, seremonien ble veldig fint gjennomført, og det var også godt å vite at dere var der for oss i etterkant hvis vi trengte noe.
Alt i alt er vi veldig fornøyde. Tommel opp fra oss!

Svært takknemlige.
Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kontakt med var vennlige, profesjonelle og punktlige. Den personlige oppfølgingen gjorde en stor forskjell for oss og ga trygghet gjennom hele prosessen.
Tusen takk for den verdige og omsorgsfulle støtten. Vi kan varmt anbefale Verd Begravelse.

Vennlighet
Vennlighet, imøtekommenhet, verdighet. Alt var perfekt.
Jeg vil spesielt takke Maria Øderud Danielsen.

Behahgelig og hyggelig kontakt
Behagelig og hyggelig kontakt. God oppfølging underveis. Bidro til en flott avslutning - alle 3 fra dere som jeg hadde kontakt med

Verd anbefales!
Verd anbefales!
Jon var raskt på telefonen etter at jeg sendte henvendelse til dere. Underveis i hele prosessen har jeg hatt en trygg og god opplevelse med følelsen av at dere har god kontroll på alt. Jeg har fått god og nødvendig informasjon underveis, og alle mine ønsker har blitt møtt med positivitet og "vi ordner alt". Jeg bor ikke i Oslo og all dialog har gått knirkefritt på epost, telefon og sms. Dagen før begravelsen ble jeg kontaktet av Jon som ville forsikre seg om at alt var under kontroll. Ikke forventet, men det ga meg igjen en trygghet om at alt var under kontroll. Jeg har underveis fått rask tilbakemelding når jeg har sendt epost og har kunnet ringe kontoret når jeg vil dersom jeg har spørsmål. Alltid en som kan svare. Verd fremstår som et trygt, forutsigbart og ryddig begravelsesbyrå som virkelig gjør sitt ytterste for at vi som familie skulle få en minnerik og fin avslutning. Jeg vil anbefale Verd på det sterkeste og hadde valgt byrået igjen uten å blunke :).

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Utrolige dyktige og ikke minst…
Utrolige dyktige og ikke minst omsorgsfulle folk under en veldig tøff periode i livet. Takker for utrolig hjelp og oppfølging

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Verd lagde en begravelse som avdøde og…
Verd lagde en begravelse som avdøde og oss etterlate ønsket

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Hyggelige mennesker, gikk prikkfritt.
Veldig hyggelige og profesjonelle mennesker! Ble en fin opplevelse.

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Dere var raske og kunne svare når jeg…
Dere var raske og kunne svare når jeg trengte info.

Bekymringsfri og verdig prosess
Bekymringsfri og verdig prosess. Verd Begravelse hadde et opplegg som gjorde hele prosessen problemfri. Helt fra første kontakt var de hjelpsomme og informative. All veiledning vi fikk og oppfølging underveis, inklusive bra informasjon på nettsidene, var helt perfekt. Her få en alt en trenger til en fornuftig pris. Vil også anbefale seremoni leder Linda fra Tuto.no. Hun var meget dyktig og profesjonell. Anbefales på det sterkeste.

Mye frem og tilbake
Mye frem og tilbake, skulle jeg skrive det direkte i eposten, på TrustPilot, hvor skulle jeg logge på med hva

Vastaus yritykseltä Verd Begravelse
Ble meget god ivaretatt i forhold de…
Ble meget god ivaretatt i forhold de ønsker vi hadde fôr begravelsen.

Bisettelsen gikk knirkefritt
Bisettelsen gikk knirkefritt. Vi var veldig fornøyde. Med god mat, service og oppdeling på Skøyen meninghetshus