Komunikim i mire,
Fleksibel ne kerkesa.
Komunikim i mire,
Fleksibel ne kerkesa.
They offer the best service and this kind of service was needed long time ago and they are secure and safe and they will deliver until your doorstep veontime I will recommend to everyone.
Veramente in gamba rapido veloce cordiale , lavoreremo sicuramente ancora assieme .
Grazie mille
Faleminderit për shërbimin tuaj.
Shpejtësia e korrektësia e shërbimit tuaj Shqipëri-Itali më la pa fjalë. Bravi bravi bravi 👏👏👏
Sherbim shume i mire, i shpejte dhe cilesor persa i perket dergesave te pakove. Eksperienca ime ne kete drejtim, shume pozitive.Sherbimi i kujdesit te klientit, shume eficent. E rekomandoj
Ho mandato due pacchi da Amazon a Tirana (Albania) e il servizio è stato veloce e lo staff molto disponibile. Nisa dy pako blerje ne Amazon ne Tirane meqenese Amazon nuk arrin aty. Sherbimi super dhe i shpejte. Do e perdorim perseri e mezi presim sherbimin door to door
Super gemakkelijk, heel handig. Ben zeer tevreden.
Un sito molto utile e veloce , assistenza clienti molto cordiale e ottime offerte
Sherbim i perkryer dhe korrekt .Ishte kenaqesi te udhetoje me ju .Jeni me te miret .Faleminderit Veontime.com
Platforma ime e preferuar per udhtime me autobus, "Veontime me te miret"
Sherbim cilesor dhe shm i mire !
Bravo veontime,jeni me te miret !
It's an excellent platform for trips in Bus from Europe to Balkans.