Yrityksen tiedot

1. Puuseppä
  2. Puisten elintarvikelaatikoiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Living Better og Ventilationsvinduet er opskriften på verdens bedste indeklima. Du er sikret forvarmet frisk luft gennem vinduerne og får tilmed nedbragt dit forbrug af varme.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Find en anden producent

Jeg har modtaget en mail om ordrerbekræftelse om leveringen, aftenen inden leverings datoen modtager jeg en mail om at ordren ikke er gået i produktion grundet en fejl, så nu venter kunden yderligere 8 uger
Det bliver aldrig nogensinde en anbefaling herfra

Bh
Tømrermester
Christian Buchwald aps

27. syyskuuta 2024

Noget frygteligt bras

Støjniveauet er steget ekstremt ift til vores gamle (punkterede) termovinduer, og vi oplever meget træk. Når vi åbner vinduerne efter regnvejr, sjasker der vand ned på vinduespladen. Vinduet er meget tungt og svært at håndtere, og det er virkeligt besværligt at åbne forsatsruden, når de fire sider skal pudses. Efter fem forsøg på udbedring er der stadig ingen forbedring, og Living Better tager intet ansvar for noget som helst. De gør alt hvad de kan for at skyde skylden på alle andre aktører i projektet, men vi er ikke det mindste i tvivl om at det er deres produkt der er noget frygteligt bras.
De får én stjerne fordi vi ikke kan give nul!

24. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super indeklima og meget lav varmeregning

Vi har nu i to år boet i vores nye hus med ventilationsvinduer som vores eneste varmekilde.

Vinduerne fungerer upåklageligt! Vores varmeregning er utrolig lav, indeklimaet super pga luftskifte gennem vinduerne og der er ingen støj fra ind/udblæsning i loftsventiler.

Derudover har vi sparet et ventilationsanlæg og har sparet penge på en mere simpel rørføring.

Samlet set gør det, at vores nye hus nemt overholder de strenge krav fra BR2015 for passivhuse. Kravet er max 20kWh pr m2 til ventilation, varme og varmt vand - vores hus bruger 11kWh.

Derudover har vi oplevet en stor velvillighed til at justere og tilpasse de småting, der har været med vinduerne.

Alt i alt kan vi varmt anbefale vinduerne og deres smarte ventiler til varmeproduktion.

30. elokuuta 2020

Hej Johannes,

Tak for din anmeldelse - godt at du er glad for Horn Groups Ventilationsvinduer og LivingBetter konceptet.

Produktchef

Skidt "opfindelse"

Vi er for knap et år siden flyttet i et nybygget rækkehus hvor der er monteret 2 meget store vinduespartier, og 2 i almindelig størrelse fra Ventilationsvinduet.
De har fra dag 1 været et irritationsmoment af flere årsager. Når vinden er i en bestemt retning "snerrer" forsatsruden i de store vinduespartier helt vildt. Lyden kan også forekomme bare du starter emhætten.
Og uanset om de indvendige ventiler er åbnede eller lukkede, så opleves en ubehagelig træk i nærheden af vinduerne.
Fluer, natsværmere og alt muligt andet uønsket kravl kan uden besvær komme ind gennem de udvendige ventilationsåbninger hvorefter de så ligger og dør mellem den udvendige termorude og den indvendige forsatsrude.
Pudsning af vinduerne indvendigt omfatter pludseligt et areal der er tre gange så stort som hvis der var tale om et normalt termovindue.
Forsatsruden skal åbnes og pudses både indvendigt og udvendigt, og så er der indersiden af termoruden.
Dette besværliggøres yderligere af at forsatsruden er vanskelig at åbne, og ikke umiddelbart kan åbnes hvis der er monteret lamel- plissé gardiner eller et rullegardin i vindueslysningen. Disse vanskeliggør i øvrigt også betjeningen af vinduets indvendige ventiler.
Jeg kan ikke desværre ikke anbefale nogen at købe dette produkt.

28. heinäkuuta 2020

Hej Per,

ovenstående anmeldelse skrev du inden du kontaktede Horn Group. Allerede 3-4 dage efter at vi kom i kontakt med dig var jeg på din adresse, hvor jeg afhjalp de ting du påpegede. I Horn Group har vi én interesse - nemlig at producere og levere Ventilationsvinduer og indeklimaløsninger som fungere og som kunderne er tilfredse med - det håber jeg også du bliver.

Ja, vore Ventilationsvinduer har 1 ekstra rude der skal pudses på 2 sider (2 til 3 gange om året) men det er "prisen" for et godt indeklima og en fornuftig udgift til boligopvarmning som (heldigvis) flere og flere boligejere ser fordele ved.

Jeg afleverede mit visitkort hos dig, så hvis du ønsker yderligere assistance eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontaktet mig.

Produktchef

Saanut 1/5 tähteä

Jeg vil gerne give en advarsel til potentielle købere hos Ventilationsvinduet/HornGroup

Jeg vil gerne give en advarsel til andre mod at handle produkter hos Ventilationsvinduet/HornGroup.

Som udgangspunkt fik jeg en god behandling ved bestilling af vinduer/døre igennem dem. Ideen med ventilationsvinduet er ligeledes ikke noget at klage over.
Ved bestilling blev der aldrig nævnt noget om at de ikke selv producerede nogle af produkterne.
Efter levering og installering af døre vinduer, viser det sig at de får produkterne leveret igennem PT.Vinduer. Den pris jeg betaler hos Ventilationsvinduet er sat alt for højt set i forhold til den kvalitet vi har fået. Alle dørene hænger på bundstykket, og selv om de har haft montører ude og justere dørene flere gange så hænger de igen efter 2-3 måneder.
De har også forsøgt sig med nye dørrammer med samme resultat.
Først efter knap 2 års rettelser af dørene, som deres montør har stået for, begynder de at påpege manglende oliering af bundstykker er skyld i at dørrammerne ikke kan bære det tunge glas. Det er i min optik et desperat forsøg på at bortforklare den dårlig leverede kvalitet.
Nu har jeg bedt pænt om at få refunderet noget af beløbet så det stemmer overens med den leverede kvalitet og får blot dårlige bemærkninger tilbage fra Ventilationsvinduets ledelse.
Der bliver henvist til at PT.vinduer er gået konkurs, hvilket ikke har noget med sagen at gøre i min optik, jeg har købt mine døre/vinduer af Ventilationsvinduet og ikke af PT.Vinduer.
Jeg startede mine klagesag tilbage i November 2019 og jeg har stadig ikke fået en afklaring på min sag hos Ventilationsvinduet.
Jeg står nu tilbage med den følelse at jeg er blevet snydt. Jeg har ikke modtaget den kvalitet jeg blev lovet ved bestilling hos Ventilationsvinduet.
Jeg venter fortsat på en afklaring af sagen, og håber stadig på at Ventilationsvinduet kommer frem til, at den kvalitet jeg har fået leveret heller ikke er den de ønsker kunderne skal modtage i fremtiden.

dd. 28-01-2020 vil jeg på ingen måder anbefale andre at bestille vinduer/døre igennem Ventilationsvinduet/Horngroup.

28. tammikuuta 2020

Hej Ole,

Du har fuldstændig ret i at håndteringen af denne reklamation ikke har været optimal fra vores side.

Dette har jeg beklaget til dig i direkte mails og du har - efter at vi har talt med store bogstaver overfor vor producent - fået leveret nye dørramme igen igen. Denne gang er jeg overbevidst om at tingene er løst til din tilfredshed. Du har som aftalt fået tilsendt en ny dørbremse, som du selv har tilbudt at montere.

Jeg anser nu reklamationen for afsluttet.

Jeg er glad for at du ser positivt på Ventilationsvindues funktion generelt og håber du får gavn og glæde af produkterne fremadrettet.

Produktchef, Horn Group

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin