Jag ställde några extra frågor i beställningsformuläret, och Linda som svarade visade sig ha all kunskap jag behövde för att känna mig helt säker på mitt köp. Nu har jag dessutom en kontakt via mejl s... Näytä lisää
Aggregatet jag köpt och fått installerat av en ventilationsfirma, dom fick lägga säkert en timma på bristfälliga instruktioner, och vi fick inte till det med att höja eller sänka temperaturen, kontrol... Näytä lisää
Mitt 4e byte av fläktmotor under de 42 år som jag ägt fastigheten. Dock det billigaste av dem alla cirka 20-30% billigare. Tidigare, utan internet, var dessa motorer relativt svåra att hitta, men med... Näytä lisää
Hej, Två saker, - mycket bra produkt, passar perfekt i Nibe F370, men jag klippte lite kortare (typ 25x310mm) och satte in i luftinsläppen i fönstren. Detta för att vi verkar få damm utifrån. Vi f... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi driver en webbshop som erbjuder allt inom ventilation. Här kan du hitta det mesta mellan ventilationsaggregat, köksfläktar, filter, till- och frånluftsventiler och reservdelsfläktar. Dessutom kan du prenumerera på filter om du har svårt att komma ihåg när de ska bytas. Det enda vi behöver veta är vilka filter du använder och vilken adress de ska till - så tar vi hand om hela processen. Är du osäker på vad du behöver? Kontakta vår support så hjälper vi dig vidare!
Industrigatan 14, 56634, Habo, Ruotsi
- 0364404408
- support@ventilationsshopen.se
- ventilationsshopen.se
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Riktigt bra och mycket professionell…
Riktigt bra och mycket professionell service och blixtsnabb leverans
Tack!
Intresserade för kund👍
Mycket hjälp för att laga ett gammalt aggregat men det blev för dyrt så då fick jag hjälp att köpa ett nytt likvärdigt😁👍
Bra produkt och snabb leverans
Bra produkt enligt beskrivning och snabb leverans.
Påsarna känns tunna och det saknas…
Påsarna känns tunna och det saknas tätningslist.

Vastaus yritykseltä Ventilationsshopen
Alltid snabba leveranser
Alltid snabba leveranser, god kvalitet, bra priser och bra personal
Snabbt och smidigt.
Snabb leverans men dålig support
Nja..
Leveranstiden var ordinär men inte lysande, filtren skickades iväg 3 dagar efter att jag beställt dem. Tyvärr var det utdelning till postlåda, avhämtning hos ombud hade varit betydligt bättre. Filtren benämns med Fläktgroups artikelnummer men jag är tveksam till om det är original eller kopior, ingen märkning finns.
Att det gick att hitta rätt filter
Att det gick att hitta rätt filter, det var ju 44 år sedan vår ventilation installerades. Och att det gick så lätt stt beställs och få filtren levererade vid vårt hus. Tack!
Alltid snabb hantering
Snabb leverans med bra instruktion
Bra service och guidning
Bra service och guidning. Väldigt hjälpsam och kunnig personal.