Finn alternativer
Bare svindel og bedrag. Du må betale dyrt for å chatte med falske profiler og svindlere. Det finnes andre alternativer som Cupido, Sukker og hemli me som er seriøse. Denne siden bør du styre unna.
Denne siden er svindel deluxe! En ren svindelmaskin! Alle profilene er falske og det er for godt til å være sant. Damene smigrer deg med komplimenter og flørtemojis i starten. Og når alt kommer til alt, er det ikke mulig å møte noen av damene. Enten så skriver hun "jeg kan ikke møte deg. Jeg får venninner på overnatting". Og så hun andre som avlyste møtet i siste liten. Og å foreslå å bytte over til annen plattform eller Snapchat er også uaktuelt for disse "damene". Dette er et kynisk system og det er lett å være etterpåklok.
Ren svindel. Hold dere unna til en hver pris. Hvis dere ønsker dere en hookup eller casual sex, så får dere det ikke her. Prøv heller Feeld, som er en legitim datingapp for slikt. Det kan selvfølgelig bli ghosting, men hei, det er realiteten. Hvis man graver nok på Feeld eller Tinder, kan man til slutt lykkes.
Derte er ren svindel. Damene er fake, siden er kun ute etter å loppe deg for penger. De er flinke til å trigge deg. Styr unna.
Jeg har en tip for alle menn her.
Hvis du vil vete om den dame du snakker med er ekte, spør de om en selfy med en kaffe kop for eksempel i hendene.
Det klarer de aldri fordi de har bare gamle fake bilder fra annen site.
Da vet du hvem du snakket med og sparer penger.
Bare falske profiler. Som spør om de samme tingene om og om igjen. Unngår å svare på spørsmål ved å stille flere spørsmål. Neste dag er det plutselig svar med betenkelig dårlig norsk ferdigheter og tilsynelatende ingen oversikt over gårdsdagens samtale. En gang spurte jeg om navnet hennes, som jeg allerede hadde fått for noen dager siden. Pga at samtalen var helt merkelig. Og fikk et helt annet navn. Og du kan sende mld hele døgnet. De svarer nonstop. Tydeligvis delt opp skift de som sitter å svarer deg. Og så virker det som om de vet når du går tom for kreditter. For da blusser det opp fristende avtaler som avtar på flekken når de har fått deg til å kjøpe nye kreditter. Understreker med en gang at jeg ikke er der for å chatte noe særlig men for å møtes. Men blir ignorert som om de ikke har lest det jeg skriver.
Det finnes kun fakeprofiler og jeg blir kontaktet gjentatte ganger fra folk jeg har hatt lengre dialog med. Ingen vil utveksle informasjon eller møtes, og de vil alltid skrive mer
Ja, dette er ren svindel, de har en vag beskrivelse om at noen av profilene er fiktive entertainer som ikke kan møtes i virkeligheten og de er merket med hjerteikon i favoritter. dette er ikke sant og det som gjør dette til svindel. Alle profilene er falske og er kunstig intelligens.
Profilbilder er hentet fra (amatør)pornonettsider stort sett fra østeuropa. Ingenforpliktelser.no og vennermedfordeler.no er identiske med voksendater.no, samme profiler, like fake.
Er man ute etter en date, så finner du det ikke på disse sidene. om du ønsker en gøyal chat så er de vel ok.
Jeg ble med for mange måneder siden. Damene er interessert i deg. Jeg har skrevet med flere. Ikke måte på hva de sier om meg. Hvor godt de liker meg. Etter flere uker med daglig skriving foreslår jeg et møte. Da begynner problemene. Nei da får hun venninne på overnatting. Eller hun andre som akkurat den helgen skulle reise bort på besøk til en hun studerte med. Det passer aldri. Enda de damene maser om å møte meg. Flere av de skriver tilbake til meg og da husker de meg ikke. Ennå vi har skrevet sammen i flere uker. Dette er et sted for å ta pengene dine. Scam. 100% juks. Eieren sitter i Tsjekkia samme person har flere andre nettsteder som jukser. Kjedelig for oss som faktisk søker kjærlighet. Jeg har sikkert brukt 3000 kroner på dette stedet. Kunne like godt brent opp pengene mine. Bildene også er ikke fra Norske damer. Jeg har også foreslått å ta samtalene over på mail etter ukesvis med daglig chatt men det vil ingen. Passer aldri. Juks og bedrag. Hold dere langt unna.