Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.
Yritys on vastannut
Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Venlig og god information om behandlingen.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Mit første besøg var forundersøgelsen, hurtigt, nemt og enkelt. Han svarede på de spørgsmål der var og der var slet ingen problematikker.
Mit andet besøg var så selve behandlingen. Jeg kommer ind til sygeplejerske Christina som for nyligt lige har gennemført en specialiseret uddannelse i at fjerne karsprægninger.
Til trods for det er nyligt gennemført kan det IKKE mærkes på Christina. Christina er virkelig dygtig, virkelig kompetent. Hun forklarede rigtig godt hvad hun gjorde osv.
Alt i alt et rigtig godt besøg hos Dansk Venecenter

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Jeg har været til behandling ved Christina. Hun er super dygtig og mega sød. Hun tager sig tid til at forklare det hele under behandling.
Behandling af mine kar var næsten smertefrit. Kan klart anbefales. Super god resultat.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Hurtig og god behandling. Rigtig god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Rigtig god vejledning samt venlige og kompetent personale.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Alt har bare været super godt og trygt
Lige fra forundersøgelse til færdig resultat.
Var henvist pga af for lange ventetider. Mandag forundersøgelse, mandagen efter behandling, der tog max 15 min. Jeg er så tilfreds!!!!

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Det var en rigtig god oplevelse! Meget dygtig og virkelige søde og venlige personale! Tusind tak for den behandling🙏🏻vil helt sikker anbefale og kommer helt sikker igen og igen.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
God behandling, blev oplyst om indgrebet. Sød personale.
Kunne god svie lidt, men hurtig overstået

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Jeg blev talt igennem hele operationen og følte på ingen tid ubehag mere end forventelig.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Den kvindelig læge fra Rigshospitalet var top professionel hold da op hvor var jeg tryg i hendes hænder
Hun fortalte undervejs hvad hun lavede sådan at jeg var helt tryk
Det andet personale var også faglig dygtige
Virkelig et godt hold vi havde i Viborg i lørdags
Kan kun anbefale Viborg med det her professionelle time

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
God oplevelse og kompetente sygeplejersker og læge

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Hurtig og god behandling.
Personalet var søde, og jeg fik svar på alt jeg spurgte ind til, og mere til.
Jeg ved ikke om behandlingen virker som det er forventet endnu, da jeg lige har fået den lavet i dag.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Det gik rigtig fint , ingen ventetid og hurtig overstået operation for åreknuder, uden de store gener .
Der er godt en uge og siden og benene er næsten tilbage til normal.
Tak!!

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Overholdt aftalt tid- hurtig, venlig og effektiv.
Resten må min krop klare.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Efterkontrol efter fjernelse af åreknuder. Jeg kom ind til Martin og han var så arrogant. Han kiggede bare på mig og var helt kold, jeg måtte selv spørge om jeg skulle tage bukserne af og om jeg skulle stille mig op. Hver gang jeg sagde noget tog han mig useriøst og jeg følte mig slet ikke hørt. Jeg gik ud derfra med en rigtig dårlig fornemmelse og en følelse af at jeg ikke blev tjekket ordentligt. Kan ikke anbefale klinikken og slet ikke Martin.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Imødekomme, tryghed, og hurtig og effektiv behandling.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Venecenter var venlige , oplysende om indgreb og følte mig tryg både før og under behandlingen

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Venlig kompetent undersøgelse og behandling😊
Mvh Frederik

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.