Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.
Yritys on vastannut
Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
jeg følte mig godt taget imod og godt behandlet.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
En behagelig forundersøgelse, fik hurtigt en tid til behandlingen af åreknuder.
Behandlingen blev udført meget professionelt, det gav et flot resultat.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Det var smooth og hurtigt med od kommunikation, so man var klar til det, der skulle ske.
IS

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Informativ og meget venlig betjening. Virkede faglig kompetent.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Super god behandling - både til forundersøgelse og under behandling.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Meget kompetente medarbejdere, som er nærværende og skaber tryghed i rolige omgivelser.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Varm velkomst og meget professionelt kirurg og behandler så jeg følte mig tryg.
Stor tak fra mig
Karen Dalsgaard

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Det har været en god oplevelse at bruge jer til min behandling

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Virkelig nærværende dialog lige fra første samtale til booking, forundersøgelse og behandling. Nok for tidligt at vurdere resultatet efter få dage men tror der bliver godt.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Kan kun anbefale Dansk Venecenter, hurtigt og professionelt. Søde mennesker.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Fra den første henvendelse via hjemmesiden til selve behandlingen i klinikken forløb hele processen hurtigt og effektivt. Kommunikation og booking fungerede uden problemer, og jeg blev hurtigt indkaldt til undersøgelse og behandling.
Personalet er både rutinerede og professionelle i deres arbejde. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og behandlingen blev udført med høj faglighed og god omsorg.
Jeg kan derfor varmt anbefale klinikken på baggrund af et meget positivt forløb.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Min behandling gik uden problemer, og personalet var meget søde og hjælpsomme både før, under og efter behandlingen. Jeg følte mig i trygge hænder og forløbet gik som forventet.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Følte mig fra første sekund godt og venligt modtaget på klinikken i Viborg. Både formødet og selve behandlingen gik upåklageligt, og der var en god stemning under hele behandlingen. Personalet er yderst kompetent og professionelt med stor omsorg for min nervøsitet. Selv om det endnu er for tidligt at se det fulde resultat, ser det ud til at det bliver rigtig flot. Jeg kan derfor give min bedste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Dejlig behagelig oplevelse og søde personale.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Det var en super oplevelse. Lige fra tidsbestilling til udførsel. Meget behagelige og kompetente mennesker, og man følte sig fuldstændig i trygge hænder i hele forløbet.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Modern, high-quality treatment and excellent care during treatment, top of the top :)

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Jeg er blevet opereret i begge ben i Herning og jeg har været tryg hele vejen igennem. Den sødeste og mest omsorgsfulde sygeplejerske og dygtig kirurg. Jeg var godt informeret hele vejen igennem operationen som ønsket. Efterfølgende har der været hurtigt svar på mine henvendelser vedr. mine ben. 10/10!

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
de var venlige, hurtige og særdeles effektive.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Fik super hurtigt tilbudt en tid til behandling. Meget venlig og hjælpsom modtagelse på klinikken. Dejligt med hjælp til parkering. Flink sygeplejerske og læge, der udførte behandlingen. Der blev hele tiden oplyst om, hvad der foregik, og spurgt ind til om det var ok.

Vastaus yritykseltä Dansk Venecenter
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.