MEGA ubehagelig oplevelse. Nul respekt for andre mennesker.. vil hverken lytte eller forstå. Min dag var nærmest destrueret efterfølgende. Hold jer væk.. spiller bedre vidende end andre samt Mega arro... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse med ny cykel. Enkel - men super lækker. Kører rigtig godt - både med fodgear og 3 trin. God hurtigt service og imødekommende personale. Og ikke mindst en rigtig god kop kaffe... Näytä lisää
Hvis man er glad for kaffe og cykler, hvilken københavner er ikke det(?), så er Velobarista ikke et dumt sted at hænge ud. Her i corona tiden er det især vigtigt, at støtte de små hyggelige cafeer,... Näytä lisää
Byens bedste by-cykler inkl gratis service for evigt + soft jazz i højtalerne - livet bliver ikke bedre.
sturlasgade 14J, 2300, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg købte for små 3 år siden en herrecykel hos Henrik / Velobarista. Det er uden tvivl den bedste og pæneste cykel jeg har haft.
Endnu har cyklen ikke haft behov for reparation til trods for et par vintersæsoner på bagen. Min cykel er koksgrå og er kun blevet flottere over tid. Den ældes med ynde. Ligesom Michael Laudrup og Indurain.
Men sørg for at købe en god cykellås. Det kan Henrik også hjælpe med.
At købe cykel hos Henrik og Velobarista er ikke en hurtig og effektiv affære. Heldigvis. Det er tværtimod en oplevelse - for livet (hvis man tager garantien bogstaveligt). Og selve cyklen? Den bedste, jeg nogensinde har kørt på. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.
Hyggelig lille cykelbiks som laver simple, holdbare og moderne cykler til rimelig pris. Hvis den pludselig fejler noget, kan man altid svinge forbi og få en go kop kaffe mens den får en kærlig hånd. Ka bestemt anbefales ❤️
Fantastisk produkt
De bedste mennesker står bag Velobarista, altid dejligt at komme i butikken.
En lille perle for den kræsne kvalitets bevidste cyklist. super god service, god kaffe og vigtigst af alt klassiske stilrene cykler i den bedste kvalitet.
Hurtig, god og venlig service.
God kaffe, medium god fusionsmusik i biks.
Jeg er så glad for min cykel, har den stadig!
Købte en cykel hos Velobarista med 2 automatgear for et par år siden, og den kører stadig som smurt. Efter noget tid gik et eger i stykker på forhjulet, men så fik jeg skiftet hele dækket, kvit og frit. Bedste service! Kan varmt anbefales, og så har de efter min mening byens fedeste cykler, med deres enkle udtryk.
Super god service. Altid hyggeligt at besøge Henrik i butikken. God kaffe !
Best bike I’ve ever owned. 5 years old, still runs like the day I got her. I’d say I’ll never buy a bike from anyone else, but looks like I’ll never have to buy another bike, period.
Top service og eneste design i KBH der holder. Elsker min cykel.
Jeg er godt kørende med min anden cykel fra Velo Barista. Den første blev stjålet - så fede er Henriks cykler. Og så er der livstidsservice og god kaffe nede i biksen
Velobarista har et fantastisk produkt. Jeg fandt den sidste cykel jeg nogensinde skal købe! Jeg elsker min cykel. Kan ikke anbefale Velobarista højt nok! Og så har de virkelig god kaffe!
Bedste service og bedste cykel jeg nogensinde har haft. Meget kompetente folk i værkstedet, har ingen problemer haft, og den gratis “livtids” service/forårsklargøring der følger med, er helt genial. Kan varmt anbefale.
Byens bedste cykel handler.
Fremragende service og unikke stel.
Har været så glad for min cykel jeg har købt der.