Velo94 Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Jeg punkterede engang lige i foran efter lukketid, en af drengene som sad i foran og sludrede i solen så mig og signalerede mig komme over, så åbnede han, gav mig et lånecykel og sagde at han ville... Näytä lisää

Var forbi Velo94 første gang i start december, da jeg skulle have skiftet gear på min cykel. Jeg ledte efter et sted, hvor man fik en lånecykel, imens de kiggede på min - og det gør man hos Velo94! M... Näytä lisää

Jeg er SÅ imponeret over Velo 94! 🙌 Jeg kom forbi med min lille elcykel med tykke hjul, som jeg havde købt på en webbutik – og her lykkedes det Matt Jebro at montere både en forsikringsgodkendt lås o... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kunde kaldt retarderet

Jeg fik lavet et meget dyrt tjek af min el-cykel, men gearene bliver ved med at hakke. Jeg har nu været dernede 3 gange efterfølgende, og de hakker mere end nogensinde. De virker flinke, men det undrer mig, at det skal være så svært at reparere gear. Én medarbejder har en mærkelig attitude - hilser ikke og kigger ikke på mig, når jeg hilser. Det var også denne medarbejder, jeg engang overhørte meget højt omtale en anden kunde som retarderet, lige efter hun var gået.

22. maaliskuuta 2022

Hej Sofie

Beklager du først får svar nu, men vi har ikke været aktive her før nu :-)

Beklager hvis dit gear har drillet os, men det er nogen gange svært at juster gear. Grunden er at alle bruger gear forskeligt. Derfor cykler vi ofte en tur med kunderne. Så vi kan se problemet og være sikker på at løse det.

Tænker / håber ikke at en af mine medarbejde har kaldt en kunde for "retarderet". Håber det er taget ud af kontekst eller at min medarbejder er udskiftet :-)

Superservice

Har i to omgange fået superservice, god pris, - tid og - vejledning ved cykelkøb hos Velo 94. TAK!

Tilføjelse 16. maj 2024.
Det var Lennart, som var skyld i den fine anmeldelse, I fik.
Ked af at høre, han ikke er hos jer mere.

12. tammikuuta 2022

Hej Eva

Mvh Carsten velo 94

Køb af EL-cykel

Køb af EL-cykel

Købte en el-cykel efter en usædvanlig god betjening - både under overvejelserne og i selve købet. Der var en rigtig god stemning i forretningen og mange gode råd.
mvh
Lars Müller

18. kesäkuuta 2021

Hej Lars

God cykel, god pris.

Jeg fik en god cykel til en god pris med venlig betejning ovenikøbet.

23. huhtikuuta 2021

Hej Allan

Mvh Carsten Velo 94

These guys are morons bought a lock 🔐 a…

These guys are morons bought a lock 🔐 a very expensive 10 months later it’s broken they blamed me and refused to replace it don’t use them so rude and condescending never give them your money

19. huhtikuuta 2021

Hej Jootz

Beklager du først får svar nu, men vi har ikke været aktive her før nu :-)

Synes du har en lidt hård tone i det du skriver. Men kan godt forstå du er skuffet hvis låsen kun er 10 måneder gammel.

Kom forbi en dag du er i nærheden, så får du en ny lås gratis.

Mvh Carsten Velo 94

Ubehagligt at blive beskyldt for at…

Ubehagligt at blive beskyldt for at lyve. Har købt en cykel og skulle havde været til første syn, men da jeg stort set ikke har kørt på cyklen, ringede jeg til forretning mhp at aftale et nyt tidspunkt for syn. Dette blev afvist af vedkommende jeg talte med da “ folk kommer med allemulige undskyldninger for at få flyttet deres syn”! Der er bare nogle ansatte i cykelforretninger, der burde lære hvordan man taler ordentlig til kunderne, og vide at anklage ‘en for at lyve, er dårlig stil!

24. maaliskuuta 2021

Hej Finn,
Beklager du først får svar nu, men vi har ikke været aktive her før nu :-)

Tænker du har ret og det må du undskylde!. Det er heller ikke normalt at vi afviser kunder på den måde. For et par år siden fik vi nyt system som vi kan tilføje kommentere fra kunder i eller udskyde service :-)

Mvh
Carsten Velo 94