Supersnelle service
Supersnelle service! De bestelde rookmelders, CO melder en het kleine wifi bedieningspaneel waren heel snel binnen.. Snelle service voor een goede prijs!
Bij ons bent u aan het juiste adres voor totaaloplossingen op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor: Veiligheidsopleidingen (BHV, EHBO, Reanimatie, AED, VCA) Verkoop, keuring en onderhoud van AED's, brandblussers en BHV- middelen Advisering en inrichting van uw bedrijfshulpverleningsorganisatie Maatwerkoplossingen
Zonnehof 202, 2632 BM, Nootdorp, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
snelle service met een lach.
spullen snel opgestuurd gekregen, compleet en heel.
Super geregeld
Wat een fijn bedrijf! Met regelmaat komt veiligheidsscholing.nl over de vloer om voor onze zzp'ers een BHV training te geven. Altijd vol energie, vrolijk en up to date wat kennis betreft!
Een absolute aanrader om je goed te laten scholen!
Onze ervaring met veiligheidsscholing.nl is erg prettig.
Duidelijke en overzichtelijke e-learning, en een leerzame en prettige praktijktraining.
Waar bij het vooral extra waardevol was dat er goed werd ingespeeld op de situatie op ons bedrijf en al wat eventuele toekomstige plannen voor praktijktrainingen.
Daarnaast is prijs-kwaliteit verhouding goed op orde.
Dus al met al een fijne samenwerking die wij zeker zullen voortzetten in de toekomst.
Regelmatig worden onze medewerkers in de thuiszorg geschoold door dit bedrijf voor reanimatie en bhv.
Dit doen zij met veel enthousiasme en kennis uit de praktijk!
Het lesmateriaal is van deze tijd en ook hebben we nu mooie verbandkoffers en een AED op kantoor!
Goede service en klantvriendelijkheid en klantgerichtheid
Snel geleverd, netjes opgehangen en redelijk geprijsd.
goede ervaringen gehad met het bedrijf. Een klantvriendelijke en snelle service gekregen.
Daarnaast ook erg meedenkend richting de klanten toe.
Overal dus erg tevreden en zeker aan te bevelen!
Mijn oude rookmelders waren vergeeld. Ik vond het ook moeilijk om de batterijen te vervangen. Ik ben heel blij met de nieuwe rookmelders die door Veiligheidsscholing zijn geïnstalleerd. Ik kan Veiligheidsscholing echt aanbevelen, kundige mensen die ook tijd nemen om e.e.a. uit te leggen.
Helemaal geweldig ,ze zijn snel en belangrijk ook goed
Erg leuke en interessante BHV cursus gehad. Leuk ook die voorbeelden uit de praktijk. De instructeur werkt zelf op de ambulance. Dankjewel Kevin
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.