Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke cadeaus voor veel gelegenheden. Prijzen zijn zeer betaalbaar als je "even" een leuke attentie wilt opsturen: inclusief kaartje en verzendkosten. Heel vaak aanbiedingen met korting als je e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het pakketje werd niet geleverd, hierop hebben ze gelijk een nieuw pakketje verzonden. Post nl deed ook lang over het volgende pakketje en leek erop dat deze ook niet geleverd werd. Ze wilden al bijna... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Karkkikauppa
  3. Suklaatehdas

Yrityksen kirjoittama

Een cadeau versturen was nog nooit zo leuk en lekker, want een verrassing laten bezorgen door Veel Liefs is altijd een feestje. Wil je jouw ontvanger verrassen met wat lekkers door de brievenbus? Neem dan eens een kijkje in ons verrukkelijke assortiment. Chocolade harten, luxe bonbons, kleurrijke snoepdoosjes of wat anders lekkers? We verpakken het in een feestelijk doosje dat door iedere brievenbus past. Een cadeau per post is dus geen probleem. Voor deze momenten komen de brievenbus cadeaus van Veel Liefs goed van pas!

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vertraagde bezorging

Ik kende veelliefs al, maar deze ervaring was erg teleurstellend. Woensdag eind middag besteld, aangegeven bezorging vrijdag ivm verjaardag zondag die niet doorging ivm ziekte. Uiteindelijk werd het pas dinsdag daarna bezorgd. De inhoud van het pakket was dik in orde, maar de vertraagde bezorging erg jammer. Na het wat algemene antwoord van de klantenservice heb ik het er maar bij gelaten tot dit verzoek om beoordeling.

15. huhtikuuta 2026
Veel Liefs-logo

Vastaus yritykseltä Veel Liefs

wat super jammer, ik zie inderdaad dat het pakket bij ons op tijd verwerkt is en de deur is uitgegaan maar bij de post traag verwerkt is Aangezien er zondag en maandag geen post bezorgd wordt, vertraagd het dan al snel naar dinsdag, super jammer! fijn dat de inhoud van ons in elk geval dik in orde was, vr groet! Mylene, team Veel Liefs

Leuke verrassing

Al meerdere keren besteld hier, voor een prima prijs een leuke verrassing voor een jarige of zieke. Deze keer helaas problemen met de verzending, na een mailtje werd dit direct opgelost. Dus nog steeds erg tevreden, foutje moet kunnen

11. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Leuk brievenbus pakketje met heerlijke…

Leuk brievenbus pakketje met heerlijke snoepjes of chocolade ,mooi kaartje erbij ,voor mooie prijs, ik heb al heel wat mensen blij gemaakt met zo'n pakketje van veel liefs

3. maaliskuuta 2026
Veel Liefs-logo

Vastaus yritykseltä Veel Liefs

dank je wel voor het fijne compliment!

Saanut 4/5 tähteä

Leuke cadeau's om te versturen

Leuke cadeau's om te versturen. Passen altijd door de brievenbus. Het is jammer dat de favoriete Liqor 43 bonbons uit het assortiment zijn verdwenen en ook de donut en taartpuntje bonbons. Deze hadden ze beter in het vaste assortiment kunnen opnemen want die waren zeer populair bij de mensen om me heen.
Helaas versturen ze via Postnl en komen de brievenbuspakjes vaak te laat..maar als het echt mis gaat dan is de klantenservice van Veel Liefs altijd zeer hulpvaardig.

19. kesäkuuta 2025

Leuke site

Leuke site , geen gedoe, bestellen, kaartje erbij en je hebt een leuk cadeau voor iemand voor een goede prijs. Tot nu toe ook op tijd bezorgd .

24. huhtikuuta 2025

Teleurstelling

Het product zag er fantastisch uit, precies zoals ik me had voorgesteld.
Helaas was de chocoladereep gebroken (in meerdere stukken) waardoor ik teleurgesteld was in mijn aankoop.

28. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin