Saanut 5/5 tähteä

I've bought from Vedalila many times and am very satisfied. The shipping is swift and the products always as shown and described on their webshop. Thanks for good service :)

Saanut 5/5 tähteä

Alltid trygg och nöjd när jag handlar från Veda Lila i Stockholm. Mitt val då det gäller ayur vediska produkter och konslutationer sen mer än 30 år tillbaka. Veda Lila har funnits i Stockholm långt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

🕊🌿🌱🕯️Hej på er🌸 Jag känner att jag kan lita på Veda Lilas naturliga och äkta varor. Tycker också att det jag köper kommer fram till mig inom rimlig tid. Vänlig hälsning Vonna🪷

Yrityksen tiedot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ayurveda sedan 1988. Butik i Stockholm och webbshop. Ayurvediska konsultationer, kurser och behandlingar.

4,7

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ger ett toppbetyg

Ger ett toppbetyg, inget krångel alls.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Veda Lila

Tack snälla Åsa för ditt toppbetyg! 💚 Så fint att höra att allt fungerade smidigt – det betyder mycket för oss 🙏

Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans av produkter med bästa…

Snabb leverans av produkter med bästa kvalité. Har den bästa Ghee. Hade gärna sett mer info om vissa produkter i webbshoppen, allt annars toppen!

27. joulukuuta 2025

Tack Ewa för din fina feedback! 💚
På grund av Livsmedelsverkets regler kan vi tyvärr inte alltid dela all information. Så glad att du uppskattar den snabba leveransen och kvaliteten – och att vårt ghee är en favorit!
Vi tar med oss din synpunkt om mer produktinfo. Tack!

Saanut 4/5 tähteä

Bra produkter som jag egentligen vill…

Bra produkter som jag egentligen vill ge en 5:a, men förpackningarna verkligen stinker av parfymerad rökelse (alltså inget som jag beställt) på ett extremt sätt. Efter att ha ställt in förpackningarna i mitt skafferi så luktar det rökelse där inne och det är inget jag önskar. Samma sak i min bil. Lät lådan produkterna låg i ligga kvar i bilen och nu luktar den som en rökelsefabrik.

26. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Veda Lila

Tack Sebastian för att du delar med dig – vi förstår verkligen att det kan upplevas störande.
Vi gör vårt bästa för att separera rökelser från övriga produkter, men doften kan tyvärr sitta kvar. Alla våra rökelser är helt naturliga, utan artificiella ämnen, och doften brukar försvinna efter någon dag.
Vi hoppas att det har gjort det även för leveransen du fick, och tar med oss din feedback för att bli ännu bättre. 🙏

Veda Lila is best!

Veda Lila is always doing great! Love there products and service!

26. maaliskuuta 2025

Thank you, dear Eva Kerstin, for taking the time to share your comment 🙏

Saanut 4/5 tähteä

Köp av ett par hålglasögon

Jag köpte ett par hålglasögon via Veda-lilas webshop. På aktuell beställningssida fanns en beskrivning om hur man använde dem. Det var lätt att beställa och affären var snabb och smidig. Glasögonen kom hem välpaketerade. Dock fanns det ingen källa till påståendet om synförbättring. Priset för glasögonen upplever jag lite högt eftersom det finns liknande glasögon till försäljning på andra sidor till billigare pris. Det säger förstås inget om kvaliteten på dem som de säljer. De jag köpte känns stadiga och bra. Jag valde Veda lila för att de verkade sätta kundens behov i första rummet.

16. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tack Charlotte för din kommentar och hoppas ❤️

Bra kvalitet

Produkter av bra kvalitet plus snabb leverans. Har även mängdrabatt.

25. lokakuuta 2025

Tack AnnCatrin ❤️

Impeccable service

Impeccable service, amazing Ayurvedic products. Kudos to Ruthi and all her wonderfully helpful staff 🙏

26. lokakuuta 2025

Tack fina Akos ❤️

Fina varor

Fina varor, det ekologiska kamomillteet var exempelvis av mycket hög kvalitet. Snabb frakt.

26. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Veda Lila

Tack Sofia ❤️ Så roligt att höra!

Toppen!

Alltid supersnabb leverans, väl paketerat. Framförallt så motsvarar produkten mina förväntningar helt och fullt.

26. elokuuta 2025

Stort Tack för att du skrev Lena-Maria ❤️

Saanut 5/5 tähteä

Det bästa förteget på nätet

Det bästa förteget på nätet, alltid perfekt service, genuint utbud av äkta varor, snabb leverans, enormt service inriktad⭐️⭐️⭐️

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Veda Lila

Tack Johanna vad berörda vi blir att läsa din kommentar ❤️

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin