Onprofessioneel en onvriendelijk. Ik heb online een offerte aangevraagd. Er werd beloofd dat er binnen 24 uur contact met mij zou worden opgenomen, maar dat is niet gebeurd. Uiteindelijk moest ik z... Näytä lisää
Super goede ervaring met Vechtdal vloeren. Vanaf het eerste contact in de offertefase totdat de laatste strook pvc is gelegd, super! Op vragen wordt snel gereageerd, zaken aanpassen is ook geen prob... Näytä lisää
Na super fijne gesprekken uitgekomen op de vloer die wij mooi vinden. Helaas vanuit onze kant zat er iets vertraging op wanneer ze zouden kunnen leggen, maar dankzij de flexibiliteit van VechtdalVloer... Näytä lisää
De jongens van Vechtdal vloeren denken leuk en creatief mee in oplossingen. Hierbij was mijn aanspreek punt Leon vanuit de showroom en is die samen met Sarkis gekomen om het te leggen. Al met al een g... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Vechtdal Vloeren gaan we altijd voor het beste resultaat. We zijn geen prijsstunter, maar leveren vakmanschap en kwaliteit. Via onze calculator bereken je online direct je prijs en we komen graag bij je thuis om de opdracht te bespreken.
Bruchterweg 63a, 7772 BG, Hardenberg, Hollanti
- 0523-745817
- info@vechtdalvloeren.nl
- vechtdalvloeren.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vakkundig en servicegericht
Vroeg in de ochtend kreeg ik een berichtje van de legger dat hij ziek was dus niet kwam.
Omdat we met een hele strakke planning zaten heb ik Simon gevraagd dit op de lossen.
Dezelfde middag kwam er 2 man sterk om de vloer dicht te smeren en te egaliseren.
De volgende ochtend kwamen de 2 zelfde zeer nette en vriendelijke leggers weer terug om de pvc vloer te komen leggen/plakken.
Het eindresultaat is geweldig.
Dus van mij een dikke 10 voor vakkundigheid en service.

Vastaus yritykseltä Vechtdal Vloeren
Wat zijn wij blij met onze nieuwe…
Wat zijn wij blij met onze nieuwe vloer!! :) vakmanschap straalt er van af. Chapeau mannen van Vechtdalvloeren!! Aanrader…. als je een vloer wilt laten leggen door deze mannen.

Werk en communicatie
De daadwerkelijke reparateur heeft prima werk geleverd. Echter verliep de communicatie met vechtdalvloeren een beetje stroef. Ik werd gebeld door een ander bedrijf, ik had niet in de gaten dat die vanuit vechtdalvloeren werkt. Om een voorbeeld te noemen.

Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Vakmannen zijn het.
Denken met je mee.

We zijn heel tevreden
We zijn heel tevreden. Karel is een harde werker met kennis van zaken. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en het resultaat top!

Vastaus yritykseltä Vechtdal Vloeren
Vechtdal Vloeren levert fantastisch werk!
Hele prettige ervaring met Vechtdal Vloeren! Fijn in communiceren, helder. Adviseren en denken mee. En natuurlijk het belangrijkste; ze leveren prachtig werk. We zijn uitermate tevreden over het gelegde pvc visgraat. Het ziet er fantastisch uit! Bedankt!

Geweldige communicatie en service
Super blij met de service en de vloer ligt er heel mooi in. Heel veel hulp gehad om te achterhalen welke vloer bij ons beneden ligt zodat we boven hetzelfde konden plaatsen. Communicatie was echt top, alles van tevoren netjes aangegeven en tijdens het leggen alles goed voorbereid en hele vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

Vechtdal vloeren: aanrader
Vechtdal vloeren heeft een overzichtelijke website en Simon laat op Tiktok zien hoe hij te werk gaat. Weken van te voren de maten genomen en de (oude) vloer geïnspecteerd en toen een afspraak gemaakt om de werkzaamheden in te plannen. De nieuwe vloer is netjes gelegd en er wordt meegedacht inzake afwerking. Ik kan Vechtdalvloeren aan een ieder aanbevelen.

Goed werk geleverd
Goed werk geleverd. Zijn tevreden met een mooi gelegde vloer.
Jongens zijn vriendelijk en werken netjes.

Prima service en kwaliteit/prijs
Prima service en kwaliteit/prijs. Communicatie mag wat mij betreft iets duidelijker.

Vastaus yritykseltä Vechtdal Vloeren
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Vakmannen!!

Vastaus yritykseltä Vechtdal Vloeren
Wij zijn zeer tevreden over Vechtdal…
Wij zijn zeer tevreden over Vechtdal vloeren.
Erg netjes en goed afgewerkt.
Echte aanrader. 👌