Banner for Vechtdal Schroeffunderingen

Vechtdal Schroeffunderingen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle hulp en goed tewoord gestaan. Installatie is prima zelf te doen. Verlengstukken die we achteraf niet nodig hadden, omdat de palen niet verder de grond in gingen, konden gemakkelijk terug.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering prima kwaliteit en goed advies.palen zijn eenvoudig te monteren. Handmatig indraaien vraagt wel enige kracht, twee man voor nodig.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een set besteld om handmatig de schroefpalen in te draaien, maar na overleg besloten we toch om een machine te huren. Dit werd ter plekke geregeld voor mij en het gereedschap om de palen handm... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er wordt snel gereageerd op vragen via whatsapp en goed meegedacht. De bestelling stond keurig op tijd klaar en wij werden netjes geholpen. Gewoon prima service en contact!

1. Rakennustarvikkeet

Tietoja yrityksestä Vechtdal Schroeffunderingen

Yrityksen kirjoittama

Vechtdal Schroeffunderingen Logo

Vechtdal Schroeffunderingen is dé expert in duurzame en innovatieve funderingsoplossingen met schroefpalen. Wij leveren hoogwaardige schroefpalen die perfect zijn voor uiteenlopende projecten, zoals het plaatsen van veranda’s, tuinhuizen, zonnepanelenopstellingen, en nog veel meer. Onze schroeffunderingen staan bekend om hun eenvoudige installatie, zonder gedoe met graafwerkzaamheden of betonstorten. Dit bespaart tijd, energie en beperkt de impact op het milieu.

Vechtdal Schroeffunderingen Favicon Wat ons onderscheidt, is onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een compleet assortiment, variërend van doe-het-zelf pakketten voor de handige klusser, de verhuur van professionele machines voor grotere klussen, tot het laten installeren van schroefpalen door een ervaren partnerinstallateur. Wij staan altijd klaar met persoonlijk en deskundig advies, zodat je zeker bent van de beste schroeffundering voor jouw specifieke situatie.

Vechtdal Schroeffunderingen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Onze schroefpalen zijn duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan tientallen jaren mee. Met snelle levertijden en scherpe prijzen bedienen wij elke klant, groot of klein, of het nu gaat om een kleine tuinopstelling of een groot bouwproject.

Kies voor Vechtdal Schroeffunderingen en bouw met vertrouwen met onze schroefpalen!

Onze bezorgbelofte

Kaikki arvostelut

123 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede advies

Goede advies, levering volgens afspraak en Goede spullen

2. maaliskuuta 2026

Beste Richard,

Dank je voor je review! Mooi dat het advies, de levering en het materiaal naar wens waren.

Levering en klantenservice

Levering binnen 2 dagen, na contact over het ontbreken en een wijziging van product binnen een dag een nieuwe oplossing en de levering. Uitstekende klantvriendelijke service!!

26. helmikuuta 2026

Beste Roland,

Wat een fijne review, dank je wel! Soms loopt er iets anders dan gepland, maar dan doen we er alles aan om het snel goed op te lossen. Mooi dat dit zo voor je heeft gewerkt!

OERDEGELIJK…

Alles vlot verlopen en OERDEGELIJK materiaal. Gebruik ik zeker weer!

11. helmikuuta 2026

Hoi Joe,

Leuk om te lezen! Mooi dat alles vlot is gegaan en het materiaal goed bevalt. Daar bouwen we graag op verder 😉

26. helmikuuta 2026

Beste Bert,

Top om te horen dat je bestelling snel binnen was! Veel succes met je project.

24u service

De materialen waren binnen 24u besteld en geleverd, ook goed advies gekregen via WhatsApp.

Ofwel top bedrijf wat service hoog heeft staan.

24. helmikuuta 2026

Beste Ellen,

Wat een mooie woorden, dank je wel! Fantastisch dat alles binnen 24 uur geregeld was en dat het advies via WhatsApp goed van pas kwam. Service staat bij ons inderdaad hoog op de lijst, fijn dat je dat zo hebt ervaren!

Snelle levering, goede support

Snelle levering, goede support vooraf, tijdens en achteraf. Zeer tevreden.

23. helmikuuta 2026

Beste Pieter,

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat je onze ondersteuning vóór, tijdens en na je bestelling zo hebt ervaren. Daar steken we graag onze energie in.

23. helmikuuta 2026

Beste Stefan,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel geleverd is.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en duidelijke…

Snelle reactie en duidelijke communicatie

16. helmikuuta 2026

Beste Erik,

Dank je voor je review en voor het huren van de indraaimachine! Fijn om te horen dat je onze snelle reacties en duidelijke communicatie waardeert.

Graag tot een volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Wat een verbetering zou kunnen zijn dat ze ook losse boutjes en moertjes erbij zouden verkopen voor op de toebehoren t.b.v. de schroefpalen. Nu moet je die weer elders halen.

Beste Martijn,

Bedankt voor je review en je duidelijke feedback. Goed om te horen dat de levering snel en correct is verlopen.

Je opmerking over losse bouten en moertjes is een goede suggestie. We begrijpen dat het prettig is om alles in één keer mee te kunnen bestellen. We nemen dit intern mee om te kijken of we dit in de toekomst beter kunnen faciliteren.

Saanut 5/5 tähteä

Prima service en snel antwoord op een…

Prima service en snel antwoord op een vraag.

Vastaus yritykseltä Vechtdal Schroeffunderingen

Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je vraag snel beantwoord was en dat je onze service als prettig hebt ervaren. We houden ervan om snel te schakelen, zodat jij weer verder kunt met je project.

Graag tot een volgende keer!

Goede communicatie

Goede communicatie, perfecte levering.

9. helmikuuta 2026

Beste Dylan,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de communicatie goed verliep en dat de levering helemaal naar wens was.

We staan bij een volgend project graag weer voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Bedankt voor de vlotte levering

Bedankt voor de vlotte levering .
En de koerier verantwoordelijke super vriendelijk .

Beste Danny,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de levering soepel verliep en dat de koerier zo vriendelijk was. Zo zien we het graag.

Goed te woord gestaan

Goed te woord gestaan, snel gehandeld en behulpzaam.

4. helmikuuta 2026

Beste Yme,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je je goed geholpen voelde en dat alles snel geregeld kon worden. Daar zetten we ons graag voor in.

Saanut 5/5 tähteä

Het product was zoals beschreven

Het product was zoals beschreven. Voldeed aan alle verwachtingen. En een snelle levering. Vriendelijke chauffeur.

2. helmikuuta 2026

Beste Wannes,

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat het product volledig aan je verwachtingen voldeed en dat de levering vlot is verlopen.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke website

Duidelijke website. Snelle levering

16. tammikuuta 2026

Beste Arco,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je makkelijk je weg kon vinden op onze website en dat de levering snel is verlopen. Zo maken we het graag zo eenvoudig mogelijk.

We staan bij een volgende klus graag weer voor je klaar!

Op tijd

Op tijd, vriendelijk en behulpzaam.

9. joulukuuta 2025

Beste Guido,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd is verlopen en dat je het contact als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren.

We staan bij een volgende klus graag weer voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, vriendelijke chauffeur!

3. joulukuuta 2025

Beste C. Koolloos,

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat de levering snel was en dat de chauffeur een positieve indruk heeft achtergelaten.

We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

Goed product

Goed product. Snelle levering. Top

1. joulukuuta 2025

Beste Dieter,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over het product en dat de levering zo vlot is verlopen. Daar doen we het voor!

Veel succes met je project en graag tot een volgende keer.

Beste Bart,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de vlotte en correcte service en levering.

Hopelijk tot een volgende keer!

Vechtdal Schroeffunderingen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin