VDN Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Dit nederlandse familiebedrijf is echt super! Ik kocht twee jaar geleden hun prachtige mocapot en iedere ochtend wanneer ik koffie zet ben ik weer blij ermee. Hij ziet er met intensief gebr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 2 producten gekocht bij VDN die naast elkaar komen te hangen. Daarvoor is het belangrijk dat de houtsoort een gelijke tint heeft. Verschillende producten hebben ze bij VDN voor mij uit de verpa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op zoek naar een nieuwe dubbelwandige theepot kwamen we op jullie site terecht. Deze is uitnodigend en informatief. Daarom bij jullie besteld. We zijn blij met het model en de theepot is zoals we verw... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet

Yrityksen kirjoittama

Aanbieder van kwalitatief keukengerei voor de serieuze kok!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Supermooi materiaal en een geweldige service!

Supermooi materiaal en een geweldige service. Wij hebben meerdere keukenmaterialen van VDN aangeschaft en deze bevallen geweldig. Daarnaast onlangs contact gehad met Kees van VDN, en ik moet zeggen dat ik zelden zo'n klantvriendelijke benadering heb ervaren. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

28. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä VDN

Hi Berry, bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen!

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige theepot, koelt wel te snel af..

Snelle verzending. Maar de prachtige dubbel dikwandige theepot valt tegen, we zijn theedrinkers, de hele dag door... en dachten dat deze pot langer op temperatuur zou blijven, we hebben er zelfs een theemuts opgezet… helaas.. koelt echt te snel af.. helaas. Ben bang dat het aan mijn inschattingsfout ligt, het is natuurlijk geen thermoskan. Voor kruidenthee drinkers perfect.

17. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Bedankt voor de review en je compliment over de snelle verzending. Je hebt helemaal gelijk: onze theepot is geen thermoskan, maar houdt de thee wel langer warm dan een enkelwandige theepot. Voor intensieve theedrinkers zoals jou kan dit wellicht niet voldoende zijn. We hopen dat je er alsnog van kunt genieten, bijvoorbeeld voor kruidenthee of kortere momenten van gebruik. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Goede ervaring!

-Bestelling op tijd gekregen
-Fijne glazen

14. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Bedankt voor de review, Jelmer! Fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Nog veel plezier met de glazen.

Snelle levering.

Goed product. Doet precies wat beloofd wordt

27. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Fijn om te lezen, Margriet. Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te schrijven!

Saanut 5/5 tähteä

Vlugge response van klantendienst en…

Vlugge response van klantendienst en snelle levering

27. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat alles goed en vlot is verlopen. Geniet van de bestelling! :)

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, correcte levering. Product voldoet aan verwachting.

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Bedankt voor de review, Marc!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige koffieglazen binnen 1 dag…

Prachtige koffieglazen binnen 1 dag geleverd. Deze 250 ml.glazen zijn vaatwasserbestendig en liggen prettig in de hand.

16. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Goed om te lezen dat de glazen bevallen! Bedankt voor de review.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne theepot. Netjes geleverd.

Fijne theepot. Lekt niet bij het inschenken. Blij mee. Netjes geleverd.

9. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Goed om te lezen, José. Bedankt voor de moeite om deze review te schrijven!

Top-messen van VDN

Snelle en correcte levering! Bestel ik zeker nog terug.

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Hi Arras, bedankt voor deze mooie review. Hopelijk snel tot ziens!

Quality Whetstones

I bought several whetstones from VDN (1000/6000 grit). I enjoy these products and ended up gifting them to family and friends. They tend to last for a long time and they are a sharp knife's best friend.

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Thanks for this great review, Ziad! Glad to see all went well!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, wou er graag een bedank kaartje bij hebben en daarom even contact met hen gehad. Keurig geschreven kaartje hebben ze er bij gedaan en volgende dag al bezorgd. Kortom erg tevreden

22. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä VDN

Bedankt voor de review Willeke. We doen graag wat extra voor klanten. ;)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin