Super fijne ervaringen bij van der Garde in Duiven eerst een tafel en stoelen en de overkapping besteld en later nog een loungeset beide keren super fijn geholpen door Bart - Jan. Alles werd precies g... Näytä lisää
Super snelle service. Kocht Hartman stoel, wilde hocker erbij, vond die en, hoewel de bevestiging sprak over levering binnen 3-5 werkdagen, werd hij al 2 dagen na de bestelling, en ook nog eens op zat... Näytä lisää
Op zoek naar tuinstoelen; in de winkel (Apeldoorn) ruime keuze in kwaliteitsspullen,alles uit te proberen en ook combinaties van verschillende stoelen bij "ons model" tafel (die hadden we vorig jaar a... Näytä lisää
Voor mijn ouders een tete a tete bankje voor hun 60 jarig huwelijk aangeschaft. Deze stond boven in de showroom in Apeldoorn. Aangezien mijn ouders minder mobiel zijn heeft de medewerker het bankje n... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Geweldige service, kwaliteit, en een uitgebreide showroom
Wij zijn bij ban der Garde in Opheusden geweest en zijn heel erg goed geholpen door Peter. Wat een top service, en meedenkend en ook tijd voor een babbeltje met koffie. We zijn geslaagd voor een tuinset en de luxe lamellen overkapping.
Er staat heel veel in de showroom om te bekijken en uit te proberen. Echt een geweldige zaak en top service....en kwaliteit.
Wij raden echt van der Garde aan met *****
De bezorgdienst is erg goed en verzorgd. En het klusbedrijf met 4 man om de lamellen overkapping te zetten waren echt geweldig. Met een goed uur stond de lammelen overkapping. Wat een toppers.
Uitstekende kwaliteit voor prima prijs
Snelle levering, uitstekende kwaliteit
Prima geregeld allemaal
Prima geregeld allemaal, goede communicatie en mooie spullen
Geen problemen met bestellen
Geen problemen met bestellen, juiste informatie ontvangen en snelle levering. Vriendelijke bezorger, alles top👍.
Goede uitleg
Goede uitleg, korte levertijd. Bij hernieuwd bezoek werden we herkend. De mensen die er werken hebben hart voor de zaak. Goede kwaliteit!
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel die met je meedenken. Prijs/kwaliteit is goed!
Goede ontvangst
Goede ontvangst, perfect geholpen door Peter Doornenbal in Opheusden. Meer dan op tijd de bestelling geleverd. En bij navraag direkt positieve reactie op onze vraag. Petje af!
Stoelen zitten heerlijk
Stoelen zitten heerlijk, goede steun in de rug. Daarnaast goede service en snelle levering.
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Correct en op tijd bezorgd.
Goede service, goede sets
In Apeldoorn heel goed geholpen. Heb daar een loungeset en eettafel met 6 stoelen gekocht. Duurde natuurlijk wat langer, maar ze nam alle tijd. Kreeg nog koffie. Omdat onze veranda nog niet klaar was, mochten de sets wat langer in hun magazijn staan. Toen het nog wat langer duurde, was dat ook geen probleem. En toen de sets 1 week later na aankoop, in de aanbieding kwamen, ging ik terug naar ze, en kreeg ik ze ook voor de kortingsprijs. Keurig geleverd, mankeerde niks aan. Dus top!
Tuinmeubelen voor nieuwe woning in Spanje.
Tuinmeubelen gekocht voor onze nieuwe woning in Spanje. Oplevering van de woning was vertraagd, gekochte meubelen zonder meerprijs langer opgeslagen door Van der Garde. Meubels in Zuid Spanje geleverd op de (later) afgesproken datum.
Meubels perfect verpakt, zonder enige beschadiging aangeleverd. Top!
Es war alles super
Es war alles super. Von der Beratung bis hin zur Lieferung war alles sehr zufriedenstellend. İch kann nur 100% empfehlen dort nach den passenden Möbeln zu schauen. İmmer wieder gerne.
Omdat het doet wat word beloofd.
Bij de levering was een beschadigde…
Bij de levering was een beschadigde stoel. Na melding werd deze enkele dagen later omgeruild.
Kwaliteit en aandacht
Warm ontvangst, uitgebreid assortiment, mooie kwaliteit, veel tijd en aandacht en goede adviezen en tips.
Na een zeer moeizame levering door Van…
Na een zeer moeizame levering door Van de Hoef Logistiek Ede kreeg ik een loungetafel met een barst in het keramiek blad.
Daarna door Van der Garde perfect opgelost en door de eigen bezorging prima op de afgesproken tijd een nieuwe tafel gebracht en de ander weer mee teruggenomen.
top service snelle levering
top service snelle levering
aardige bezorgers ook voor de aankoop telefonisch goed te word gestaan al met al een goede ervaring van ons 5 sterren
Prima set en correcte levering
Prima set en correcte levering. We zijn er heel blij mee.
Parasolvoet met wielen
Prima product makkelijk in elkaar te zetten.
Prettig geholpen in mooie showroom
Ik zocht een specifieke afmeting van een parasol. Van de Garde was een van de weinigen die wel te kunnen leveren alleen was die toen niet op voorraad. Maar ze hebben me goed geholpen door een soortgelijk exemplaar te showen en mij een aanbod te doen voor parasol+hoes+verrijdbare voet tegen een goede prijs. Hij werd ook nog bezorgd. Super blij mee.