Als iemand ons zou vragen om een correcte en gedreven makelaar voor te stellen, zouden wij geen moment twijfelen om KJell De Ridder, De Vos Vastgoed, aan te raden. Zijn professionele, eerlijke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben zeer goed ervaring met deze makelaar en vooral dank aan dhr Kurt Bral voor super netjes regelen van alle zaken vanaf bezoek tot sleutel overdraagt. Wij raden zeker aan iedereen. Heel eerl... Näytä lisää
Alleen maar positieve ervaringen met Vastgoed Devos uit Gooik. Bjoke en haar team hebben voor mij reeds meer dan 5 panden verkocht, waarvan sommigen niet echt evident waren. Maar steeds even gedreve... Näytä lisää
- Kiinteistönvälitystoimisto
- Vuokra-asuntovälittäjä
- Kiinteistön arvioija
- Kiinteistönvälittäjät
- Kiinteistökonsultti
Yrityksen kirjoittama
Sinds 1978 begeleidt Vastgoed De Vos verkoop- en verhuurtransacties in vastgoed. Bovendien houden wij als rentmeester uw investeringseigendom in topconditie.
Dorpsplein 1, 9940, Evergem, Belgia
- 09/258.13.13
- info@vastgoeddevos.be
- vastgoeddevos.be
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Geen reactie van dit kantoor
Ik heb 1 maand geleden 2 appartementen gaan bezoeken op de grote markt in zelzate, de makelaar ging mij meer informatie bezorgen qua syndicuskosten enzovoort. Maar zelfs na een telefoontje om te vragen of ze mij niet vergeten zijn krijg ik geen reactie. Rare manier om een potentiële koper te behandelen.
Ik wil Steffi Vanhecke hartelijk…
Ik wil Steffi Vanhecke hartelijk bedanken voor haar goede werk en haar prettige houding. Dankzij haar hebben we ons droomhuis kunnen kopen.
Ik ben heel waardevol en met een heel…
Ik ben heel waardevol en met een heel positief gevoel, alle nuttige info ontvangen en uitgelegd .
Altijd correct in het beheren van het…
Altijd correct in het beheren van het vastgoed,en stipte opvolging van lopende zaken.Top !
Prima samenwerking
Prima samenwerking, de verkoop van de woning is van begin tot eind zo goed als vlekkeloos verlopen. Vastgoed De Vos is een professionele firma, en zeker aan te raden.
Verkoop Hulleken 26 Evergem
Correcte service en ondersteuning over het ganse verkooptraject.
Afspraken steeds op tijd , dossier volledig en vriendelijke sfeer in de communicatie.
Ik kan enkel positieve zaken vertellen over de verkoop.
Ik ben diep geschokt door een bericht…
Ik ben diep geschokt door een bericht dat de eigenaar van deze zaak onlangs op social media plaatste. In zijn eigen woorden beweerde hij dat “migranten enkel kunnen stelen” en meer schade dan waarde zouden brengen. Dit is niet alleen een grove generalisatie, maar pure racistische haatspraak.

Vastaus yritykseltä Vastgoed De Vos
Professional, Friendly, and Truly Helpful!
I had a great experience working with Immo Agency (vastgoeddevos.be) during my apartment search. Although I didn’t end up securing the rental, the team went out of their way to keep me informed and share other available listings. Their professionalism, responsiveness, and friendly approach truly left a lasting impression. All my questions were answered promptly, making the process smooth and personalized. I highly recommend them for anyone looking for a hassle-free property search. Thank you!
Goede service en vlotte medewerker
Het kantoor staat altijd paraat om te helpen en zeer vlotte communicatie en service.
betrouwbaar professioneel immibiliënkantoor
Opnieuw zeer tevreden van de dienstverlening van het Immobiliënkantoor De Vos te Evergem bij de verkoop van een woning.
M. Kjell De Ridder is een zeer actieve makelaar die steeds klaar staat om eender welke vraag professioneel te beantwoorden.
Gemaakte afspraken werden steeds nagekomen en wij werden regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Kort samengevat : wij werden door Kjell op een zeer professionele manier begeleid en zeer vlot (zorgeloos voor ons) naar de verkoop van de woning toegebracht.
Dank hiervoor, Erwin en Nadia de Clercq
Steeds een heel professionele…
Steeds een heel professionele begeleiding en dit toch in een familiale sfeer.
Top

Verkoopsprocess appartement
Zeer goede ervaring gedurende het verkoopsprocess.
Effectieve feedback wat betreft dokumenten en attesten.
Zeer behulpzaam tijdens de eerste verkoopscontacten.
Assistentie en raadzaamheid tijdens opmaak van de compromis.
Professioneel beheer bij overdracht nutsvoorzieningen aan de nieuwe eigenaar.
Mevrouw Steffi Vanhecke was de persoon die ons begeleid heeft gedurende het verkoopsprocess.
De vertegenwoordigster van het…
De vertegenwoordigster van het agentschap, Steffi Vanhecke is een vriendelijke en vlotte dame, die reeds bij de eerste kennismaking vertrouwen inboezemt.
Zij was ook accuraat.
Gedurende het ganse traject blijft die indruk meegaan, zodat het vertrouwen blijft.
Zij gaf ook steeds gevolg aan inhoudelijke vragen of verzending van documenten, indien opgevraagd door mij.
De verkoop is tot tevredenheid afgesloten.
In cijfers uitgedrukt zou ik haar ruimschoots een 8 bezorgen.
Aankoop appartement
Heb een appartement aangekocht bij immo Devos Evergem na een paar ongewone problemen door de vorige eigenaar, hebben zij samen met mij naar oplossingen gezocht en hebben dit heel goed aangepakt, ben een tevreden klant en een echte aanrader als kantoor zowel voor aankoop als voor de verhuur van panden😃

Zeer klantgericht en vriendelijk
Zeer klantgericht en vriendelijk. Snel antwoord via telefoon of mail op vragen. Als ze iets zeggen, doen ze dat effectief ook.
Meer dan klantgericht.
Een huis verkopen is voor een leek geen evidente bezigheid. Bij vastgoed DEVOS begeleiden ze je op een vriendelijke, zachte en respectvolle manier door het volledige proces. De schatting is realistisch, de kosten zijn, vergeleken met sommige concurrenten, aanvaardbaar. De service ervaarden we als meer dan klantgericht. Steffi's inzet voelde aan als persoonsgericht. Een aanrader!
Zeker een aanrader!
Van begin tot einde was dit een zeer positieve ervaring. Alles verliep heel vlot, uiterst correct en met de glimlach. Steffi Van Hecke is een dame die echt haar vak kent. Zeker een aanrader!
Vastgoedkantoor De Vos is allesbehalve een betrouwbare partner
Vastgoedkantoor De Vos is allesbehalve een betrouwbare partner wanneer je moet "krijgen". De teruggave van een huurwaarborg sleept al meer dan 2 maanden aan (wettelijke termijn tot terugbetaling duidelijk overschreden) terwijl de beëindiging van het huurcontract volledig correct werd afgesloten. Mails worden niet, onvolledig of laattijdig beantwoord, men steekt zich weg achter de mallemolen van hun eigen administratieve onkunde. Diverse daden van goed bestuur, waaronder effectiviteit, transparantie en verantwoording zijn duidelijk niet besteed aan Vastgoedkantoor De Vos. Bezint dus voor je begint als klant bij dit kantoor!! Ik raad het iedereen ten stelligste af. Spijtig genoeg moet ik 1 ster geven....ik zou er GEEN geven.

Vastaus yritykseltä Vastgoed De Vos
zeer tevreden over hun diensten
zeer tevreden over hun diensten , steeds een goed antwoord; of een afspraak ...en snel !
Dank u wel Steffi ;-)
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.