Platenzaak die online vaak niet op voorraad heeft (2e hands) wat op de site wel als dusdanig staat aangegeven. Dan wordt de bestelling geannuleerd maar ja, toch teleurstellend. De winkels missen sfeer... Näytä lisää
Variaworld Utrecht. Kelder met massieve voorraad vinyl. Echter: donker, sfeerloos en belangrijker, bakken propvol geplempt zodat je nauwelijks er door heen kan scrollen en nog belangrijker: zwaar over... Näytä lisää
Ik zie een aantal negatieve reviews maar ik ben een tevreden klant. Uitgebreide collectie, ik krijg wat me beloofd is en eventuele foutjes worden zonder probleem hersteld. Prijzen zijn over t algemeen... Näytä lisää
Al meerdere keren bestellingen gedaan bij dit bedrijf. In principe over het algemeen wel goede ervaringen mee. Goed verpakte zendingen met track&trace. Jammer dat de communicatie moeizaam verloopt. La... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De (online) winkel voor Vinyl en cd's
Kleine Overstraat 12, 7411 JL, Deventer, Hollanti
- variaworld.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Veel te duur
Nog nooit wat gekocht omdat ze asociaal duur zijn. Die gasten zijn helemaal de weg kwijt. Waar ze €25 voor vragen koop ik voor €8.
Een mooie (online) muziekwinkel met…
Een mooie (online) muziekwinkel met prima service. Producten worden in prima staat en snel geleverd. Regelmatig zijn er kortingsacties, die de prijs behoorlijk kunnen drukken.
Hebben vaak voor de verzamelaar singles…
Hebben vaak voor de verzamelaar singles van 'vroeger' om je collectie compleet te maken.
Nadeel is, is dat ze niet goedkoop zijn en hun beleving van zeer goed en uitstekend van 2e hands artikelen wijkt nogal af van mijn standaard.
Verder prima bedrijf
Variaworld winkel- en online verkoopervaring
Eerst in de winkel (Deventer) goed geholpen door echte muziekkenners en liefhebbers en later via internet nog een paar 2e hands cd’s besteld die in prima staat verkeerden. Ik ben erg tevreden.
Waardeloos en arrogant behandeld!!
Onlangs kocht ik voor een kennis in Belgie een 4cd bij Variaworld. De 4cd heeft hij niet ontvangen. Gemaild en als antwoord gekregen dat er ''iets'' mis was gegaan met de post, ok kan gebeuren. Een nieuw exemplaar zou worden toegestuurd. ik vroeg dit keer om een verzendbewijs of een foto vh pakketje. Dit laatste kon maar dan moest ik tot eind vd week wachten...5 dagen lang..vreemd maar ok, toegestemd. Vervolgens hoorde ik niets meer en vroeg ik naar de foto van het pakketje en of de 4cd inmiddels verstuurd was.Weer geen reactie! Vervolgens weer gemaild en aangegeven dat ik de service beneden alle peil vond en of men mij volgens afspraak het verzendbewijs konden toesturen? Eindelijk kreeg ik antwoord maar vraag niet wat voor een antwoord: Omdat ik de service slecht vond meenden ze dat ik maar niet meer moest bestellen bij Variaworld en werd mijn koopaccount per direct gesloten!!! Mijn betaling heb ik via paypal terug moeten halen....waardeloos en zwaar arrogant bedrijf!