Vargen & Thor - Danmark Arvostelua 63

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg har modtaget både gryder, pander og peberkværnsæt , som jeg er meget tilfreds med . Flot design. Jeg fik 3 kværnsæt i julegave og måtte sende 2 retur . Det er gået let , med super service og pe... Näytä lisää

Bestilling, forsendelse og levering på under 24 timer 👍. Flot og delikat emballeret produkt i god kvalitet. Rimelig pris. Den perfekte gave ✨. Hilsen en meget tilfreds kunde

Fik salt og peber kværn i gave, det så meget mere ekslusivt ud online. De virkede billige og plastik agtige. Jeg sendte retur og jeg skulle selv skrive til dem om de ville sende pengene retur, hvilke... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet

🇸🇪 Designed in Sweden. Loved in Denmark 🇩🇰 Unikt design og holdbare materialer. Det er det, det hele handler om.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig levering

Nem bestilling, hurtig levering, og varen lever op til forventningen.

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Tak for de fine stjerner. Det sætter vi stor pris på 😊🙏

Super fin

Super fin. Lækkert køb.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Mange tak for de fine stjerner ⭐️😊

Greatest frying pan ever!

I didn't buy my frying pan in denmark, but for the danish people. This is an exceptional frying pan that will hold forever and has great life lenght in both functionality and look! I have been using mine that i bought in sweden for 3 years and it has been used more or less everyday. It still looks good and works perfectly! RECOMMEND!!!!

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Thank you very much for your kind words regarding our products.
Best regards
Team Vargen & Thor Danmark 😊

Unikt og smukt design

Meget tilfreds med produktet

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Så skønt at høre. Tusind tak for de fine stjerne
Bedste hilsener
Team Vargen & Thor 😊

Betjening, hurtighed og produkt i top🎯

Bestilling, forsendelse og levering på under 24 timer 👍.
Hilsen en meget tilfreds kunde

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Skøn besked og tusind tak for de fine stjerner. Det sætter vi stor pris på 😊
Hilsen
Team Vargen & Thor Danmark

Terrible quality

Terrible quality. We bought a full set of pans and several cutlery sets etc in gold.

The pans are worst I ever used. No matter how much butter or oil I use and how often I stir the food, if cooking in higher than medium heat any food will stick to the pan like glue and is very difficult to remove.

The cutlery we have been using should be dishwasher safe, but the gold colour on the spoons is already fading to silver after only 2 months of use.

Marketed as a premium brand, but is cheap and not worth the money. I think you'd be better off trying your luck on temu.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Hej vi kan ikke genkende dit navn blandt vores ordrer, og du har ikke købt disse varer i den danske vargenthor.dk shop. Du skal rette henvendelse til det sted du har købt dine varer. Vi er en selvstændig shop i Danmark. Du skriver fra Holland. Hvis du har en reklamation må du gerne rette den til det rette sted. Du bedes venligst slette denne anmeldelse fra vores trustpilot. Tak.

Dårlig kvalitet

Jeg sendte retur og jeg skulle selv skrive til dem om de ville sende pengene retur, hvilket de selfølgelig gjorde. Det skal bare ske automatisk, havde jeg ikke selv skrevet til dem, havde jeg ikke fået pengene tilbage.

12. helmikuuta 2026

Flotte produkter og god service

Jeg fik 3 kværnsæt i julegave og måtte sende 2 retur . Det er gået let , med super service og pengene hurtigt retur på kontoen. Ikke sidste gang jeg handler hos dem. Venter på cava spisepinde ikke længere er udsolgt 😄

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Kære Hanne tusind tak for de fine stjerner. Vi deler roserne med kollegerne i kundeservice. Og vi siger til lige så snart Cava Kito spisepinde er på lager igen 😊 Bedste hilsener
Team Vargen & Thor

Super oplevelse

Hurtig levering og virkelig god kvalitet på spisepinde. Tak🤗

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Tusind tak for de fine stjerner ⭐️😊

Super fint produkt

Super fint produkt og forholdvis hurtig levering.

13. joulukuuta 2025

Kære Merete,
tusind tak for de fine stjerner, og den gode tilbagemelding.
KH Team Vargen & Thor 😊

Hurtig levering

Hurtig levering. Nemt og bestille

9. joulukuuta 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️😊

Skal man eje noget unikt skal man…

Skal man eje noget unikt skal man tjekke denne side. Virkelig skønne køkkengrej 👍
Jeg har købt salt/peberkværn i guld og tænker ikke at jeg er færdig med at handle her 😍

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Tusind tak for de fem meget fine stjerner Hüzan. Det er vi virkeligt glade for! Og skønt at høre, at du er glad for kværnen. Du er altid velkommen tilbage 😊

Varekom rimelig hurtigt og…

Varekom rimelig hurtigt og smukkeevare🎄🎄🎄

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Tak for de fine stjerner. Godt at høre, at produkterne faldt i din smag 😊 VH Team Vargen & Thor

Jeg giver 5 stjerner fordi jeg…

Jeg giver 5 stjerner fordi jeg efterlyste flere valgmuligheder i forhold til at vælge beløb til gavekort og I imødekom øjeblikkeligt og jeg fik muligheden for at købe et gavekort til det beløb jeg har råd til. Tusind tak.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Kære Annisette selv tusind tak for de fine stjerner. Og tak for at gøre opmærksom på, at vi kunne tilbyde en ekstra valgmulighed. Vi er glade for at kunne hjælpe 😊
Bedste hilsener fra
Team Vargen & Thor

Julegave

Kan kun være tilfreds, varen kom til den tid de havde sagt

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Kære Jytte, tusind tak for de fem fine stjerner. Det sætter vi virkelig stor pris på 😊

Rimelig leveringstid

Rimelig leveringstid. god kvalitet.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vargen & Thor - Danmark

Tusind tak for de fine stjerner. Det sætter vi stor pris på 😊
Bedste hilsener
Team Vargen & Thor Danmark

Flot men rug i kanten

Jeg bestilte måleskeer, piskeris og termoflaske.
Måleskeerne er desværre meget rug i kanterne, og ikke rare at røre ved.
Piskeriset har samme rug Finnish i kanten for oven og er lige en tand for stor og tung til min hånd.

Termoflaskens låg piber og skrues ikke let i. Designet virker lidt billigt i den måde låget skrues på og hanken er meget hård og piber når den bevæges.
Selve flasken er større end jeg havde troet.

Men udseenderne er super flotte.

27. lokakuuta 2025